Zaludjivanje....

jao šta znam, zaluđivao sam se raznim stavrima u fazama - čitanjem, muzikom, grupama, albumima, vežbanjem, oblačenjem, jezicima, pijančenjem, filmovima, serijama, netom, izvesnom personom, pisanjem, glumom, raznim istorijskim temama i pojavama - sad sam prema svemu tome indiferentan... e igrice nikad nisu mogle da me zalude

BE su fegetchine najvece .
Patuljci treba da osvoje svet , 'nuff said .

Za BE se ne slazem, mozda su ih u WoW-u uradili malo da izgledaju Gayish, female su barem po meni ok, ali meni se svidja njihova istorija, a i arhitektura(svidja mi se ta kombinacija indijsko-persijskog sa jos nekim stilovima :D)
Sto se tice patuljaka slazem se, uvek sam ih nekako gotivio, tako mali, a opet tako stameni :D

Meni su Night Elfovi oduvek bili gotivni, ma koliko ih svi redom pljuvali i prichali da su ghay. Prosto imaju neki tolkinovski shmek, osetjam se kao da se nalazim u Gospodaru Prstenova dok jezdim kroz onaj Moonglade, ili kako im se vetj zove startna zona. A i svi Tieri im dobro stoje, za razliku od, recimo, Undeadova, koji izgledaju retardirano u nekim setovima.
EDIT: Inache, ima li dobrih privatnih servera, pozheljno sa ne prevelikim exp rate-om?

Poslednja izmena:
Meni su Night Elfovi oduvek bili gotivni, ma koliko ih svi redom pljuvali i prichali da su ghay. Prosto imaju neki tolkinovski shmek, osetjam se kao da se nalazim u Gospodaru Prstenova dok jezdim kroz onaj Moonglade, ili kako im se vetj zove startna zona. A i svi Tieri im dobro stoje, za razliku od, recimo, Undeadova, koji izgledaju retardirano u nekim setovima.
EDIT: Inache, ima li dobrih privatnih servera, pozheljno sa ne prevelikim exp rate-om?

Pa da Night elfovi su takodje gotivni u Alijansi a i imaju dobar lore(nisam znao da ih ljudi zovu gayevima, posto ta cast obicno pripadne BElfovima..), ali ja preferiram Hordu(iako je vecina ljudi zna samo po Blood Elfovima jer je u vecini slucajeva 80% horde BE Paladin -.-), a i ko sto ti kazes volim osecaj dok jezdim kroz Eversong Woods i Silvermoon :P
Takodje zaboravio sam da napomenem, sto se BE tice da osecam neku dozu sazaljenja prema njima, zbog onoga sto im se izdesavalo u lore-u... A i barem po meni U hordi Tierovi najbolje stoje BE :P
Sto se pirvatnih servera tice, Ja sam posle nekoliko propalih servera naisao na molten server, exp rejtovi su x12(vise volim brzo lvlovanje) dok su drop rejtovi normalni...(ima 2 realma na oba skoro uvek 3000+ igraca)
Eo sajta: https://www.molten-wow.com/
Ako vec preferiras sporo lvlovanje onda ti preporucujem Spermnik jer je on u svemu x1(ali ipak ima konstantno oko 1000 igraca online...)
nznm kako bese ide njegov sajt -.-"

jedna jedina opsesija... :mrgreen:
HarryPotter_poster.jpg

take my advice, igrao sam na 3 privatna servera do sada(doduse nikada nesto duze)
Jednostavno se ne isplati. Plati za prokletu igru, veruj mi :).

take my advice, igrao sam na 3 privatna servera do sada(doduse nikada nesto duze)

Iako vise ne igram wow igrao sam na 500 privatnih servera, i da se naci dobar i stabilan server medju njima...Jeste da je retail bolji, ali jednostavno nikada ne bih platio za njega...

*** morao sam da se ubacim :mrgreen:

Iako vise ne igram wow igrao sam na 500 privatnih servera, i da se naci dobar i stabilan server medju njima...Jeste da je retail bolji, ali jednostavno nikada ne bih platio za njega...

