gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
Prvo benefiti onda zaljubljivanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo benefiti onda zaljubljivanje.
Da druze, ali ne zna se 1. da li cura hoce da prevari decka na vece, 2. hoce li da ga ostavi, pa traži potencijalne kandidate ili 3. hoce da udje u prevaru na duze vreme.Vi mladi ste mnogo nestrpljivi. To sa drugaricama je proces koji traje mesecima i godinama čak. Ne mogu benefiti posle nedelju dana. Za to služe splavovi i sl...
Jest nestrpljivi, kako samo ne mogu da drkaju na drugaricu godinama dok je drugi ebu, a u moje vreme![]()
Da druze, ali ne zna se 1. da li cura hoce da prevari decka na vece, 2. hoce li da ga ostavi, pa traži potencijalne kandidate ili 3. hoce da udje u prevaru na duze vreme.
Jest nestrpljivi, kako samo ne mogu da drkaju na drugaricu godinama dok je drugi ebu, a u moje vreme![]()
Sad vise nista ne očekuje, jer se povukla iz komunikacije bez objašnjenja i bez razloga. Sto ja kazem uzivo na seen me ostavlja.Sve je to život. Nikad ne znaš šta te čeka.
10ak godina gore - dole stariji od mene. Nije to mnogo.Ne znam šta da ti kažem. Bolje da te posavetuje Sotir. On je mlad momak kao i ti. Bolje se razumete u svakom slučaju.
Ja sam već blizu 40-te.