zamijenjene uloge?

gost 356302

Početnik
Poruka
3
Prije neki dan ostavljam dečka, i čovjeku se suze slivaju niz lice...ne znam, toliko osjećaja nisam očekivala. Općenito, ili pak stereotipno, muškarci ne plaču. Pa sad pitam jaču polovinu, što ih to može navesti na suze, jer ja uistinu njegove nisam razumjela?

Prije neki dan ostavljam dečka, i čovjeku se suze slivaju niz lice...ne znam, toliko osjećaja nisam očekivala. Općenito, ili pak stereotipno, muškarci ne plaču. Pa sad pitam jaču polovinu, što ih to može navesti na suze, jer ja uistinu njegove nisam razumjela?
ja mislim da čovek samo ne ume da skriva emocije, što je pohvalno...i u svakom slučaju nije ništa manji muškarac od onih "pravih" muškaraca koji su šatro tvrda srca, koji nikad suzu ne puste, koji misle da je muškarac koji zaplače strina, slabić, mekušac...štaviše

- - - - - - - - - -

a i ti kojoj je čudno što muškarac plače...

verovatno te je voleo
shvatices to kad tebe bude ostavljao neko koga ti volis
tako to ide
energija mora da kruzi

Post br.1

Pozdrav svima! Zanima me stav muškarca koji voli svoju djevojku, i ona ga počne oralno zadovoljavati i sl., da li se desi da on zbog seksualne opuštenosti promijeni svoje mišljenje o njoj, te je ne poštuje kao ranije, prestane je voljeti, ne želi ju oženiti? Pitanje je konzervativno, ali takvo nam je i društvo, nažalost. Molim iskrene odgovore, hvala.

Post br.2

Eto vidiš da te je više poštovao i zavoleo nakon aktivnosti opisane u prvoj temi,čak je i zaplakao na rastanku.
Dobro naravoučenije za one što se nećkaju u vezi prvopostavljene teme...:rtfm:

...e sinja kukavice ti baš nemaš dušu,pa i muški imaju srca ... te stereotipi...

Back