Zaljubljena, nezaljubljena

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Svi se raduju zbog Uskrsa, jaja, prestanka kise. Samo sam ja tuzna. Eto, malopre sam pogledala slike od mog bivseg decka. Oni su bili kod moje drugarice na veceri, a BIna mi nista nije rekla, a ta drugarica Rozi, ne zna nista o nasoj novoj vezi. Postala je dobra sa zenom od mog bivseg decka. Znate li koliko sam se iznervirala. Bina me je ispalila. Rozi ih je pozvala na veceru. Poveli su i decu. Dete ovo drugo ima mesec i po dana i vec ga tamo nosaju okolo i slikaju i keze se. On mi salje poruke na skajp, a ja ne odgovaram, a Bina je sa deckom otisla negde i nedostupna je. Uh, sto nemam neki mlaznjak da joj odletim da je nadjem da je lansiram. Trebalo je da mi javi. A sada moram da saznam kako je Rozi postala dobra s njom. Rozi je poreklom iz Francuske, pa mislim da se ova njegova zena nesto njoj prislihtala da je pozove. Ljudi, sta da ja radim? Moj verenik izmislja o nekim obicajima iz njegovorg kraja. Neke vrbe i neke gluposti. Ubijam se ovde od posla za sutra. Nista ne mogu da uradim, ova Milanka je spora kao puz. Farba 40 jaja pet sati, a mora da pravi i tortu i jela za sutra da bude spremno. Toliko sam se iznervirala da ne znam sta da vam kazem. Zamisli ti njega on se tamo mota po tudjim ruckovima. Jos se nesto kao uprepodobio.
Da li mislite da neznost moze biti pogubna u vezi? Svi nam savetuju da budemo nezni, a eto, ja sam nezna i nema rezultata.:heart:

pa da, niko ne ceni ttrud :heart:

Znas li sta sam sve morala da uradim od jutros?! Isla sam na fitnes, pa kod manikirke i pedikirke, kod frizerke, ofarbala sam se. Isla sam na kafu sa druaricom i sve to vreme ja razmisljam o tome sta ce se spremiti. Ja dosla kuci, kad ono ova zavija jaja u carape i kuva. Trebalo je da bude gotovo, jos juce. Pitam za tortu. Kaze da nema vremena. Zar sve ja sama moram? Svratim na fejs, zena od ovog mog promenila sliku i to se oni kao nesto keze. Pogledam druge slike, kad oni bili kdo Rozi. Otkud ona zna Rozi? Ja pojma nemam. Ovaj moj verenik izmislja neke obicaje. Sve je palo meni na ledja. Ja ne znam, sto ono kazeu, gde je levo. Svima ja zelje moram da ispunjavam.:heart:

:rotf:

odmah potegni sve veze i raspitaj se odakle gospodja zna Rozi, ne pustaj to tek tako, izludece te...i nema ti druge nego da im podviknes kako ne mozes sve sama, msm ko jos moze toliko da ne radi nista vec da njih organizuje, a ti napuni kadu, uzmi neku dobru knjigu i lezi da se opustis...taj stres moras da izbacis iz sbe pod hitno :heart:

:rotf:

odmah potegni sve veze i raspitaj se odakle gospodja zna Rozi, ne pustaj to tek tako, izludece te...i nema ti druge nego da im podviknes kako ne mozes sve sama, msm ko jos moze toliko da ne radi nista vec da njih organizuje, a ti napuni kadu, uzmi neku dobru knjigu i lezi da se opustis...taj stres moras da izbacis iz sbe pod hitno :heart:

Kako da potegnem veze, kad mi se Bina ne javlja. Nadam se da nije otisla u Jordan sa deckom. Svi se nesto pale ovih dana na taj Jordan. A ne mogu da pitam Rozi direktno, posto ce ispasti da sam zainteresovana za njega, a ne moze da ispadne, posto je on tu kao nesto ozenjen. Pored toga, sigurna sam da se njegova zene nesto privukla. Ona se non-stop kezi i smeje i svi misle da je coool i svi je prihvataju lako. Ona mene nervira od pocetka njihove veze, ali nisam obracala paznju, posto tada nisam bila u kontaktu sa bivsim deckom.
Hvala ti za te savete i za razumevanje jos jednom. Stvarno bih malo radila jogu da se smirim od svih tih obaveza, koje su mi se nakacile na glavu. Ja sam govorila mom vereniku da nam treba jos radnika, a on kaze da je to bacanje para. Ja moram da mislim i na moje pudlice i civave, o kojima samo ja vodim racuna, iako se Milanka zali da ima samo ona cisti i da ih hrani, ali ko ih voli. To je ja mislim najvaznije. Tako se osecam rastrzano.:heart:

- - - - - - - - - -

pogubna je na kratko ako si sa sirovinama,ako si takva u sustini teraj dok ne nadjes slicnog:heart:

Ja sam nezna po prirodi. Poznata sam emotivka u kraju.:heart:

Back