glorya
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
banegad2004:
BRAVO za tebe :-D !!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
banegad2004:
hvalaglorya:BRAVO za tebe :-D !!!!!!!!!!
banegad2004:
banegad2004:hvala
vidim da ovde ima jos onih koji cene pravu umetnost
vanna fkm:Jedan veoma pametan cika, pod imenom Abraham MOl, u jednoj knjizi govori o kicu i izmedju ostalog o bojama koje najvise predstavljaju kic. Citiram '' Narocito prelaz iz crvene u ruzicastu ''
Sad ti razmisli zasto je Pink ima ruzicasti (pink) znak
Ne mislim na sve klince nego na vecinu.Oximoron:Pa...ja bix se mogao svrstati u klince...a na netu sam i ne volim grand![]()
Ne jos uvek,spremam se. 8) Kad pokrenes temu izgleda mi da moras stalno na nju da se vracas a mene mrzi da je drzim u zivotu.Zabavnije mi da upadam na tudje teme,bar za sada. ;-)vanna fkm:frozen1982 da li si ti pokrenuo neku temu i ako jesi, koju?
frozen1982.:Ne jos uvek,spremam se. 8) Kad pokrenes temu izgleda mi da moras stalno na nju da se vracas a mene mrzi da je drzim u zivotu.Zabavnije mi da upadam na tudje teme,bar za sada. ;-)
nema on pojmavanna fkm:Jedan veoma pametan cika, pod imenom Abraham MOl, u jednoj knjizi govori o kicu i izmedju ostalog o bojama koje najvise predstavljaju kic. Citiram '' Narocito prelaz iz crvene u ruzicastu ''
Sad ti razmisli zasto je Pink ima ruzicasti (pink) znak
ti ne volis grandglorya:Kako KO!!!
Ti voles PINK i GRAND i SUPERISKA-BRAVO za tebe!!!
Ja volem nesto drugo-BRAVO za mene!!!!!!!!
banegad2004:ti ne volis grand
ne znas sta propustas
banegad2004:ti ne volis grand
ne znas sta propustas