- Poruka
- 8.889
da li se to ikada nekome desilo? Tipa u fazonu divis se sam svojoj lepoti u ogledalu. slikas se stalno, sredjujes kosu, ulepsavas se, koristis kreme itd. Onako sijas u svojoj glavi. Jednostavno divis se samim(mom) sobom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li se to ikada nekome desilo? Tipa u fazonu divis se sam svojoj lepoti u ogledalu. slikas se stalno, sredjujes kosu, ulepsavas se, koristis kreme itd. Onako sijas u svojoj glavi. Jednostavno divis se samim(mom) sobom![]()
da li se to ikada nekome desilo? Tipa u fazonu divis se sam svojoj lepoti u ogledalu. slikas se stalno, sredjujes kosu, ulepsavas se, koristis kreme itd. Onako sijas u svojoj glavi. Jednostavno divis se samim(mom) sobom![]()
ja imam neke fotke..shta znam.. ali mislim da sam najruznija i najneznamshta osoba u ovom gradu..i kad mi neko kaze da sam ok kad okachim fotku, ja pomislim ''vid' budale''
Mi koji mazemo kreme smo narcisi?
![]()
Pa ne znam, rekla bih za sebe da nisam![]()
Imam preko 500 svojih erotskih, poluerotskih i obicnih fotki koje sam uradila samo za svoju dusu. Ogledalo mi je najveci neprijatelj i prijatelj. Ne mogu sa njim, ne mogu bez njega.
Ali ja smatram da sam samo u savrsenom skladu sa svojim telom i izgledom i da sam svesna sebe . Svojih fizickih vrlina ali i mana i to je sve. A da uzivam u sebi i svom telu, tacno je![]()
ja imam neke fotke..shta znam.. ali mislim da sam najruznija i najneznamshta osoba u ovom gradu..i kad mi neko kaze da sam ok kad okachim fotku, ja pomislim ''vid' budale''
BAs naprotiv, ja osecam da sto se vise divim sebi, i svom kultu, sve manje i manje me doticu drugi ljudi. Sve lakse i lakse kontrolisem njima, uzdisem seBolje kad neko drugi uziva u tvom telu.....onda ima vishe zadovoljnih...
Pa ako je to znak da je neko zaljubljen u sebe, onda ima mnogo takvih![]()
Koji atention pokusaj(uspesan videci po komentarima )
Strah te ljudi, šta li...?BAs naprotiv, ja osecam da sto se vise divim sebi, i svom kultu, sve manje i manje me doticu drugi ljudi. Sve lakse i lakse kontrolisem njima, uzdisem se. buklvano titula sveca koju sam sma sebi dala mi pomaze da se suprostavim svima D:
PRocigtaj i drugi deo, psihicki deo ^^. Mislim ne znam bas dal sam dobro objasnila![]()
Daj bre, da li si ti looda...da izvinis na mojoj slobodi....
ALi...."kad mi neko kaze da sam OK.." ... a ona prshti !!!!!!!!!!!!
Nemo' si skromna bre...
Skromnost je vrlina onih koji nemaju druge...![]()
Bolje kad neko drugi uziva u tvom telu.....onda ima vishe zadovoljnih...
I stado se samo prima i prima![]()
I stado se samo prima i prima![]()
Uziva uvek jos jedan pored mene
Ali da bi me neko voleo mislim da prvo ja moram voleti sebe,,,
Jel mozete Vi da budete malo kulturniji?
I shta tebe boli shto ja mislim da je ona pich.ka kosmichka i sto cu da nasednem na fising atensn...
Uostalom vise mi se dopada njeno privlacenje paznje nego tvoje obecanje da ces da mi budes predsednik jednog dna...:rotf: