Veltšmerc
Zainteresovan član
- Poruka
- 398
Da li je zaljubljivanje putem interneta samo vapaj za bliskoscu? Da li verujete u veze koje su zapocete na ovaj nacin? Eventualna iskustva itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve cesce cujem "Zaljubila sam se u nacin na koji pise, stavove, misljenja itd" na nekoj od mreza pa mi je to malo freaky. Mozda sam samo ja malo ili malo vise freaky. Hm...Neke znam i da su se venčali a da su se upoznali preko neta, ali virtuelno da se zaljubi neko nisam siguran, jedino da se dopisuju, ugovore dejt pa posle toga se može reći da li ima hemije.
Da.Da li je zaljubljivanje putem interneta samo vapaj za bliskoscu? Da li verujete u veze koje su zapocete na ovaj nacin? Eventualna iskustva itd
Da li ja umisljam da su se sve drustvene mreze manje vise vremenom pretvorile u mesta za eventualnu muvazu?znam i ja vise njih...sada vec u braku i sa decom...oduvek je to postojalo...samo su tada bila pisma...
cura iz Slovacke, preslila se u Grcku imaju dvoje dece...Cura iz Amerike dosla u Srbiju, udala se, jos su bez dece...Cura iz Hrvatske udala se za lika iz Nemacke imaju devojcicu, itd...
mislim...ne vidim neku razliku u odnosu da se neko pokupi u kaficu, poslu gde god...
verujem da su zene sklonije zaljubljivanju na taj nacin...njima je ta "unutrasnjost" uglavnom bitnija...
mada zavisi gde...i da li se aktivno trazi ili se slucajno desi...u one sajtove za upoznavanje, kataloge ne verujem...tu roba robu trazi...tu su sanse ekstremno male...
to je isto kao da na aerodromu cekas brod sa kartom za autobus....
Mislim da nisi freaky, ne možeš da se zaljubiš u stavove već u osobu, ali na osnovu stavova možeš da vidiš da li vredi da izađeš na dejt.Sve cesce cujem "Zaljubila sam se u nacin na koji pise, stavove, misljenja itd" na nekoj od mreza pa mi je to malo freaky. Mozda sam samo ja malo ili malo vise freaky. Hm...
Не. Ствара се једна излузија где човек себе представља у најбољем светлу, сакривају своје мане, што им је омогућено сајбер преписком.
Емоционална структура људи који траже овакав тип односа јесте разноврсна. То су углавном затворене особе, склоне депресији, разочарани у живот... Такви најчешће желе себе да се прикажу у другачијем светлу, јер у реалном животу за тако нешто нису способни, недостаје им мало самопоуздања да би се покренули.
Интернет упознавања су понекад успешна, али могу и да донесу мноштво проблема. Основни проблем је неискреност особа које могу да се представљају лажно или играју улоге како би се нашалиле на рачун оних који им верују. Млади постају старији, старији млади, ожењени разведени, удате разведене...
А такође мислим да је потребно много времена уложити у то дописивање, ако желите да упознате некога. Можда постоје људи који се могу дописивати са неким дуже од сат времена...
[/QUOTE Slažem se donekle sa tobom, ima mnogo takvih koji se upoznaju preko društvenih mreža ali u velikim gradovima pogotovo u inostranstvu mnogi da ne bi gubili vreme ugovaraju dejt preko tindera i ponekad se desi da se ljudi poklope.
Odlican odgovor. U potpunosti se slazem.Не. Ствара се једна излузија где човек себе представља у најбољем светлу, сакривају своје мане, што им је омогућено сајбер преписком.
Емоционална структура људи који траже овакав тип односа јесте разноврсна. То су углавном затворене особе, склоне депресији, разочарани у живот... Такви најчешће желе себе да се прикажу у другачијем светлу, јер у реалном животу за тако нешто нису способни, недостаје им мало самопоуздања да би се покренули.
