zaljubiti se

pa mislim da je to retkost, posto devojke koje su spremne na takve stvari, generalno receno i nisu nista posebno pa samim tim nemaju bas mnogo + koji bi ga mogli osvojiti
Mada zena se lakse zaljubljuje u takvim situacijama posto muskarci znaju bolje da zavedu i da se predstave onakvima kakvi nisu
Mada ima i devojaka LUKAVIH koje znaju kako s` tim pastuvima izaci na kraj, mada opet, kad rezimiram- koja iole pametna devojka bi sebi dopustila tako nest?

Cossack:
Stvarno ne znam.
Zagrejem se ja za devojku sa kojom sam, mada ne mnog, ali da se zaljubim...
Bar onako kako sam se jednom zaljubio kao klinja, tesko, vrlo tesko (uopste gledajuci).
Mislim volim ja nju, ali da bih patio za njom kada bi raskinuli (naravno ne bi mi bilo svejedno) male su sanse, stavise brzo bih nasao drugu.Mada, ko zna, verovatno ce se to promeniti kad se budem zacopao, a cisto sumnjam da ce to biti skoro...
Nekako sam postao mnogo neosetljiv i proracunat. :-|

pa ovo obojeno je ipak dobro ,iako ovo poslednje nije ...

Da bi se covek zaljubio i poklonio neke emocije drugoj osobi potrebno je da ima prvenstveno emocije prema sebi...ovaj odgovor je podstaknut nekim postom gore u kome je decko naveo da ne moze da se zaljubi..ali da ipak posle raskida pati...
Takodje mislim da zaljubljivanje moze da se desi bilo kada...bilo gde..obicno kad najmanje to ocekujemo....i u situaciji u kojoj to najmanje ocekujemo....

Ja se retko zaljubljujem, ali kad se zaljubim to me drzi godinama, mada ponekad i samo par dana, dok se ne pojavi veci. :-) Zaljubim se samo u one koje kazu da su se zaljubili u mene. A koji me ne vole ja ih mrzim, mada sam i tada zaljubljena u nih ali sta im ja mogu kad ih necu. Onda oni neka pate sto me ne mogu imati. :D

jastuk:
Koje su shanse da se zaljubite u devojku koja vam je bila samo ok i samo za sex ?( i posle koliko vremena "vidjanja"?)
tja...
ne znam da li je tako sa svima, ali... valjda su sve u pochetku samo ok, ili samo za sex... fizichki privlachne, simpatichne, zabavne, ili shta vecj... valjda treba neko vreme da se emocija zahukta i krene uzlaznom putanjom... e, sada.. koliko vremena je potrebno... a da shta znam ja...

Back