zaljubiti se u razvedenog pa josh tatu....

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Sashka mi se zaljubila ali je sad u problemu i to bash golemi Problem.....zaljubila se u razvedenog koji ima dijete mala ima 4 godine super se slazhu . Sashka je mladja 13 godina od tog tipa ali ima jedna stavka shto je mnogo povredjuje a to je da on netje vishe djece jer ima jedno. Sashkitj je mnogo tuzhna jer se sad zapitkuje da li on nju uopshte voli jer ona smatra da kad chovek voli on treba i da zheli dijete Sa zhenom koju voli i Sa kojom zhivi ....da li ta ljubav ima perspektivu i da li on nju uopshte voli ?

potpuno ga razumem jer bi i ja isto ama baš isto tako...a to ako ne želi dete s njom ne znači da je ne voli, samo znači da svoje dete ipak više voli - ne želi da mu priredi to

Ja Sam joj dodushe rekla " nedavaj mu vishe " dok se neopameti

Medjutim shta tjemo Sa chinjenicom da se djeca radjaju iz ljubavi ? On ima dete jel to znachi da sashka nije vredna da rodi njegovo dete?

Ja Sam joj dodushe rekla " nedavaj mu vishe " dok se neopameti

Medjutim shta tjemo Sa chinjenicom da se djeca radjaju iz ljubavi ? On ima dete jel to znachi da sashka nije vredna da rodi njegovo dete?

nazhalost ja znam mnogo primera gde se dete rodilo iz nepazhnje i ostalo...
al shto reche Di, to shto on nju voli, nema veze sa decom...
ima ljudi koji vole zhene, al ne vole decu...

nazhalost ja znam mnogo primera gde se dete rodilo iz nepazhnje i ostalo...
al shto reche Di, to shto on nju voli, nema veze sa decom...
ima ljudi koji vole zhene, al ne vole decu...

On ima dete i da li je fer da od nie koja je mladja 13 godina ochekuje da ona nema djece i da nikad netje znati shta znachi postati majka ? I da li bi mushkarac koji nema djece i zaljubi se u zhenu Sa djetetom pristao na to da ona nema namjeru da rodi Sa njim dete ? Promislite ....ovi shto se dosad javishe vide " picchku na raspolaganju" i to vama godi malo dublje razmislite ......

Sashka mi se zaljubila ali je sad u problemu i to bash golemi Problem.....zaljubila se u razvedenog koji ima dijete mala ima 4 godine super se slazhu . Sashka je mladja 13 godina od tog tipa ali ima jedna stavka shto je mnogo povredjuje a to je da on netje vishe djece jer ima jedno. Sashkitj je mnogo tuzhna jer se sad zapitkuje da li on nju uopshte voli jer ona smatra da kad chovek voli on treba i da zheli dijete Sa zhenom koju voli i Sa kojom zhivi ....da li ta ljubav ima perspektivu i da li on nju uopshte voli ?
Ne mora da znaci da je ne voli,a i sta je dete nego sredstvo sticanja alimentacije,imovine.....Da ne nabrajam sad,pametan covek.Lepo predbracni i resena stvar.

Pa sta da ti kazem paranormalna, slazem se i sa tobom al i sa deeom, ako je preko 40 mozda i ne zeli vise dece
e sad al je to ljubav ili nije ne znam oni to moraju znati

ja sam u 23-25 bio u situaciji gde je ona 26-28 imala dete
sama je spomenula da bi meni iz ljubavi pristala na jos jedno dete al joj je jedno dovoljno

sad sta da ti kazem, to je trebala da pita pre no sto se zaljubila

On ima dete i da li je fer da od nie koja je mladja 13 godina ochekuje da ona nema djece i da nikad netje znati shta znachi postati majka ? I da li bi mushkarac koji nema djece i zaljubi se u zhenu Sa djetetom pristao na to da ona nema namjeru da rodi Sa njim dete ? Promislite ....ovi shto se dosad javishe vide " picchku na raspolaganju" i to vama godi malo dublje razmislite ......
To sto su tebe pukli hormoni pa hoces da se izivis preko nje to je jasno.

Sve te veze sa oženjenima su veoma sebične stvari,akt dva razmažena derišta koji misle da se ceo svet vrti oko njih... Što se upuštate u te stvari,imponuje vam da rasturite nečiji brak?
Sad neko bi rekao,da se samo loš brak može rasturiti,ali kad je loš što se onda lepo ne razvedu pa svakom svojim putem?
Sve mi liči da je ta tvoja drugarica jedna od onih klasičnih tipova večnih "žrtvi" koje su uvek tužne i uvek u nekom strašnom problemu za koji su same krive.

