ZAMENI , ZA POJAS ZADENI

Necu, tamo me svi znaju. Lepo si rekla, stoglava azdaha.
Da je tebi bar jedna jednoglava mnogo bi bila primerenija i moglo bi proci bez gutanja. Tvoj izbor.

zato si i izbegao ... il pratish moje stope u snegu o karamele...
stoglava je personifikacija, cenim da cesh lakshe otici napuhanog ega nego palog tukija ..
moj izbor da te poshtedim

- - - - - - - - - -

e jesi ti možda ona djevojčica Nasdak, ona ima takav stil... da se nisi možda preimenovala?

nisam, mada to negde vec prochitah.

zato si i izbegao ... il pratish moje stope u snegu o karamele...
stoglava je personifikacija, cenim da cesh lakshe otici napuhanog ega nego palog tukija ..
moj izbor da te poshtedim

Personifikacija svakako, ali ne i za Frojda. Glava, zmija, pa jos sto... sve to ima malo duublje znacenje. Potrebe, zelje i ceznje licnosti. Nekad dodje preko snova a nekad i preko pisanja, spoljnih gestova itd. Kod onih koje su se oslobodile kletve "Ebuckala bih se al da mi ne udje", njih zmije sa sto glava zaobilaze jer imaju svoju koju drze oko vrata.

Ego, tuki, napumpati i ostale fore sa ulice preskoci, bar u replici na moje postove. Prizemno je.

Personifikacija svakako, ali ne i za Frojda. Glava, zmija, pa jos sto... sve to ima malo duublje znacenje. Potrebe, zelje i ceznje licnosti. Nekad dodje preko snova a nekad i preko pisanja, spoljnih gestova itd. Kod onih koje su se oslobodile kletve "Ebuckala bih se al da mi ne udje", njih zmije sa sto glava zaobilaze jer imaju svoju koju drze oko vrata.

Ego, tuki, napumpati i ostale fore sa ulice preskoci, bar u replici na moje postove. Prizemno je.

mislish da je frojd merodavan za tvoje probleme? ok, prihvati to, frojd je samo jedna faza, neuspela , bolna i rastrzana , nazalost, a priori prihvacena od takvih sto ne razmishljaju svojom glavom, ovde mislim mozgom, ne ono shto ti je prioritet, bash ti frojd to uradi sa svojim tumachenjem svega....ne svodi se sve na sex, dear karamele, mozesh da budesh pametniji ako se potrudih , imash kapacitetia...a sad odjebbbi jer ne zelim s tobom dobronamerno da pricham....previshe materijala si mi dao da budem neprijatna .

- - - - - - - - - -

i ti si na mojoj temi, ali ok, i ja uskochim na tvoje, pa ti odmah gundjash tamo i zalish se...

mislish da je frojd merodavan za tvoje probleme?

Ne moje vec tvoje. Reci koje ponavljas svako moze proveriti u datoj literaturi i videti da li se odnose na impulse nesvesnog koje govori vise od reci.

odjebbbi jer ne zelim s tobom dobronamerno da pricham....

Mislila si da mgu prci podyebi na tudj racun, na astro i drugim temama a da ti se ne vrati? ........ ne moze, sve se vraca, sve se placa.
Opet, na mojoj strani je strucna literatura, na tvojoj ulicni zargon i brufeni koji unistavaju kostanu srz.

Budi pozdravljena.

Ne moje vec tvoje. Reci koje ponavljas svako moze proveriti u datoj literaturi i videti da li se odnose na impulse nesvesnog koje govori vise od reci.

Mislila si da mgu prci podyebi na tudj racun, na astro i drugim temama a da ti se ne vrati? ........ ne moze, sve se vraca, sve se placa.
Opet, na mojoj strani je strucna literatura, na tvojoj ulicni zargon i brufeni koji unistavaju kostanu srz.

Budi pozdravljena.

pozabavicu se s tobom i kasnije, ako toliko zudish...
sad samo kratko..
ako ti je literatura jedina merodavna za rechi onda si opasno upao u mentalnu zakrzljalost implantiranu linijom manjeg otpora, shto da mislim ako je neko 'pametan' vec napisao i to josh u nekoliko tomova.. aj bre brishi tu prashinu s knjiga ako ih imash a da nisu snezane i ostali prasici ...

rechnik koji koristim u komunikaciji sa tobom je upravo zbog toga da ne dodje do zablude :lol:
ali kako god okrenesh karamelu nije dosta..
navali dechak s podjebima, ako sam raspolozena nece ti biti dobro..

tkdj : prc:

e da ga crtam !!!

neka odluka sazrela a nisi u stanju da promenish stvari, ne zavisi sve od tebe..
druga stavka, put od tachke A do ostalih je je vrlo varijabilna kategorija... tachka Q je nestabilna..
reciklirati je u startu saznanja ili ostaviti dok ne dodjesh do kraja puta?

pa..radim na tome..
z jedno bas radim na tome pacemo da vidimo.
za jedno dugo, kao, pokusavam da s samoubedida ttao treba...ada mi lose ide:zzima:

Back