I ja tako mislim. A evo reče sada nema od toga ništa.... Razočarana sam D1... Eh ova piletina...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta?Zar ces se sad povuci i odustati, sad kad je citav tim forumskih strucnjaka stao iza tebe, sad kad svi ocekujemo da ces je kresnuti? Nema predaje, nema povlacenja. Moras da ocvrsnes, da naucis kako se ribe osvajaju, za pocetak moras je kontaktirati, neprekidno joj se nabacivati, isticati se pred njom, da vidi da je zelis, da nisi samo za pricu vec i za akciju. Tako ja radim. Doduse mene obicno odjebu zbog smaranja i misle da sam manijak, ali tvoj slucaj je drugaciji, ti si ipak piletina i moras da zaskocis tu cicu, da je uzmes, da je posedujes, da je iznabadas stojkom.
![]()
Depiliram ja celo telo, naravno noge i ruke ne.Pocni sa obicnim porukama. Nemoj da budes manijak. Ali daj joj do znanja kako si se do jaja proveo dok je bila u poseti, da vidi da neces samo drugarski. Mozes i da promenis fotku na Skype ili mailu u neku, kako da kazem, vizuelno privlacnu (ali nemoj da pokazujes nista ispod pojasa... za sad).
Sto se tice depiliranja, mojne se nagrdis. Sad, glatka piletina ima svoje prednosti, ali ne mora nista da znaci.(Pod uslovom da nije rec o dlakama na ramenima. Te moraju da odu, ebi ga).
Ovako da vam blize objasnim, ove godine je dolazila sestra mog druga iz inostranstva, nismo se razdvajali tih nedelju dana, pricali smo o svemu i svacemu i video sam da mi se ona svidja, ali nisam znao kako da joj to pokazem, a sto je najgore ona je od mene starija 7 godina. Ne znam sta da radim, da li da je zaboravim ili da pokusam nesto kada dodje sledeci put.
Depiliram ja celo telo, naravno noge i ruke ne.A, fotku cu da nabacim neku, lepo sto si se to setila, vidis to mi ne bi palo na pamet
![]()
Ovako da vam blize objasnim, ove godine je dolazila sestra mog druga iz inostranstva, nismo se razdvajali tih nedelju dana, pricali smo o svemu i svacemu i video sam da mi se ona svidja, ali nisam znao kako da joj to pokazem, a sto je najgore ona je od mene starija 7 godina. Ne znam sta da radim, da li da je zaboravim ili da pokusam nesto kada dodje sledeci put.
Pa grudi i doleMa šta depiliraš druže
O.k dolje možeš "zulufe" da obriješ,ali ovo ostalo ne...![]()
Pa grudi i dole![]()
Predhodna devojka me je prevarila, i onda mi je ostalo u navici, a i lakse se osecam.To su neki novi trendovi koje ja nikako ne razumjem..ma da je i ne znam kakva manekenka u pitanju ne bih skida dlake sa prsa...![]()
Pazi kad nikad nisam bila u takvoj situaciji.Mislim, jesam bila sa mladjim, ali ne ovoliko mladjim, a i tada sam i sama bila pilence, pa se ne racuna.
Ali ovo za nivo zrelosti potpisujem samo tako.![]()
Veruj mi da si mi promenio misljenje, ipak cu da joj se javim mailom, ali ne znam da li da joj spucam odmah sve da mi se svidja i to, ili da krenem lagano sa obicnim porukama
- - - - - - - - - -
Tako cu i uraditi.
- - - - - - - - - -
Ipak cu da ostanem u igri, play hard or go home![]()
Predhodna devojka me je prevarila, i onda mi je ostalo u navici, a i lakse se osecam.![]()
Kakve veze ima prevara sa depilacijom?
Ne znam, ja sam staromodna. Nije mi to dep'liranje za muske.
Ma ta je sigurno bušna... ipak ima 27 godina...