gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Volim da sam zaljubljena, bas zato jer mi je tada sve lepo..."...Mnogo volim, malo mrzim.."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I propeler i oblaci..i sta god jos...Dugo mi se nije desilo .Ali i ne ceznem..
Za mene je stanje zaljubljenosti pogubno,ne funkcionisem i uzasno sam ne produktivna...
Mada prija..malo leptirici ovo ono...![]()
Nisu.Jeftina provokacija je kad digitron priča o tome kako manipuliše muškarcem i to naziva ljubavlju.jeftine provokacije... odj..![]()
Vec sam ti jednom prilicno plasticno objasnila da me ne zanimas! Prvo, sam sasvim srecno uparena. Drugo, da nisam i da hocu na forumu da trazim i udovoljavam muskarcima sigurno ne bih tebe odabrala.Nisu.Jeftina provokacija je kad digitron priča o tome kako manipuliše muškarcem i to naziva ljubavlju.![]()
Ja ne bih rekla da zaglupe, nego da samo imaju drugaciju percepciju... Zbog koje, istina, katkad rade i stvari koje im sustinski ne odgovaraju...Koliko zaljubljena žena može biti realna?
Može li gledati otvorenih očiju i uma u svog muškarca ili je to sasvim nemoguće kad ljubav umeša svoje prste?
Koliko znate primera da se žena toliko zataleba da ne vidi ni najočiglednije stvari?
Šta nam to rade te naše emocije kad na trenutak toliko zaglupimo da ne vidimo dalje od svog nosa?
Da li vam se dešava, dešavalo, i da li može drugačije?
Vredi li se protiv toga boriti uopšte ili je jedini lek protok vremena???
Ti si k'o Alisa u zemlji čuda!Vec sam ti jednom prilicno plasticno objasnila da me ne zanimas! Prvo, sam sasvim srecno uparena. Drugo, da nisam i da hocu na forumu da trazim i udovoljavam muskarcima sigurno ne bih tebe odabrala.
CIAO
Pa nemaju sve žene umesto srca digitron k'o ti...![]()
nemoj da se brines Beki, sad cu ti pozajmim digitron dok ne dodje KarlitoDopada mi se ovaj komentar... Potseća me na detinjstvo
Ljubomorna sam na etotako - hoću da i meni kažeš nešto tako seksi...
nemoj da se brines Beki, sad cu ti pozajmim digitron dok ne dodje Karlito
321837 da napišem na njemu pa da to pročita naopačke![]()
Na utvrdbi se obično pravi dobra kajgana.Ovo je truć-truć priča.vid buducu legendu kako se razbija o utvrdbu zvanu valeta![]()
Ne vredi,ne inspirišeš me...niko ne piše ''bisere'' od komentara k'o Eto tako.Dopada mi se ovaj komentar... Potseća me na detinjstvo
Ljubomorna sam na etotako - hoću da i meni kažeš nešto tako seksi...
Hvala.Jel' Eto tako tvoj treći nik?321837 da napišem na njemu pa da to pročita naopačke![]()
Hvala.Jel' Eto tako tvoj treći nik?![]()