- Poruka
- 11.751
Da li ste se nekad našli u situaciji da iščekujete sa strepnjom ili nadom kao zaljubljena šiparica i kako je to izgledalo? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nisam. Mozda kao klinac. Ne volim da se nadam vezano za ljubav ili sex. Mozes da se razocaras , a i one ti to vide u ocima, i onda te obelze u fazonu : Ovaj chode je pacenik.
Mlađa tinejdžerka.
![]()
Da li ste se nekad našli u situaciji da iščekujete sa strepnjom ili nadom kao zaljubljena šiparica i kako je to izgledalo?
![]()
Boze, Рудольф, pa naravno da jesam, cak i sada kada sam daleko od siparice.
Samo da dodam da je moja tetka koja ima 75 godina, nedavno nasla "decka" i ponasa se ali bas kao siparica.
Mobilni zvoni svaki cas, salju se sms poruke, zakazuju se sastanci. Moja mama (njena sestra) ludi, kaze "cega se pametan stidi, budala se ponosi", a ja ne mogu da je ubedim kako je to super!
![]()
Mlađa tinejdžerka.
![]()
pa ko nije. a sta tacno da iscekujemo?
nisam ja sam po prirodi hejter![]()
nisam ja sam po prirodi hejter![]()
Naravno da je super , Vidjao sam tridesetogodisnjake koji se ponasaju kao da nikada nisu bili mladi .Boze, Рудольф, pa naravno da jesam, cak i sada kada sam daleko od siparice.
Samo da dodam da je moja tetka koja ima 75 godina, nedavno nasla "decka" i ponasa se ali bas kao siparica.
Mobilni zvoni svaki cas, salju se sms poruke, zakazuju se sastanci. Moja mama (njena sestra) ludi, kaze "cega se pametan stidi, budala se ponosi", a ja ne mogu da je ubedim kako je to super!
![]()
Jesam i beše to veoma čudan i lep osećaj ...
Mr Napokon - čkode koji ne voli da se nada, rizikuje da, usled sve ređeg nadanja, zauvek izgubi istu tu nadu ! A čkode koji zauvek izgubi nadu, postaje i zauvek ostaje paćenik, bez obzira šta drugi misle i govore o njemu !!
Dakle, biti paćenik i nije toliko tužno i "strašno", koliko jeste ostati (zauvek) ...
( A TnTanya -
bez obzira na eksplozivni oklop, isprskan bojnim otrovom i obavijen bodljikavom žicom - medenog, čokoladnog srca ...)