Zamisli

• Začetnik teme Začetnik teme miwka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zamisli da ti je ležaj
moja ruka
a moje grudi
umesto jastuka

i da tako spokojna
i ispunjena
lebdiš sa mnom
izvan vremena

Na krilima najlepših želja
zaštićena
i od prijatelja
i od neprijatelja

Daleko od stvarnosti grube
dok te moje oči žedno
i maze i ljube

Kad smogneš snage
da ti stvarnost gruba
snove ne pomuti
ponovo ćeš biti
spremna za ljubav
a vrata nove nade
sama će se odškrimuti

Milan Višnjić

gagili48;bt98284:
Zamisli da ti je ležaj
moja ruka
a moje grudi
umesto jastuka

Zamislila sam...:(:heart: miwka, rastuzi me ovim stihovima...:( :ok:5+
Kad smogneš snage
da ti stvarnost gruba
snove ne pomuti
ponovo ćeš biti
spremna za ljubav
a vrata nove nade
sama će se odškrimuti
:hvala::cmok::cmok::bye:

Ma slobodno ti napiši šta hoćeš..dajem ti časnu pionirsku reč da to niko neće znati osim što ću je objaviti na Tvorcu grada,na svom blogu,...na blogu Poeta,na Svrljig netu i nigde više;):cmok::bye::bye:

Pa kad me baš čikaš......evo, ovako....nešto...hm..nevino

Zamisli
da ležiš kraj mene
snom pokrivena
rukom mojom obučena
dahom okićena

Zamisli,
da drhtaj nas budi
i zaboravimo da smo samo ljudi
Zamisli,
titraj sna
kad dodtaknem ti dušu ja

:cmok2:

LJILJA MMM;bt98298:

Zamisli
da ležiš kraj mene
snom pokrivena
rukom mojom obučena
dahom okićena

Zamisli,
da drhtaj nas budi
Zamisli,
titraj sna
kad dodtaknem ti dušu ja

Pa što ne napisa u ženskom rodu.....prelepa ti ova cugerica...svaka čast ,pesnikinjo:klap::klap::cmok::bye:

samo ti piši jer tebi je sudjeno da ISPIŠEŠ SVOJ ŽIVOT.-...dok pišeš ti dišeš

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt98298:

Zamišljam,
da ležiš kraj mene
snom sam pokrivena
rukom tvojom obučena
dahom okićena

Zamišljam
da drhtaj nas budi
Zamišljam
titraj sna
kad dodtaknem ti dušu ja

evo......:manikir:

miwka;bt98301:
samo ti pišeš jer tebi je sudjeno da ISPIŠEŠ SVOJ ŽIVOT.-...dok pišeš ti dišeš

uf......Miwka.....baš sam o tome intenzivno razmišljala ovih dana uz sav ovaj grdni posao. Lomila se, sputavala sebe da pišem.......bilo je grozno.....groznije nego kad kradem od sna.....a vala više i nemam odakle da ukradem. I reših da idem dalje, da pišem......
hvala na lepim rečima druže.....gode, nije da ne gode :cmok2:

LJILJA MMM;bt98303:
uf......Miwka.....baš sam o tome intenzivno razmišljala ovih dana uz sav ovaj grdni posao. Lomila se, sputavala sebe da pišem.......bilo je grozno.....groznije nego kad kradem od sna.....a vala više i nemam odakle da ukradem. I reših da idem dalje, da pišem......
hvala na lepim rečima druže.....gode, nije da ne gode :cmok2:

Treba uvek naći vremena za svoje ljubavi za svoj san..pogotovo u ovakvom životu prepunom jurnjave i opšteg haosa..treba imati nešto svoje čime će mo puniti svoje baterije...pa makar se odricali nekih stvari u životu jer i put našeg sna pun je odricanja...sami smo izabrali taj put i nemamo vremena za odustajanje..jer život je tako kratak...Onaj ko nije imao i nije sledio svoj san kao da nije živeo...:cmok::cmok::bye::bye:

miwka;bt98305:
Treba uvek naći vremena za svoje ljubavi za svoj san..pogotovo u ovakvom životu prepunom jurnjave i opšteg haosa..treba imati nešto svoje čime će mo puniti svoje baterije...pa makar se odricali nekih stvari u životu jer i put našeg sna pun je odricanja...sami smo izabrali taj put i nemamo vremena za odustajanje..jer život je tako kratak...Onaj ko nije imao i nije sledio svoj san kao da nije živeo...:cmok::cmok::bye::bye:
Slazem se miwka...Svoje snove treba slediti...:ok: i zabeleziti.
A sad kad procitah zadnje stihove pesme, ponovo, lakse mi malo..;) Salim se miwka, znas?:ok:
Laku noc druze...:bye:

miwka;bt98305:

U pravi si druže. Zato i jesam ponovo ovde ....pišem i dišem. Hvala što si tu i razumeš :cmok2:

Poslednja izmena:

Back