*** morao sam da se ubacim :mrgreen:

Brate, na svakom privatnom serveru ne radi barem jedno 20 posto stvari. I to ako te bas bas usere. Sta god oni pisali, 80 posto funkcionalnosti ti je realnost. Ako pise da na serveru radi 99 posto stvari, to znaci da ne radi 60 barem :D
To pod jedan
A pod dva uvek, ali uvek imas neki vid donorstva, gde neke budale daju jedno 20 eura, i time psotanu Bogovi. Naravno mogao bih i ja da dam 20 eura, ali koja je poenta u igrici onda.
Znaci ti serveri su spremni da ti za 20 dolara, podignu recimo str za 300 :lol:
I uvek ima tako nesto. Jednostavno not worth it
Da ne pominjem botove, hackove, sranje gmove, itd.
naravno nije ni retail sarvsen. Recimo kad sam igrao par puta je bio bas los ping, ali je uglavnom ok

Brate, na svakom privatnom serveru ne radi barem jedno 20 posto stvari. I to ako te bas bas usere. Sta god oni pisali, 80 posto funkcionalnosti ti je realnost. Ako pise da na serveru radi 99 posto stvari, to znaci da ne radi 60 barem :D
To pod jedan
A pod dva uvek, ali uvek imas neki vid donorstva, gde neke budale daju jedno 20 eura, i time psotanu Bogovi. Naravno mogao bih i ja da dam 20 eura, ali koja je poenta u igrici onda.
Znaci ti serveri su spremni da ti za 20 dolara, podignu recimo str za 300 :lol:
I uvek ima tako nesto. Jednostavno not worth it
Da ne pominjem botove, hackove, sranje gmove, itd.
naravno nije ni retail sarvsen. Recimo kad sam igrao par puta je bio bas los ping, ali je uglavnom ok

Naravno, ali da se naci dobar server u moru losih... Npr poslednji server na kome sam igrao je imao oko 90%-95% stvari koje su radile(tho neznam da li je i dalje tako)...
Doniranje je sastavni deo skoro svakog prvatnog servera, jer je to jedini nacin da taj server opstane...Ako je server fun tipa onda ce doniranje obezbediti 300 str ko sto ti kazes, ali ako je normal tipa onda ce doniranje obezbediti raid ili pvp iteme koji se tesko dobijaju ovako...
Naravno savetujem svima da se klone fun servera...
Retail serveri su sigurno mnogo bolji... Ali tamo je veoma tesko naci dobar gild, i barem po meni je manje zabavno sto se populacije tice...

Y, bash se razmishljam neshto da uzmem, ali treba mi 10k dinara da kupim sve odjednom (rachunajutji i dopunu od 2 meseca) a moji netje to da finansiraju. Ako bi moglo recimo da se kupi samo original + jedna dopuna, to bih josh i mogao, pa vremenom da kupujem i ekspanzije. Mada, pored Dote, koju vetj igram na nekom semi-pro nivou, samo mi josh ovo fali, pa da me devojka poshalje u tri lepe. xD

Pa da li ste se nekada zaludjivali za nesto(sigurno jeste).....i za sta....
sta je to na sta ste trosili vreme(mnogo vremena)....

ja sam recimo od malih nogu(dobio sam sony 1 sa 2-3 godine.) Gamer zaludjenik i stvarno igram igre u enormnim kolicinama...onda sam se malo sa animama zaludjivao...al mi je to postalo nekako gadno...pa sam batalio....sad igram igre..jos uvek...

Ja, da u telefonu svaka slika ima promenjen naziv, svaka pesma mora da bude: izvođač - ime pesme , u kompu na desktopu uvek imam DO 4 ikonice, da je sve sređeno po folderima, da sat i telefon uvek budu u skladu sa vremenom, da kalendari uvek budu u tekućem mesecu itd...

Y, bash se razmishljam neshto da uzmem, ali treba mi 10k dinara da kupim sve odjednom (rachunajutji i dopunu od 2 meseca) a moji netje to da finansiraju. Ako bi moglo recimo da se kupi samo original + jedna dopuna, to bih josh i mogao, pa vremenom da kupujem i ekspanzije. Mada, pored Dote, koju vetj igram na nekom semi-pro nivou, samo mi josh ovo fali, pa da me devojka poshalje u tri lepe. xD

Pa ja imam Wow+ burning crusade... Ako hoces mogu da ti prodam? Ako si iz Bg xD
Prodacu ti za jeftine pare, posto ja vise to ne igram. Doduse dopune ces morati da kupis i ovu novu ekspanziju, to nemam :P

Back