zamenjene uloge

naravno da je hiperbolisan, to je i bila namera

neke zene umeju sebi da naprave problem o kom pricas, ne sve...cak te koje same sebi prave problem spadaju u manjinu, cini mi se

ne bih rekla da je to poenta filma, vise mi lici na pokusaj da se nesto sto smo svi prihvatili zdravo za gotovo prikaze na neki drugi nacin, kroz drugu dimenziju
jer realno, da li bi ti smela, za razliku od vecine muskaraca, da sama prodjes nekom mracnom nepoznatom ulicom tek tako, bez odredjene doze straha?

pri tom ne promovisem da su muskarci generalno, nasilnici i ludaci, to i ne mislim, jednostavno me film podstakao na razmisljanje, da li se zene osecaju ugrozenije? i da li to zaista i jesu i ako je tako, zbog cega?
Dok sam trenirao kik boks postojala je jedna devojka koja je bila sampion i koja je sama tukla petoricu razvijenih muskaraca od 190 cm, branila svog momka, mora se :lol:. i koja je dok je bila sankerica redovno sprovodila red u klubu.:lol:
Moj drug, koji je imao zlatnu medalju u amaterskoj konkurenciji i koji je 2 puta bio jaci od mene je strahovao da sparinguje sa njom jer ga je uvek mlatila krajnje surovo.:lol: :sad2:

Poslednja izmena:
Dok sam trenirao kik boks postojala je jedna devojka koja je bila sampion i koja je sama tukla petoricu razvijenih muskaraca od 190 cm, branila svog momka, mora se :lol;. i koja je dok je bila sankerica redovno sprovodila red u klubu.:lol:
Moj drug, koji je imao zlatnu medalju u amaterskoj konkurenciji i koji je 2 puta bio jaci od mene je strahovao da sparinguje sa njom jer ga je uvek mlatila krajnje surovo.:lol: :sad2:

ih bre :lol:
pa dobro, moras priznati da je ona izuzetak

Back