Zamisli

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.131
Svi koji su vakcinisan
- mogu da putuju
- da se druže
- da odlaze u restorane, kafiće
- da odlaze u bioskop, pozorište
- da idu u šoping
- da se grle, maze ljube
- da odlaze na koncerte

I mnogo toga još

I stay home jedino će važiti ta antivaksere
Antivaksere osobe koje neće da prihvate pandemiju kao globalnu opasnost, koji nemaju namjeru da uz pomoć vakcine budu dio izlaska iz pandemije. Realno šta će nam takve osobe u svakodnevici? Zašto da se druže i budu dio društva?

Da li se i vama dopada ovo razmišljanje?

Pa, ne, zato sto je vakcinacija pre svega namenjena penzionerima, a oni niti se druze niti idu na koncerte niti utakmice...
Kontradiktorno razmisljanje
I odakle si ti i u kojoj zemlji ce biti primenjene mere kako si ih opisala?

Svi koji su vakcinisan
- mogu da putuju
...
mogu i oni koji su prelezali kovid, nemoj da izmisljas da je vakcinacija uslov za to https://rs.n1info.com/region/slovenci-se-sve-vise-namerno-zarazavaju-koronom-kako-bi-lakse-putovali/
U Sloveniji su zabrinuti opasnom pojavom namernog inficiranja korona virusom s ciljem lakšeg kretanja i putovanja, s obzirom da se prebolevanje kovida-19 tretira kao i imunitet stečen vakcinom.
„Primećujemo trend povećanja broja onih koji žele da se što pre zaraze kako bi dobili potvrdu koja će im omogućiti lakša putovanja i prelaženje granica, što je opasna praksa koju nikako ne možemo preporučiti“, izjavila je danas na konferenciji za novinare epidemiološkinja Mateja Logar koja vodi vladin stručni savet za kovid-19.

I da postanu redovni konzumenti lekova
A razmisljanje je kao stado ovaca
Antivaksere ostajao će bez posla jer svaka firma ili kompanija ili firmice uvesti će da moraš biti vakcinisan
Nećeš moći putovati
Nećeš moći nigde gde se kreće život odlaziti

Bićeš ovisno vakcine to jeste moraćeš je refresh svake godine i to je to !

Pa, ne, zato sto je vakcinacija pre svega namenjena penzionerima, a oni niti se druze niti idu na koncerte niti utakmice...
Kontradiktorno razmisljanje
I odakle si ti i u kojoj zemlji ce biti primenjene mere kako si ih opisala?

Šta Srbija radi to nemam pojma

U njemackoj su pored penzionera priorizirane grupe npr. I medicinsko osoblje nevezano za godine
Biće da će svi doci na red

Sada ce za antivaksere biti je.beno.Zvaljo kaze da se vakcinisu oni naravno nece.Ali sada zena koja hoce na more kaze da se vakcinisu i sta ce sada nas antivakser.Ovo vazi za muskarce antivaksere.Ja nisam antivakser ali necu se vakcinisati,a nemam ni zenke.

...
mogu i oni koji su prelezali kovid, nemoj da izmisljas da je vakcinacija uslov za to https://rs.n1info.com/region/slovenci-se-sve-vise-namerno-zarazavaju-koronom-kako-bi-lakse-putovali/
U Sloveniji su zabrinuti opasnom pojavom namernog inficiranja korona virusom s ciljem lakšeg kretanja i putovanja, s obzirom da se prebolevanje kovida-19 tretira kao i imunitet stečen vakcinom.
„Primećujemo trend povećanja broja onih koji žele da se što pre zaraze kako bi dobili potvrdu koja će im omogućiti lakša putovanja i prelaženje granica, što je opasna praksa koju nikako ne možemo preporučiti“, izjavila je danas na konferenciji za novinare epidemiološkinja Mateja Logar koja vodi vladin stručni savet za kovid-19.

Njemacka polazi od toga da si šest mjeseci eventualno zaštićen od corone i zbog toga kažu ako si imao coronu ti prvih 6 mjeseci nisi prioriziran za vakcinu
Što znači da tvoja vakcina ide nekom drugom jer je tamo potrebnija

I osobe koje su imali coronu opet su fasovali istu dakle dolazilo je do zarazavanja i težih oblika

S obzirom na to da su mnoge osobe bili prenosač Virus a da to nisu znali jer su imali blagi oblik ili bez simptoma a ovamo se vakciniše bez testa na antitela što znači da je komotno možeš primiti i u to šest mjeseci nećeš crknuti (provereno)

Znaci primit ces je !

