Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
S ti s basketa ovamo navrno?Kao kad bi ja sad bio razveden,imam dete i spetljam se sa onom Kejt Apton
Pa petoro bih joj napravio![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S ti s basketa ovamo navrno?Kao kad bi ja sad bio razveden,imam dete i spetljam se sa onom Kejt Apton
Gresis. Ja sam prosla sito i reseto do sada, a moja majka jos dva zivota da zivi nece to doziveti. Uslovi i nacin zivota mnogo odredjuju karakter coveka, a situacije u kojima taj karakter dolazi do izrazaja cine iskustvo. Sto vise situacija, to vise iskustva u resavanju istih.
Ne griješim ! Za dvadeset godina ćeš reći za onu Trinity koja je imala 36-37 godina
da je bila mlada i zelena !![]()
Kao kad bi ja sad bio razveden,imam dete i spetljam se sa onom Kejt Apton
Sashka mi se zaljubila ali je sad u problemu i to bash golemi Problem.....zaljubila se u razvedenog koji ima dijete mala ima 4 godine super se slazhu . Sashka je mladja 13 godina od tog tipa ali ima jedna stavka shto je mnogo povredjuje a to je da on netje vishe djece jer ima jedno. Sashkitj je mnogo tuzhna jer se sad zapitkuje da li on nju uopshte voli jer ona smatra da kad chovek voli on treba i da zheli dijete Sa zhenom koju voli i Sa kojom zhivi ....da li ta ljubav ima perspektivu i da li on nju uopshte voli ?
Karakter gradis (sama definicija karaktera to potvrdjuje). Rodis se sa temperamentom (koji zavisi opet od tipa nervnog sistema).
A sta imam? Haha, pa recimo da ne vegetiram kroz zivot kao sto neko ovde na temi rece![]()
Sashka mi se zaljubila ali je sad u problemu i to bash golemi Problem.....zaljubila se u razvedenog koji ima dijete mala ima 4 godine super se slazhu . Sashka je mladja 13 godina od tog tipa ali ima jedna stavka shto je mnogo povredjuje a to je da on netje vishe djece jer ima jedno. Sashkitj je mnogo tuzhna jer se sad zapitkuje da li on nju uopshte voli jer ona smatra da kad chovek voli on treba i da zheli dijete Sa zhenom koju voli i Sa kojom zhivi ....da li ta ljubav ima perspektivu i da li on nju uopshte voli ?
uvek neka sashka pita neshto
a odgovor je - uzmi ili ostavi, prihvati ili ne..
izbor
jao shto volim te izbore , uvek glasam![]()