Zamisli sledeću situaciju

:dzentlmen: E, de si, Ružo ( :

jesi videla ono u AuStrijE što je neka medicinska sestra olešila neku babu od 95 god. za 100 soma €....to da regulišete takve ispade i oštro se ogradite, da budete pristojno Kurcovo glasaško telo..el..es...

E, ja ne bih pristao nikad da sam nekoj druga jagoda. Samo di erste i di beste violina ( :

:lol:

Da li biste pristali na tipa dje tačno znate da ste mu drugi izbor !

Znaći hteo je jagode prve klase al nije mogo da ih savlada i sad vija vas a vi mu dodjete jagode druge klase

Znaći ja nebi

A vi ?

Znas li koliko zena je sa muskarcem koji vec ima jednu, a ona je druga i spremna je godinama da bude druga ne bi li nekako upala na mesto prve kad taj raskine?
Samo sto se to obicno izjalovi.

jesi videla ono u AuStrijE što je neka medicinska sestra olešila neku babu od 95 god. za 100 soma €....to da regulišete takve ispade i oštro se ogradite, da budete pristojno Kurcovo glasaško telo..el..es...

E, ja ne bih pristao nikad da sam nekoj druga jagoda. Samo di erste i di beste violina ( :

Nisam to čula :) mi u Deutschland smo fine seke :)

Straheovo glasacko telo...molim lepo. :mrgreen:

E da ni je znati za koga ce glasati ovi iz austrije.:lol:

- - - - - - - - - -

Kakve jagode...ja nisam ni vockica, ni cvetic.

- - - - - - - - - -

Mada Strahe bih poebala, taman i da sam druga jagoda:rumenka: sta bi falilo da ga probam.

- - - - - - - - - -

Sta fali da ko jagoda probam njegov slag:zcepanje:

Pa sta znam, bilo bi mi ga malo zao. Ako je na mene spao, a ja sam mu drugi izbor, on je siromah u problemu. Zamisli bedak, hoces nekog, on te nece, a ti uzmes sta je u ponudi. Tuga. :(
Meni super, jal sam jabuka, jal jagoda, svejedno je. Ko ga ebe sto se precenio, pa brsti drugu travu. :aha:

Back