zaljubiti se u razvedenog pa josh tatu....

Gresis. Ja sam prosla sito i reseto do sada, a moja majka jos dva zivota da zivi nece to doziveti. Uslovi i nacin zivota mnogo odredjuju karakter coveka, a situacije u kojima taj karakter dolazi do izrazaja cine iskustvo. Sto vise situacija, to vise iskustva u resavanju istih.

Ne griješim ! Za dvadeset godina ćeš reći za onu Trinity koja je imala 36-37 godina
da je bila mlada i zelena ! :mrgreen:

slazem se sa sarvasom, mogla si ko ja i tri zivota do sad da zivis, al ja priznajem da nisam mudriji, ima jos da se kalim, da dostignem du svest i nivo gde stvarno znas da baratas prozivljenim i da ih sprovedes kako treba

Sashka mi se zaljubila ali je sad u problemu i to bash golemi Problem.....zaljubila se u razvedenog koji ima dijete mala ima 4 godine super se slazhu . Sashka je mladja 13 godina od tog tipa ali ima jedna stavka shto je mnogo povredjuje a to je da on netje vishe djece jer ima jedno. Sashkitj je mnogo tuzhna jer se sad zapitkuje da li on nju uopshte voli jer ona smatra da kad chovek voli on treba i da zheli dijete Sa zhenom koju voli i Sa kojom zhivi ....da li ta ljubav ima perspektivu i da li on nju uopshte voli ?

1.zavisi koliko on ima godina.
2.zavisi zasto nece..
zbog kesha
zbog loseg iskustva(razvod ovo ono)
zbog neceg dr..
3.zavisi sta ona zeli i koliko...prvo treba videti da li je on siguran u to sto kaze..ako nije preubedjujXD
ako jeste onda
4.treba da odmeri sta joj draze,ako joj je stvarno stalo da ima svoje dete onda raskid,a ako je on bas ljubav njenog zivota i to bas bas toliko da moze da predje preko toga da ne rodi onda nek nastavi...
u svakom slucaju zavisi sta joj i koliko znaci...

Karakter gradis (sama definicija karaktera to potvrdjuje). Rodis se sa temperamentom (koji zavisi opet od tipa nervnog sistema).

A sta imam? Haha, pa recimo da ne vegetiram kroz zivot kao sto neko ovde na temi rece :lol:

Ne sekiraj se nije sapun da se trosi,brzo ces se zasititi divljanja kroz zivot, pa jos kada naidje dasa, ima da igras oko njega.Zuris i previse, zivot je da se uziva, a ne da se besni.:whistling:

Sashka mi se zaljubila ali je sad u problemu i to bash golemi Problem.....zaljubila se u razvedenog koji ima dijete mala ima 4 godine super se slazhu . Sashka je mladja 13 godina od tog tipa ali ima jedna stavka shto je mnogo povredjuje a to je da on netje vishe djece jer ima jedno. Sashkitj je mnogo tuzhna jer se sad zapitkuje da li on nju uopshte voli jer ona smatra da kad chovek voli on treba i da zheli dijete Sa zhenom koju voli i Sa kojom zhivi ....da li ta ljubav ima perspektivu i da li on nju uopshte voli ?

uvek neka sashka pita neshto :lol:
a odgovor je - uzmi ili ostavi, prihvati ili ne..
izbor
jao shto volim te izbore , uvek glasam :lol:

...zaljubila se...pa oženjen
i još,-tata...
Cijela Katastrofa
kako bi rekao grk Zorbas...
...zaljubila se
pa to je početak svih emocija
šta tu sad 'rad'
ono,-oženjen
ili,-tata...
sad i Saška 'oće
da bude mama
kako bi sebi dokazala da i nju voli
jer je sa 'tamo nekom' imao dijete...
...more ljudi mani te se galimatijasa takvih...
...zaljubljivanje traži ostvarivanje
u svim pravcima
i to što prije
nema tu sad djece i tatiluka i mamiluka
to će doći sigurno
doći
i,-dojaditi
a nećemo sebi priznati...**

...eto,- t a k o ...

Dobila je dva u jedan:mrgreen:

ja sam samo zalutao ne se ljutite

Back