Pa sta da ti kazem paranormalna, slazem se i sa tobom al i sa deeom, ako je preko 40 mozda i ne zeli vise dece
e sad al je to ljubav ili nije ne znam oni to moraju znati

ja sam u 23-25 bio u situaciji gde je ona 26-28 imala dete
sama je spomenula da bi meni iz ljubavi pristala na jos jedno dete al joj je jedno dovoljno

sad sta da ti kazem, to je trebala da pita pre no sto se zaljubila

To dakle znachi da je najbolje da Sashka nadje drugog

- - - - - - - - - -

Sve te veze sa oženjenima su veoma sebične stvari,akt dva razmažena derišta koji misle da se ceo svet vrti oko njih... Što se upuštate u te stvari,imponuje vam da rasturite nečiji brak?
Sad neko bi rekao,da se samo loš brak može rasturiti,ali kad je loš što se onda lepo ne razvedu pa svakom svojim putem?
Sve mi liči da je ta tvoja drugarica jedna od onih klasičnih tipova večnih "žrtvi" koje su uvek tužne i uvek u nekom strašnom problemu za koji su same krive.

On je razveden ona je njega upozmala dugo posle razvoda

- - - - - - - - - -

Stavljajte cvikere na ochi

To dakle znachi da je najbolje da Sashka nadje drugog

- - - - - - - - - -

On je razveden ona je njega upozmala dugo posle razvoda

pa znas kako, razvedeni ljudi inace imaju problema da nadju pravu ljubav i koja ce ih tako prihvatiti jos sa decom

ne delim takve savete, pre ulaska u vezi moze da me pita, al posle, sad kad se zaljubila i zeli decu, ne bi se usudio nesto reci al lakse bi joj bilo da je pre toga o tome mislila

pa znas kako, razvedeni ljudi inace imaju problema da nadju pravu ljubav i koja ce ih tako prihvatiti jos sa decom

ne delim takve savete, pre ulaska u vezi moze da me pita, al posle, sad kad se zaljubila i zeli decu, ne bi se usudio nesto reci al lakse bi joj bilo da je pre toga o tome mislila

Iskreno da me neko pri upoznavanju pita jel zhelish djecu ili slichno ja bi gledala gde su izlazna vrata da ponegnem...zar nemislish da se neka pitanja reshe sami Po sebi jer je ljubav Motiv?

potpuno ga razumem jer bi i ja isto ama baš isto tako...a to ako ne želi dete s njom ne znači da je ne voli, samo znači da svoje dete ipak više voli - ne želi da mu priredi to

ne zeli da detetu priredi sta?
ako je razveden i dete kod majke, a majka ili ima ili ce imati nekog pa sa njim ponovo jos jedno dete?
sta on moze detetu da priredi?
na dobrom si putu da mi razrezis tezu

Nije baš da se ljubav može meriti time imaš li dete sa nekim ili ne, ali ne razumem ni da neko ulazi u vezu sa osobom koja želi da bude majka a još uvek to nije, mslm to je ono kao malo sebično i samoživo, a takvo ponašanje baš sa ljubavlju i nema mnogo zajedničkog :aha:

Iskreno da me neko pri upoznavanju pita jel zhelish djecu ili slichno ja bi gledala gde su izlazna vrata da ponegnem...zar nemislish da se neka pitanja reshe sami Po sebi jer je ljubav Motiv?

zanm ja sta ti mislis al se to pametno i suptilno pita
a moram da ponovim po milioniti put, ljudima je lakse da skinu gatje nego da pricaju.

Ne može se uspoređivati ljubav prema djetetu i ljubav prema ženi.
Ovdje je u igri i velika razlika u godinama.
To što on voli svoje dijete, njoj, ako je imalo pametna, može puno toga reći o njemu kao čovjeku...dijete i treba da mu je na prvom mjestu i njenoj ljubomori tu ne bi trebalo biti mjesta
Vjerujem da joj je on i na početku veze dao do znanja da ne želi više djece, ali je to ona namjerno ili nenamjerno previdjela, vjerujući baš u tu frazu da kad nekog voliš onda želiš i dijete s njim....ali to nije pravilo.

Kako se Sashka i razvedeni slažu u snoshaju?
:worth:

- - - - - - - - - -

Ne može se uspoređivati ljubav prema djetetu i ljubav prema ženi.
Ovdje je u igri i velika razlika u godinama.
To što on voli svoje dijete, njoj, ako je imalo pametna, može puno toga reći o njemu kao čovjeku...dijete i treba da mu je na prvom mjestu i njenoj ljubomori tu ne bi trebalo biti mjesta
Vjerujem da joj je on i na početku veze dao do znanja da ne želi više djece, ali je to ona namjerno ili nenamjerno previdjela, vjerujući baš u tu frazu da kad nekog voliš onda želiš i dijete s njim....ali to nije pravilo.
Ne bih se slozila sa time,da je neko pametan stavio bi po zakonu da je sve "bivse" kad se razvedes pa i dete.On je nastavio dalje i ima pravo biti sa kim zeli pa makar i bio gay.

nije fer al ja koliko znam mnogo stvari u zhivotu nije fer...
poshteno od njega shto je on to njojzi rekao...to je fer...
da li bi ja pristao na to, ne znam, jer mi se nikad nije desilo,
ali da se recimo zaljubim u zhenu koja ne mozhe da ima dece,
i da mi u svemu sem u tome odgovara, verovatno bih pristao...
a inache, ne vidim nishta loshe u tome ako ima neka pitchka na raspolaganju...chak naprotiv! :mrgreen:

Back