Zaljubio sam se...

pridjes, kases:
"Kad je pun mesec ja poludim
ti si slabost mojim mesecevim menama
kad je pun mesec ja za tobom zudim
adrenalim struji mojim venama"
to ti je neka fiziolosko-astroloska kosmonautska varijanta, kao i tvoja ljubav, koja se zasniva samo na fizickom izgledu (mozda lici na neku od prije koju nisi prezalio, inace lazes) i pretpostavci da je inteligenta. LJUBAV NA OSNOVU SAMO IZGLEDA NE POSTOJI, ti lazes sebe ili nas.

Pozdrav svima.

Imam 17 godina. Danas vec 3. razred gimnazije... Zaljubio sam se, po prvi put, u jako lepu devojku, koju nazalost ne poznajem... Prvi put sam je video, kao i obicno iz daljine pre nekih 2-3 meseca, kada sam se vracao iz skole, a ona upravo isla, jer ona pohadja medicinsku skolu koja ide popodne. Starija je od mene godinu dana ali mislim da to ne bi trebalo da bude neki problem. Eh sada, u dilemi sam da li ta devojka vec ima decka ili je zaljubljena u nekog drugog. Ne znam na koj nacin da joj pridjem... Imamo lom zajednickih prijatelja ali mi je nekako glupo da se otvaram previse i da pricam o tome... Devojka je jako privlacna, lepa, nadam se i inteligentna. Ne znam kako da ostvarimo kontakt. Mozda sam ja umislio jer sam zaljubljen u nju, ali mi se kao cinilo da je i ona bacala neke neobjasnjive poglede, kada me "zapazi" (obicno seta sa drugaricom) smeska se, saginje glavu, trte-mrte ali mi to opet nije sigurno, tj. nisam siguran u njena osecanja.
Nisam neki hvalisavac, jer kazu da sopsvena hvala zaudara, ali mislim da sam, po misljenju mnogih devojaka (drugarica-poznanica), jako privlacan, lep i zgodan frajer sa 186cm, 80kg, sa sirokim ramenima i uzanim strukom hehe. Ali sam na zalost, mnogo povukao od caleta, koji je glumio smekerea i nekog ozbiljnog tipa, pa i nije mnogo zalazio u zensko drustvo. To sad i mene prati, nekako sam stidljiv, i potrebno mi je vreme da se opustim... Inace, za sebe mogu da kazem da sam ujedno i duhovit, sarmantan, kavaljerski nastrojen, ali eto, ovo sada je neko novo poglavlje u mom zivotu, i zeleo bih sto normalnije da ga otpocnem...

Ako vas zanima jos neki detalj o meni, slobodno pitajte...

Hvala svima unapred...

Nadji si zensku od 45 godina.

recite mi da nisam dobro procitala :eek::eek::eek:

:lol: čoveče..

znači čim je smuva, ode ona u kategoriju fufice :lol:
dobro ste pročitale...meni zastao smoki u grlu:eek:
Za strucnije. Sta mislite o tome da joj se obratim preko fejsbuka? Da li je to pametno? Kako zapoceti pricu?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Z A B O G A, NEEEEEEEEEEEEEEEEE

daj preko tog zajedničkog društva uredi neki slučajan kratak ulet sa upoznavanjem...za početak

Back