Antivaksere ostajao će bez posla jer svaka firma ili kompanija ili firmice uvesti će da moraš biti vakcinisan
Nećeš moći putovati
Nećeš moći nigde gde se kreće život odlaziti

Bićeš ovisno vakcine to jeste moraćeš je refresh svake godine i to je to !
Nema veze bolje nego da sam zigosan broj koji s njim putuje

Nije tacno, u Kini je vakcinisano samo 4% i to oni koji putuju i rade u inostranstvu. A u Britaniji i Izraelu su suzbili epidemiju upravo vakcinacijom, tako da je vise nece biti

Corona neće nestati ali uz pomoć vakcina može se držati pod kontrolom

Sto se kine tiče od njih je krenulo to srranje i Kina je poznata po tome da nedaje tačne informacije i da tataskava sve što se može sakriti

Covek ima izbora hoce li da se drogira ili ne, ali nema izbora hoce li se vakcinisati... Na ovoj Zemlji je sve naopako.

Nije problem sto oko svake skole po tri dilera, ali je problem sto se ja ne zelim vakcinisati. Ne zelim, ja verujem u tvoj imuni sistem, sto je na sudu validno objasnjenje da nesto ne uradis...
Ljudi vredjaju civilizaciju, kao telo se ne moze samo odbraniti, to je bajka za budale. Naravno, da ne moze kad pijes svaki dan kafu, pusis cigarete, jedes smece od hrane... Ali zdrav covek, koji zna za higijenu i preventivu za njega nema smrti bez cekica.

Covek ima izbora hoce li da se drogira ili ne, ali nema izbora hoce li se vakcinisati... Na ovoj Zemlji je sve naopako.

Nije problem sto oko svake skole po tri dilera, ali je problem sto se ja ne zelim vakcinisati. Ne zelim, ja verujem u tvoj imuni sistem, sto je na sudu validno objasnjenje da nesto ne uradis...
Ljudi vredjaju civilizaciju, kao telo se ne moze samo odbraniti, to je bajka za budale. Naravno, da ne moze kad pijes svaki dan kafu, pusis cigarete, jedes smece od hrane... Ali zdrav covek, koji zna za higijenu i preventivu za njega nema smrti bez cekica.

Naravno da imaš izbor
Mozrs reči da nećeš vakcinu. To je tvoje pravo
Sediš kuci nevakcinisan i ok je

A sta bi rekla da nije vakcina napravljena ili sta mislis o tome sto je potrebno 5 godina testiranja pre pustanja u promet

Pa razmišljam ovako
Pošto smo u pandemiji koja opasno narušava naše zdravlje, koja je zahtevala reakciju proglašena je pandemija

Sve države su bile primorani da zaštite svoj narod u prvom lockdownom i shutdownom i krenuli su u potragu koja može da izvede ovaj svijet u neku normalu i to je jedino moguće vakcinom

Problem je što vi nećete da shvatite da su studije vakcine vrsene globalno i iz tih globalnih podataka vakcine su odobrene za tržište. Svaka država je sama za sebe i po propisima odobrila vakcinu na osnovu te globalne studije/statistike.

Vi tu činjenicu totalno ignorisete !

Svi koji su vakcinisan
- mogu da putuju
- da se druže
- da odlaze u restorane, kafiće
- da odlaze u bioskop, pozorište
- da idu u šoping
- da se grle, maze ljube
- da odlaze na koncerte

I mnogo toga još

I stay home jedino će važiti ta antivaksere
Antivaksere osobe koje neće da prihvate pandemiju kao globalnu opasnost, koji nemaju namjeru da uz pomoć vakcine budu dio izlaska iz pandemije. Realno šta će nam takve osobe u svakodnevici? Zašto da se druže i budu dio društva?

Da li se i vama dopada ovo razmišljanje?
Zaboravila si napisati najvazniju stvar. Da i vakcinisani nastavljaju nositi maske. Jel to sloboda?

Inace WHO i jos nekoliko istrazivackih centara je uradilo studiju po kojoj 80% zarazenih nema nikakve simptome ili ima blage simptome. Tako da kad vidite u 15:00 da je 5.000 u Srbiji zarazeno sigurno je pola od toga asimtomatsko. Ali eto treba plasiti narod.

Zaboravila si napisati najvazniju stvar. Da i vakcinisani nastavljaju nositi maske. Jel to sloboda?

Inace WHO i jos nekoliko istrazivackih centara je uradilo studiju po kojoj 80% zarazenih nema nikakve simptome ili ima blage simptome. Tako da kad vidite u 15:00 da je 5.000 u Srbiji zarazeno sigurno je pola od toga asimtomatsko. Ali eto treba plasiti narod.
Naravno da moramo nositi maske dok svi nebude vakcinisani ?

Gde je problem da I ti to shvatiš?

Pa razmišljam ovako
Pošto smo u pandemiji koja opasno narušava naše zdravlje, koja je zahtevala reakciju proglašena je pandemija

Sve države su bile primorani da zaštite svoj narod u prvom lockdownom i shutdownom i krenuli su u potragu koja može da izvede ovaj svijet u neku normalu i to je jedino moguće vakcinom

Problem je što vi nećete da shvatite da su studije vakcine vrsene globalno i iz tih globalnih podataka vakcine su odobrene za tržište. Svaka država je sama za sebe i po propisima odobrila vakcinu na osnovu te globalne studije/statistike.

