Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.339
Да ли дозвољавате својим лепшим половинама да (повремено) узму ваш алат у руке и ураде посао.
Лицна, осигурач, сијалица...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, sve radim sama![]()
Nema sanse sjebe nesto
Za teze akrobacije zovem level twoLevel King Pro...
Zena ne treba da menja muskarca i zna njegove poslove nego da se drzi onih koje muskarac ne umeПа зар толике године ниси налетео на неку умешну?
ja volim da mi se alat sam ponudi ne uzimam ga u ruke iz čista mira.Да ли дозвољавате својим лепшим половинама да (повремено) узму ваш алат у руке и ураде посао.
Да ли дозвољавате својим лепшим половинама да (повремено) узму ваш алат у руке и ураде посао.
ja volim da mi se alat sam ponudi ne uzimam ga u ruke iz čista mira.
a licne, ih pa to bežično popravljam...![]()
Zena ne treba da menja muskarca i zna njegove poslove nego da se drzi onih koje muskarac ne ume
boleće ga ako zavrnem šraf, a on to nije zaslužio, došao je umoran sa posla :hihi:Нема оно... Човече драги, дошао си уморан са посла, дај да заврнем тај шраф. Ти се само опусти, заслужио си.![]()
Ni ja, ali imamo maštu pa nam dođe kao utehaЈааА неемаам лепшу половинууУ..![]()
aa ružniju![]()
boleće ga ako zavrnem šraf, a on to nije zaslužio, došao je umoran sa posla :hihi:
Ni ja, ali imamo maštu pa nam dođe kao uteha
Šalim se malo, naći ćeš sigurno, pa ćeš da menjaš osigurače sa njom![]()
Ona da menja!Е да мењам осигураче нећу. Мрзим то!
Ona da menja!
Ti da...
Ja ni sijalicu ne smem da zamenim a kamoli licnu.
Baš se plašim struje. Jednom me udarila (i to baš doooobro, odletela sam sa jednog kraja sobe na drugi ) i od tad neka, ništa, hvala.