Zaljubljena u mladog Ovna-POMOC

SLOBODANKA

Početnik
Poruka
21
da da, upoznala sam ga na moru, zaljubila se strasno, da on je sarmantan, lep, finih manira, i da on je dve godine mladji od mene.
Vaga kao ja bi odmah ponovo razmislila, ali nesto mi ne da da upotrebim racio ovoga puta...
Da li da gubim vreme, kako da ga prevaspitam, da li vredi...Vrlo je neodlucan, i kao vetropir...
Obecava jedno, kune se u drugo, a na kraju ni jedno ni drugo...
ali mnogo je sladak...
i zraci nekom pozitivnom energijom...
STA DA RADIM?

SLOBODANKA:
da da, upoznala sam ga na moru, zaljubila se strasno, da on je sarmantan, lep, finih manira, i da on je dve godine mladji od mene.
Vaga kao ja bi odmah ponovo razmislila, ali nesto mi ne da da upotrebim racio ovoga puta...
Da li da gubim vreme, kako da ga prevaspitam, da li vredi...Vrlo je neodlucan, i kao vetropir...
ali mnogo je sladak...
STA DA RADIM?

2 godine i nije neka razlika, ako mozes uzivaj u svim carima jednog ovnica, ako resis da menjas svet, pocni to od sebe.Ovo ti kazem jer time mozes da izgubis dosta toga, ali ako mu je stalo do tebe i ako mu stavis do znanja koliko si zagrejana,a pri tome ne budes previse dostupna(ostanes izazov)sazrece i promenice se kako zelis, sve ce da uradi, ako je pravi, pa ti vidi :wink:

SLOBODANKA:
ali mnogo je sladak...
STA DA RADIM?

Jao,sto te razumem,sve je isto kao i kod mene,samo sto je doticni Ovan stariji.Ma potrudi se svim silama da ga zadrzis.Srecno!

Back