Vi tu činjenicu totalno ignorisete !
Vidi samo su mogli da odu na gajbu kuc kuc onog ko je pustio virus,a ne da tebe zaglupljuju da teoretises i etiketiras ljude ako si se uplasila,ja sam prelezao i nisam isao lekaru,majku su mi ubili jer je nisu tretirali adekvatno zbog korone i mnoge druge clanove familija s kojima sam pricao

Naravno da imaš izbor
Mozrs reči da nećeš vakcinu. To je tvoje pravo
Sediš kuci nevakcinisan i ok je

Znas sta je ok? Da se zabrani abortus, to je protiv Hipokratove zakletve...
Ljudi nemaju pojma o cemu pisu, znas ti sta znaci kad napises 'sedis kuci'? To se ne podudara sa humanistickom inteligencijom. Sud za ljudska prava doneo zakon koji prisiljuje ili ucenjuje .. Nisam znao da je prislila i ucena jedno od ljudskih prava, mislio sam da je sloboda ljudsko pravo. 'Nije vakcina obavezna, ali ne mozes van Srbije' - znate vi ko se sluzio takvim forama.

Оdmah je bilo jasno da dve histerije pomažu jedna drugu. Cela himera "ljudskih prava" je kao i svaki "sveopšte važeći" princip pre ili kasnije (obično pre) sredstvo protiv osnovnog principa slobode. Svi ti "generalizmi" su pre ranije nego kasnije sredstvo diktature i zla. Nema nikakve slučajnosti što su "briga za žrtve" i "borbe protiv diktature" osnovna magija i propaganda kako najveći zločinac modernog doba, NATO pakt, ima "pokriće" za bestijalne zločina protiv naroda Iraka, Libije i Srbije. Što ni Evropa nema svoj Sud ali ima Strazburg mambo-džambo "ljudskih prava". Što je neo-liberalizam isto negacija liberalizma i isto neogovedizam kao boljševizam i fašizam.
Otuda su ulučili histeriju u histeriji da ozakone da roditelji nemaju posed nad svojom decom već neka država i neka medicina i neka ideologija "dobrote". Dočim gle čuda spojenim sudovima očas će se to zlo preneti i na ostala mandatorna bodenja, upravo kao što neumni ovde troluju "jer ugrožavaš ostale". Opet mentalitet i praksa proganjanja veštica. Ono kako demokratija biva demoNkratija.
Već je bilo puno pokušaja da npr. neki levi sud u Londonu sudi nekom u Indokini jer je nekom njihovom "povredio ljudska prava" - isto kao što bi to radio Vatikan ili Kominterna ili Gestapo, smatrajući se za sveopštevažeći, naredbodavni globalno. Posledica toga nadzakonja je naravno bezzakonje i kriminalna akta.
A otud i pravo svakog od nas da se brani, ponajviše od svoje nazovi države ako ne da nije naša nego je demoNkratska.

Mi, danas velicamo: Martin Luter Kinga, Mahatma Gandia, Nelson Mandela, Noam Čomskia, a gazimo preko njihovi dela...

Naravno da moramo nositi maske dok svi nebude vakcinisani ?

Gde je problem da I ti to shvatiš?
Malo pre si rekla da nevakcinisani ostaju kod kuce.

Ja ne znam dal ti shvatas da su oni rekli da i vakcinisani mogu siriti virus. Dal je tebi to jasno? Znaci nebitno je ko je vakcinisan ko nije kad virus cirkulise i medju vakcinisanim, jedina je razlika sto virus njih ne moze ubiti.

Vidi samo su mogli da odu na gajbu kuc kuc onog ko je pustio virus,a ne da tebe zaglupljuju da teoretises i etiketiras ljude ako si se uplasila,ja sam prelezao i nisam isao lekaru,majku su mi ubili jer je nisu tretirali adekvatno zbog korone i mnoge druge clanove familija s kojima sam pricao

Mene niko nezaglupljuje to su činjenice!

Zao mi je zbog tvoje mame

Mom bratu je drug donio u kuću a drug neveruje u koronu iako je ipak otisao u bolnicu jer je počelo gusiti.

A brat je dobiju tezu sliku međutim pošto su ovamo bolnice krcate odbijao je iako je imao uputi da ode u bolnicu

I tek danas 12 dan dolazi pomalo sebi uz pomoć određenih ljekova i cortisonski spreja , svaki dan odlazim do njega zamaskiram se

Mama koja ima 74 godine kaslje , pluca čista, bez temperature

Cijelu prošlu godinu vodili brigu i sve do dana X kad odlaze u trgovinu čuvali se maskama, desinfekcija kolica, mahinalno pranje ruku

I to Sranje donijo prijatelj u kuću koji neveruje da korona postoji ali upravu taj debil ipak otisao u bolnicu da zauzme krevet i očekivao od doktora da mu pomognu

Zašto maltretirate društvo?

Back