Zaljubio sam se u prostitutku

Sve ste prostitutke, jer moć je kod muškaraca !

Kod vas je samo jedna moć za trgovinu, zato pamet što više uglavu, jer je dokazano da je u deficitu.

Ona koja iskaže drevne vrline: Njen Kralj će da kraljuje, dok će ona kao kraljica da vlada.

Savet: "Budite prostitutke, ne budite ku.r.ve" ...

~~~
Ja Mystic i moje Jastvo ... :manikir:

Mnogi naši ljudi privedose (oženise) Ruskinje, Ukrajinke i ostale lepotice sumnjive prošlosti i tehnički nedovoljno ispitanog morala. I ja sam se onomad zagledao u jednu, plavooki anđeo duge, ravne crne kose, lepih sisa, uzanog struka i dugih nogica, ybg...
Šta ta veza i zaljubljenost donose, koji su rizici? A šta su prednosti, ako ih ima?:malav:

ej...slabo ti se ja razumem u ribe ovako generalno
al opet eto zdrav razum mi govori da zaljubljivanje u prostitutku ne može da ti donese ništa lepo

- - - - - - - - - -

misim topla voda jel :lol:

Mnogi naši ljudi privedose (oženise) Ruskinje, Ukrajinke i ostale lepotice sumnjive prošlosti i tehnički nedovoljno ispitanog morala. I ja sam se onomad zagledao u jednu, plavooki anđeo duge, ravne crne kose, lepih sisa, uzanog struka i dugih nogica, ybg...
Šta ta veza i zaljubljenost donose, koji su rizici? A šta su prednosti, ako ih ima?:malav:

Gle...kad vec dodje do toga,da balis za nekom ribom,kao npr ovom koju si gore opisao,onda je vec izvesno da moras gutati i sve njene fekalije,jer ako si mislio
da je nju majka gajila samo za tebe,tu si ispljugao zesce.A i sta bi ti znacilo neko njeno uveravanje da je pelcovana protiv svih zaraznih bolesti,kad ti duboko u sebi
pogadjas da je jahala na vetru.Rizici..njih gotovo da i nema,makar se ne razlikuju bitno od onih kojima te izlaze lokalna kasirka koja ima ˝"uredan zivot"..Prednosti..pa nema ni njih,za svoju srecu se trebas sam izboriti,ne ocekujes valjda nesto za dz..sustinski,sve je pitanje sklonosti.Ako si tip koji voli neizvesnost i novotariju,sta razmisljas..ti u ovoj varijanti mos da prsnes jedino ako imas neka nerealna ocekivanja.

Neka !

Interesantne su mi ove starije žene, seksualno aktivne, koje menjaju raspoloženje kada hodaju kroz svoj stan. Stan je izlomljen dizajnom i raznim stilovima, tako da u jednoj sobi imaš po tri četiri različita stilska i umetnička detalja, još interesantnije je kada se šetaš sa njom i kako prolazimo pored tih detalja, tako se njoj menja raspoloženje zajedno sa grimasama !?

Na tu promenu i titranje raspoloženja i emocija uopšte nisu imune. Treba im ukinuti tu dekadenciju šarenila i zasenjenost prostim emocijama, tada će početi da prepoznaju stvarne i realne emocije, da razumeju sex i postave ljubav na pravu skalu vrednosti.

Ovako, one su samo nepotreban trošak muškarcu koji joj pribavlja sav taj kicoški šareniš !

Pffff...

Nije važno što si oženio prostitutku, jer brak je legalizovana prostitucija, već da ti ne zapadne ku.rva !

Ku.rva i prostitutka nisu isto. Jedno je vrlo loš karakter, drugo je profesija, zanat-znanje. ... :zelenko2:

ima jos jedna podvrsta ...nimfos... zena koja mozda i nece da legne sa svakim, ali dovoljno da je muska ruka takne, ne moze se porivu zelje obuzdati ma koliko htela i borila se protiv toga

Back