Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onima koji je i sami imajuOvo je dokaz da je pamet bitnija nekim muskarcima.
Naucena mala...Citam on je nju zvao da se vide nekoliko puta.Ona je odbijala.Privuklo ga sto nije odmah poletila.
Mislim da nije inteligentan ko ona.Onima koji je i sami imaju![]()
Verujem jer je pametan pa iz osmeha mu se vidi...Ona je uspjesna..pametna..to je njega izgleda odusevilo.
To ga privuklo.Svaka bi poludila da je on zovne da izadze.Ona nije htjela..ignorisala.Naucena mala...![]()
Mozda ali super jeMislim da nije inteligentan ko ona.
Dobro..pametan je i svaka mu cast pa gleda pamet,a izgled nije toliko bitan.Verujem jer je pametan pa iz osmeha mu se vidi...
Zgodan jeMozda ali super je
Kao u najlepsem romanu...svidja mi se njena reakcijaTo ga privuklo.Svaka bi poludila da je on zovne da izadze.Ona nije htjela..ignorisala.
da i ja sam za toDobro..pametan je i svaka mu cast pa gleda pamet,a izgled nije toliko bitan.
Smirio se pored nje.Kao u najlepsem romanu...svidja mi se njena reakcija
da i ja sam za to
Meni je OK jos od onda kada je vijetnamsko svinjce imao za kucnog ljubimca a ne ko svi oni pedigrirane pse i macke...time je pokazao razlicitost...Zgodan je
Ovo me odusevilo od njega..sa zenom..mogao je i ljepsu i mladzu.Pamet mu je bitnija.Meni je OK jos od onda kada je vijetnamsko svinjce imao za kucnog ljubimca a ne ko svi oni pedigrirane pse i macke...time je pokazao razlicitost...