milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.539
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kažu siromaštvo i zaljubljenost se ne mogu sakriti.mislim da to ne može da se kontroliše. Ili radi ili ne radi.
Joj ubi me...ti veruješ duboko se zamislio
a njemu se u stvari kaki![]()
na zapadu samo sirotinja i mentalni paori nose brendiranoza siromaštvo znam, ne nosiš brendove nemaš rošfuko sat...![]()
hahahahahahahaPa kako bi se ljudi spajali i venčavali? Da li bi iko mogao zasnovati porodicu sa nekim u koga nije zaljubljen?
gledaj majku zeni cerku. ili jos bolje ne zeniStatistički je dokazano da ima više brakova koji su sklopljeni bez ljubavi.
Takođe oni duže i traju.
Majke danas svojim ćerkama govore da se pametno udaju da im se ne desi kao majci da danas nema ni para ni ljubavi.
Udaš se za bogatog i nikakvih briga nemaš i još ti svi zavide.
moguće i do zlatne svadbe(50 g.)Pa kakav bi to brak bio bez ljubavi? Instant brak? Koliko bi on trajao bez ljubavi?
Apsolutno se slažemStatistički je dokazano da ima više brakova koji su sklopljeni bez ljubavi.
Takođe oni duže i traju.
Majke danas svojim ćerkama govore da se pametno udaju da im se ne desi kao majci da danas nema ni para ni ljubavi.
Udaš se za bogatog i nikakvih briga nemaš i još ti svi zavide.
Da bi bio bogat, moraš da imaš odredjeni mentalni sklop ČPApsolutno se slažem
Jok, moja pokojna baka je pobegla za dedu, iz bogate kuće, za golju. I nisu se razveli ČPOni koji su ušli u vezu ili brak iz zaljubljenosti/ljubavi
najskloniji su razočarenju, raskidu, razvodu.
Ljubav prema djeci je drugačija od romantične ljubavi. Roditeljska ljubav uključuje emocionalnu povezanost, brigu i odgovornost prema detetu. Iako se ne zaljubljujemo u decu kao u romantične partnere, možemo osjećati duboku ljubav i brigu prema njima.Mi se ne zaljubljujemo u svoju decu iako ih možda jako volimo.
Što se tiče zaljubljivanja u prijatelje istog spola, to može biti individualno iskustvo. Ljudi se mogu zaljubiti u prijatelje bez obzira na spol, ali to ne znači da je uvijek seksualne prirode. Emocionalna privrženost i intimnost mogu biti prisutne u prijateljskim odnosima bez romantične ljubavi.Ne zaljubljujemo se u naše prijatelje istog pola – osim ako smo homoseksualno orijentisani – iako nam je možda jako stalo do njih.
Zaljubljivanje je kompleksan proces koji uključuje emocije, fizičku privlačnost i razmišljanje. Seksualna privlačnost može biti faktor zaljubljivanja, ali nije uvijek prisutna. Postoje različiti oblici ljubavi i emocionalne veze koji ne ovise o seksualnoj privlačnosti.Zaljubljujemo se samo kada smo svesno ili nesvesno seksualno motivisani.
Zaljubljivanje i emocionalna vezanost su složeni procesi koji se razlikuju kod svakog pojedinca. Stručnjaci imaju različite stavove o prirodi i uzrocima zaljubljivanja. Psihičko zdravlje nije uvijek povezano s zaljubljivanjem i ne postoji univerzalno mišljenje o tome što znači biti zaljubljen..To samo po sebi i nije problem već to što je zaljubljenim ljudima poremećen um. Tako kažu stručnjaci. Da li se i vi slažete?
Ne razumem šta me pitaš.moguće i do zlatne svadbe(50 g.)
A što??
Ljubav i seksualni objekt, nemaju veze jedno sa drugim. No ljubav prema detetu, je kod mene jača... mada ne znam, dal to uopšte može da se meri...Ljubav prema djeci je drugačija od romantične ljubavi. Roditeljska ljubav uključuje emocionalnu povezanost, brigu i odgovornost prema detetu. Iako se ne zaljubljujemo u decu kao u romantične partnere, možemo osjećati duboku ljubav i brigu prema njima.