Замена иностране возачке дозволе за српску

Ja sam to radio i bila je neka sića čini mi se 1.300 din.
Tvoju nemačku predaš u SUP i oni ti izdaju Srbsku do daljeg.Ako želiš možeš ponovo da uzneš tu tvoji stranu dozvoli i voziš ponovo po inostranstvu kao i ranije .Znači nema šra da prevodiš već je samo menjaš na kratko i to samo menjaju B kategoriju za auto.
Ja sam tako to napravio i SUP.

koja dozvola upitanju , akoje evropska ne pipaj nista

Kako misliš ako je dozvola €vropska pa mi ovde u €vropi imamo dozvole €vropske koje važe za celu €vropu.Kada dođemo u Srbiju tu dozvolu daš u sup idobiješ našu ,kada izlaziš iz zemle onda ti vrate €vropsku.To je zato da bih sa ličnom kartom Srbskom vozio auto sa Srbskom registracijom

Kako misliš ako je dozvola €vropska pa mi ovde u €vropi imamo dozvole €vropske koje važe za celu €vropu.Kada dođemo u Srbiju tu dozvolu daš u sup idobiješ našu ,kada izlaziš iz zemle onda ti vrate €vropsku.To je zato da bih sa ličnom kartom Srbskom vozio auto sa Srbskom registracijom

Шта мислиш кад се добије домаћа дозвола до кад ће да важи, јер страна важи још до августа.

Ko ima naš pasoš Srbski može da ostane u Srbiji koliko hoće .Ko ima strani pasoš a Srbin je mora da se prijavi u opštinu najkasnije posle tri dana i kada se vraća nazat da se odjavi.
zamisli lopine,a sta ako to ne uradi,ako putuje po celoj srbiji ili ide dalje crna gora,bih,makedonija,mislim uplati 10 dana na kopaoniku,prosto nebulozna procedura

zamisli lopine,a sta ako to ne uradi,ako putuje po celoj srbiji ili ide dalje crna gora,bih,makedonija,mislim uplati 10 dana na kopaoniku,prosto nebulozna procedura

Zar ne treba da se prijavi u policiju. Ako ima tudji pasos onda je pravno stranac. Ne placa nista, samo je duzan da se prijavi u roku od 24 sata/ Prijavljivao sam nekog stranca pa znam

Управо сам дошао из Муп-а и ево тачних информација:
-Важећа инострана дозвола
-Копија дозволе
-Превод дозволе судског тумача
-Лекарско уверење
-Копија ЛК

Таксе све укупно кад се сабере.. 8.956 динара,
Лекарско за Б категорију 2.500 дин (био у Дому здравља)
Дакле све укупно око 100 евра.... Ова страна возачка коју мењам важи
још који месец:sad2: и нова српска ће важити 10 година :super:

Уопште мало културе имамо према пешацима. Колико пута вам се десило да возачи дају гас по локвама воде и окупају вас. Пре десетак дана возим мотор и нека глупача разговара на мобилни и мота нагло у кривину, а ја по каналу орем бразду. Срећом без повреда.

Back