Zamena instrument table na BMW E36 316?

alexarsicc

Početnik
Poruka
7
Zdravo svima danas sam isao da pogledam da kupim BMW E36 316 i sve mi se svidelo, sem jednog detalja. Stvar je u tome da istrument tabla na mestu gde treba da stoji broj okretaja motora, stoji sat. Taj sat mi nekako ruzno izgleda i vise mi se svidja kad ima okretaljku (broj obrtaja motora). Pokusao sam da nadjem po internetu kako se to menja i da li moze da se zameni, ali nista mi nije izaslo. Pa me interesuje da li je izvodljivo da se zameni i da li treba da se izvodi neki senzor za brzinu okretaja motora i koja je cena te cele instalacije bez sata.
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Једно време сам возио два аута, са сатом други са показивачем броја обртаја. После неког времена ми је показивач броја обртаја био сувишан, из искуства сам знао колики је по звуку и по реакцији мотора на гас. Сат ми је увек био потребан.

Једно време сам возио два аута, са сатом други са показивачем броја обртаја. После неког времена ми је показивач броја обртаја био сувишан, из искуства сам знао колики је по звуку и по реакцији мотора на гас. Сат ми је увек био потребан.
Znam vozim Golf 2 1.6 dizel i on isto ima sat, ali ne znam nekako mi je lepo kad vidim da kazaljka udara u 6k obrtaja.

Back