Zamalo udes

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
21.469
Jutros zamalo da imam udes. Nisam vozio ja, jer nisam vozač i nije moj auto. Traka u suprotnom smeru veliki kamion pretiče drugi isto veliki kamion iza tog kamiona ide crni Audi pravo na moj auto. Nekako se ugura u mali prostor između mog vozila i drugog kamiona kojeg su preticali. Moj prijatelj morao da se skloni u stranu. Sreća imalo je mesta gde da se skrene sa puta. Bilo je dve situacije moguće sudar frontalno ili da moj auto udari Audi sa strane i baci pod kamion. Sreća tu ima po jedna traka inače da su dve trake moj auto bi prilikom skretanja udario u drugi auto u mom smeru i napravio sudar. Nikad nisam imao takvu situaciju da gledam sudar u oči još sa prednjeg sedišta. Auto naleće na vas i kao da ima zid u drugoj traci da nema gde da skrene. Jezivo.

Ako je tema na lošem mestu prebacite.

Hvala Bogu da je sve prošlo dobro, nadam se da si ok! Ima neodgovornih vozača, ali i faktori su danas drukčiji, pogotovo naša infrastruktura zbunjuje narod za volanom. Tu je i stres, umor, pijane budale... Danas poginuo otac i ćerkica, trudna žena povređena i drugo dete. Užas! Čudna su vremena došla, kriza se uvlači i u automobile. Da mi smenimo vlast, posle ćemo lako.

Hvala Bogu da je sve prošlo dobro, nadam se da si ok! Ima neodgovornih vozača, ali i faktori su danas drukčiji, pogotovo naša infrastruktura zbunjuje narod za volanom. Tu je i stres, umor, pijane budale... Danas poginuo otac i ćerkica, trudna žena povređena i drugo dete. Užas! Čudna su vremena došla, kriza se uvlači i u automobile. Da mi smenimo vlast, posle ćemo lako.
Jesam. Samo sto sam posle ceo put imao mučninu, jer me je preseklo.

Hvala vam na pitanju. @Атомик™ i @Black_star :pivce:

Back