Интернет упознавања су понекад успешна, али могу и да донесу мноштво проблема. Основни проблем је неискреност особа које могу да се представљају лажно или играју улоге како би се нашалиле на рачун оних који им верују. Млади постају старији, старији млади, ожењени разведени, удате разведене...
А такође мислим да је потребно много времена уложити у то дописивање, ако желите да упознате некога. Можда постоје људи који се могу дописивати са неким дуже од сат времена...
To jeste, ali kada zvanično uđeš sa jednom osobom u vezu uživo koju si upoznao online, onda sa ostalima online prekidaš flert. Inače, ako nastaviš to je kao ugovaranje preljube i pokušaj neverstva.Нормално је да се некад људи на такав начин поклопе. Коњ и кобила се исто поклопе... Проблем тога је потреба за неким (да имаш некога поред себе под сваку цену) и кад се неко јави непознатој особи тако лако, онда се вероватно јавила и другој. Питање је колико се та особа дописује са другим женама/мушкарцима док се дописује и са вама. Можда вас је баш та особа изабрала зато што није имала шансе код друге особе ...
Sine,...mani se "vrcinog" kola! Sve u principu može, ali i ne mora.Ako ne živiš negde na farmi, tipa udaljen satima putovanja do prvog naseljenog mesta koje lični na grad,bolje se osvrni malo bolje oko sebe i pronađi osobu u svom okruženju!Ako ti okruženje ne odgovara,menjaj okruženje!Ne volim da se igram "Drage savete", pogotovu ne na forumu, ali ovo ti je jedan frendly advice!To jeste, ali kada zvanično uđeš sa jednom osobom u vezu uživo koju si upoznao online, onda sa ostalima online prekidaš flert. Inače, ako nastaviš to je kao ugovaranje preljube i pokušaj neverstva.
to je sve moguca istina...ali tako je i u zivotu van drustvenih mrezaНе. Ствара се једна излузија где човек себе представља у најбољем светлу, сакривају своје мане, што им је омогућено сајбер преписком.
Moze se zaljubiti ali to su najnepouzdanije veze na zemaljskoj kugliDa li je zaljubljivanje putem interneta samo vapaj za bliskoscu? Da li verujete u veze koje su zapocete na ovaj nacin? Eventualna iskustva itd
Hvala na savetu, nisam u selu u naseljenom sam manjem gradu, pokušao sam preko badoo i tindera, izašso sam i na jedan dejt preko fb i razočarao sam se. Tako da ste u pravu.Sine,...mani se "vrcinog" kola! Sve u principu može, ali i ne mora.Ako ne živiš negde na farmi, tipa udaljen satima putovanja do prvog naseljenog mesta koje lični na grad,bolje se osvrni malo bolje oko sebe i pronađi osobu u svom okruženju!Ako ti okruženje ne odgovara,menjaj okruženje!Ne volim da se igram "Drage savete", pogotovu ne na forumu, ali ovo ti je jedan frendly advice!
Hm...Sve cesce cujem "Zaljubila sam se u nacin na koji pise, stavove, misljenja itd" na nekoj od mreza pa mi je to malo freaky. Mozda sam samo ja malo ili malo vise freaky. Hm...
U mene se pola foruma zaljubilo,na nevidjeno preko slova,a jos neke 97e sam preko napster programa navatavo ribe iz daleka,tek glas kad mi cuju odlepe,ne znam broj koliko sam tako unistio brakovaDa li je zaljubljivanje putem interneta samo vapaj za bliskoscu? Da li verujete u veze koje su zapocete na ovaj nacin? Eventualna iskustva itd
97U mene se pola foruma zaljubilo,na nevidjeno preko slova,a jos neke 97e sam preko napster programa navatavo ribe iz daleka,tek glas kad mi cuju odlepe,ne znam broj koliko sam tako unistio brakova
ja znam samo jedan brak koji pocheo sa upoznavanjem preko neta , imaju jedno dete i izgledaju sretjniDa li je zaljubljivanje putem interneta samo vapaj za bliskoscu? Da li verujete u veze koje su zapocete na ovaj nacin? Eventualna iskustva itd