Zaljubljena šiparica

Sta je to siparica ?

Mlađa tinejdžerka.

dep_4646578-Pretty-girl-dreaming.jpg

Boze, Рудольф, pa naravno da jesam, cak i sada kada sam daleko od siparice.
Samo da dodam da je moja tetka koja ima 75 godina, nedavno nasla "decka" i ponasa se ali bas kao siparica.
Mobilni zvoni svaki cas, salju se sms poruke, zakazuju se sastanci. Moja mama (njena sestra) ludi, kaze "cega se pametan stidi, budala se ponosi", a ja ne mogu da je ubedim kako je to super!

Samo da dodam da je moja tetka koja ima 75 godina, nedavno nasla "decka" i ponasa se ali bas kao siparica.
Mobilni zvoni svaki cas, salju se sms poruke, zakazuju se sastanci. Moja mama (njena sestra) ludi, kaze "cega se pametan stidi, budala se ponosi", a ja ne mogu da je ubedim kako je to super!

Mislim da je tvoja keva u većoj meri u pravu od te tetke.:lol:

Naravno da je super , Vidjao sam tridesetogodisnjake koji se ponasaju kao da nikada nisu bili mladi .
Nemaju pojma sta gube . Najvece je bogatstvo osjecati se mladim cijelog zivota .
To vise vrijedi nego bilo koja karijera ili bilo kakav novac , ali mnogi to ne mogu da shvate .
Dok mozes da se zaljubis dotad si mlad .

Da li ste se nekad našli u situaciji da iščekujete sa strepnjom ili nadom kao zaljubljena šiparica i kako je to izgledalo? :)

:slika:

Jesam i beše to veoma čudan i lep osećaj ...

Mr Napokon - čkode koji ne voli da se nada, rizikuje da, usled sve ređeg nadanja, zauvek izgubi istu tu nadu ! A čkode koji zauvek izgubi nadu, postaje i zauvek ostaje paćenik, bez obzira šta drugi misle i govore o njemu !!
Dakle, biti paćenik i nije toliko tužno i "strašno", koliko jeste ostati (zauvek) ...

( A TnTanya -

bez obzira na eksplozivni oklop, isprskan bojnim otrovom i obavijen bodljikavom žicom - medenog, čokoladnog srca ... ;) )

Jesam i beše to veoma čudan i lep osećaj ...

Mr Napokon - čkode koji ne voli da se nada, rizikuje da, usled sve ređeg nadanja, zauvek izgubi istu tu nadu ! A čkode koji zauvek izgubi nadu, postaje i zauvek ostaje paćenik, bez obzira šta drugi misle i govore o njemu !!
Dakle, biti paćenik i nije toliko tužno i "strašno", koliko jeste ostati (zauvek) ...

( A TnTanya -

bez obzira na eksplozivni oklop, isprskan bojnim otrovom i obavijen bodljikavom žicom - medenog, čokoladnog srca ... ;) )

Radije cu ostati sam i pacenik zauvek, nego da se nadam. Nadati se da dobijes od nekoga nesto, isto znaci i da ta osoba ima moc nad tobom, i da si ti u potrebi za tom osobom. A da se nadam da od devojke dobijem ljubav- sex, ne hvala. Bolje da nemamo nista od toga, nego da gradimo odnos na osnovu kojeg cu da ulazim emotivno stanje - nada...Ja mogu da pozelim tu osobu, ali da se nadam toj osobi ne...Zelja i nada su dve velike razlike.

Back