Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.363
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam skepticna po tom pitanju jer ,...mislim da ce doci vreme kada tebi bude trebala slobodna i malo prostora i da ce i njemu doci taj period, pa ce biti problem...onda ko zna mozda ti na faxu upoznas nekog boljeg frajera od svog decka i sta ces onda...............![]()
Ako je zaljubljena u njega, nema boljih...
uvek od boljeg ima jos bolji....
ja sam skepticna po tom pitanju jer ,...mislim da ce doci vreme kada tebi bude trebala slobodna i malo prostora i da ce i njemu doci taj period, pa ce biti problem...onda ko zna mozda ti na faxu upoznas nekog boljeg frajera od svog decka i sta ces onda...............![]()
uvek od boljeg ima jos bolji....
onda u kurwe![]()
ti si opsednut Kurwama,.... vidim ja...
najjeftinije prodje muškarac s kurvama
kara bez obaveza
a to sto plati ??????
Ove god. upisujem fakultet u drugom gradu i pocecu da zivim sa deckom, jer je i on student sa strane. Dugo smo u vezi i sjajno se slazemo, ali me zanimaju vasa iskustva, da li se nesto ozbiljno promeni kad dvoje stanuju zajedno?
Zanimljivije je ako je rucno...![]()
Pardon, korekcija-argument![]()
Ove god. upisujem fakultet u drugom gradu i pocecu da zivim sa deckom, jer je i on student sa strane. Dugo smo u vezi i sjajno se slazemo, ali me zanimaju vasa iskustva, da li se nesto ozbiljno promeni kad dvoje stanuju zajedno?
od vaseg studiranja nema nista.
Dobicete dete u prve dve godine, u najmanju ruku ces abortirati