Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
ja uopshte nisam skromna..chim sam pochela da pricham, osecam da je majka zazalila shto me nije abortirala..al shta cesh..shit happens

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozete Vi da budete malo kulturniji?
I shta tebe boli shto ja mislim da je ona pich.ka kosmichka i sto cu da nasednem na fising atensn...
Uostalom vise mi se dopada njeno privlacenje paznje nego tvoje obecanje da ces da mi budes predsednik jednog dna...![]()
jel se ovde misli na mene, ne kapiramJel mozete Vi da budete malo kulturniji?
I shta tebe boli shto ja mislim da je ona pich.ka kosmichka i sto cu da nasednem na fising atensn...
Uostalom vise mi se dopada njeno privlacenje paznje nego tvoje obecanje da ces da mi budes predsednik jednog dna...![]()
ja uopshte nisam skromna..chim sam pochela da pricham, osecam da je majka zazalila shto me nije abortirala..al shta cesh..shit happens![]()
Pa ti znash da i ja volim tebe samo si zaboravila...
Naravno i drugi deo je, vidjenje sebe kao nekog uzvisenog, bogom poslatog osvetioca (moj licni primer). I gradjenje sopstvenog kulta. Sv. Anita Jelisic Koalicija za Evropsko sutra. (Vas sledeci predsednik ako je po volji Svevisnjoj)
I ne samo to, nego i 300 000 novih radnih mesta. Bezvizni rezim za EU.
Prijem u EU uniju. Unistavanje korupcije, i vracanje EU tekovina, I naravno diplomatska borba za kosovo.
jel se ovde misli na mene, ne kapiram
cuco odlepila si![]()
pa spominjem te, ali nije tebi upuceno...
neka si mi rekla da sam odlepila....![]()
Hmm, gde li sam ovo vec cula?![]()
da li se to ikada nekome desilo? Tipa u fazonu divis se sam svojoj lepoti u ogledalu. slikas se stalno, sredjujes kosu, ulepsavas se, koristis kreme itd. Onako sijas u svojoj glavi. Jednostavno divis se samim(mom) sobom![]()
Tako, sad si na pravom putu da budesh pametnija.
Udri jache manijache.))))))))))))))))
I kad ce te slike....![]()
Osh da intervenishem kod moderatora?
![]()
Nema potrebe, rekla sam ti da ja takve slike ionako nemam...![]()