Zaljubljivanje?????????????

Brajan2211:
Postovani korisnici foruma.
Interesuje me da li ovde ima neko ko se nikad nije zaljubio.
Priznajem da nisam zaljubljive prirode i da mi se to nije nikad desilo.
Zelim da naglasim da vise zalim nego sto se ponosim time i da to malo ljudi oko mene zna.
Zamolio bih osobe koje ce pisati na ovu temu da mi se ne podsmevaju i bio bih zahvalan svima ako bih im odgovor bio duzi od jedne recenice.
Sve najbolje
niko nije imun na zaljubljivanje....strpljenja i voljena osoba ce se vec pojaviti...

Brajan2211:
Postovani korisnici foruma.
Interesuje me da li ovde ima neko ko se nikad nije zaljubio.
Priznajem da nisam zaljubljive prirode i da mi se to nije nikad desilo.
Zelim da naglasim da vise zalim nego sto se ponosim time i da to malo ljudi oko mene zna.
Zamolio bih osobe koje ce pisati na ovu temu da mi se ne podsmevaju i bio bih zahvalan svima ako bih im odgovor bio duzi od jedne recenice.
Sve najbolje
Ja se uglavnom zaljubim u svaku dobru ribu koja prodje pored mene. Inace nesto ozbiljnije ne secam se, davno je bilo.

Eh da mi je da se jos jednom zaljubim........
Ali tesko,nije dugo,neko rece u prethodnom postu da osobe koje se tesko zaljubljuju imaju veliku kolicinu samokontrole.Ima istine,pronalazim se u tome.
Realna sam previse,ali sta bi dala da me jos neki put prodrma to ludilo.

Retko..mora da bude potpuno izuzetna osoba, razmena energije, situacija..uostalom, zaljubljenost je stanje koje uglavnom kratko traje, mozda sam previse realna..tako da ako procenim da se to stanje nece pretvoriti u ljubav..prosto ne zelim da trosim energiju. A opet..ljubav ne mora poceti zaljubljenoscu.moze biti u pitanju prijateljstvo, poshtovanje..i to je ok. Ali, ne za mene. Volim ceo komplet i ne umem da razdvojim te stvari..recimo, prijateljstvo od ljubavi..ili postovanje. Najbolja varijanta je konglomerat svega toga.

_AnjA_:
Retko..mora da bude potpuno izuzetna osoba, razmena energije, situacija..uostalom, zaljubljenost je stanje koje uglavnom kratko traje, mozda sam previse realna..tako da ako procenim da se to stanje nece pretvoriti u ljubav..prosto ne zelim da trosim energiju. A opet..ljubav ne mora poceti zaljubljenoscu.moze biti u pitanju prijateljstvo, poshtovanje..i to je ok. Ali, ne za mene. Volim ceo komplet i ne umem da razdvojim te stvari..recimo, prijateljstvo od ljubavi..ili postovanje. Najbolja varijanta je konglomerat svega toga.
Ali zaljubljenost nije trosenje energije. To je nesto najlepse sto postoji. I ne mora svaka zaljubljenost da rezultuje ljubavlju. Ista si kao moja sestra :lol:

dajanijegara:
Ali zaljubljenost nije trosenje energije. To je nesto najlepse sto postoji. I ne mora svaka zaljubljenost da rezultuje ljubavlju. Ista si kao moja sestra :lol:
Draga, zaljubljenoste jeste troshenje energije, prijatno, dodushe, ali ipak trosenje. A ja sam napomenula da ista ne mora rezultirati ljubavlju. U tome i jeste poenta posta::)

ama jeste neiscrpna.perpetum mobile bre!:D

samo treba umeti povremeno otici na vegetiranje, sloziti kockice, ocistiti fioke, pocistiti smece.prespavati zimu, ako treba.i jednog se jutra probudis pun i zivota i energije..i svega:)
ne verujem u cuvanje od zivota.:)
a sad odoh da pravim tortuuuu.
za dva dana slavim 37 rodj.:)

Back