DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
Zaludjena sam jednim likom,bespotrebno,beskonacno od svoje 14-e!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaludjen strateskim igrama... ove na racunaru vise ne igram kuci, samo u igraonici, znaci petkom, subotom, neradnim danima. dok sah cepam kad god imam vremena, analiziram neke partije i to je to.
BE su fegetchine najvece .
Patuljci treba da osvoje svet , 'nuff said .
Meni su Night Elfovi oduvek bili gotivni, ma koliko ih svi redom pljuvali i prichali da su ghay. Prosto imaju neki tolkinovski shmek, osetjam se kao da se nalazim u Gospodaru Prstenova dok jezdim kroz onaj Moonglade, ili kako im se vetj zove startna zona. A i svi Tieri im dobro stoje, za razliku od, recimo, Undeadova, koji izgledaju retardirano u nekim setovima.
EDIT: Inache, ima li dobrih privatnih servera, pozheljno sa ne prevelikim exp rate-om?
Meni su Night Elfovi oduvek bili gotivni, ma koliko ih svi redom pljuvali i prichali da su ghay. Prosto imaju neki tolkinovski shmek, osetjam se kao da se nalazim u Gospodaru Prstenova dok jezdim kroz onaj Moonglade, ili kako im se vetj zove startna zona. A i svi Tieri im dobro stoje, za razliku od, recimo, Undeadova, koji izgledaju retardirano u nekim setovima.
EDIT: Inache, ima li dobrih privatnih servera, pozheljno sa ne prevelikim exp rate-om?
take my advice, igrao sam na 3 privatna servera do sada(doduse nikada nesto duze)
Jednostavno se ne isplati. Plati za prokletu igru, veruj mi.
Iako vise ne igram wow igrao sam na 500 privatnih servera, i da se naci dobar i stabilan server medju njima...Jeste da je retail bolji, ali jednostavno nikada ne bih platio za njega...
*** morao sam da se ubacim
Brate, na svakom privatnom serveru ne radi barem jedno 20 posto stvari. I to ako te bas bas usere. Sta god oni pisali, 80 posto funkcionalnosti ti je realnost. Ako pise da na serveru radi 99 posto stvari, to znaci da ne radi 60 barem
To pod jedan
A pod dva uvek, ali uvek imas neki vid donorstva, gde neke budale daju jedno 20 eura, i time psotanu Bogovi. Naravno mogao bih i ja da dam 20 eura, ali koja je poenta u igrici onda.
Znaci ti serveri su spremni da ti za 20 dolara, podignu recimo str za 300
I uvek ima tako nesto. Jednostavno not worth it
Da ne pominjem botove, hackove, sranje gmove, itd.
naravno nije ni retail sarvsen. Recimo kad sam igrao par puta je bio bas los ping, ali je uglavnom ok
take my advice, igrao sam na 3 privatna servera do sada(doduse nikada nesto duze)
Jednostavno se ne isplati. Plati za prokletu igru, veruj mi.
Pa da li ste se nekada zaludjivali za nesto(sigurno jeste).....i za sta....
sta je to na sta ste trosili vreme(mnogo vremena)....
ja sam recimo od malih nogu(dobio sam sony 1 sa 2-3 godine.) Gamer zaludjenik i stvarno igram igre u enormnim kolicinama...onda sam se malo sa animama zaludjivao...al mi je to postalo nekako gadno...pa sam batalio....sad igram igre..jos uvek...
Y, bash se razmishljam neshto da uzmem, ali treba mi 10k dinara da kupim sve odjednom (rachunajutji i dopunu od 2 meseca) a moji netje to da finansiraju. Ako bi moglo recimo da se kupi samo original + jedna dopuna, to bih josh i mogao, pa vremenom da kupujem i ekspanzije. Mada, pored Dote, koju vetj igram na nekom semi-pro nivou, samo mi josh ovo fali, pa da me devojka poshalje u tri lepe. xD