Gost
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1..uh...ipak bolje da ne odgovorim :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaljubljena:u tome je i problem sto ne znam sta da ocekujem. jer nikada nisam bila pristalica veze sa ozenjenim i ne bih bas da spava sa mnom a sutradan da me prodje i ne kaze "zdravo". jel postoji neka sredina?*Rea*:Sta ti onda majke ti ocekujes od njega?
Druga:na ali ne slazem se sa vama.
Ja sam i te kako birala u koga cu da se zaljubim, mozda to ne moze bas tako da se kaze ali zaljubila sam se jedino u onoga u koga sam mogla da se zaljubim, ko je bio kompletan i savrsen za mene. Srecno sam udata , malo zapostavljena, muz je skrt u izjavljivanju ljubavi ali ja njemu zato stalno trubim da ga VOLIM do besvesti i zauvek. Neznam probacemo, videcemo mozda i uspemo u braku.
Ipak mislim (ili sam to procitala u nekim jeftinim novinama)da je ljubav kao biljka, morate je stalno zalivati i saputati ili jos bolje govoriti joj sto glasnije lepe i nezne reci, (onako kako vi to umete a ako ne umete mozete samo dve) da ne uvene i da bolje i lepse raste i razvija se.
To da ces da odlepis nije iskljuceno.Ima nesto kod tih ozenjenih...zaljunljena:...ali on je ozenjen!Ne znam sta treba da radim, mnogo mi se svidja a verujem ida i ja njega privlacim. Lepo izgledam, zgodna sam i atraktivna, stalno me zagleda ; mogu da imam bilo kog decka ali ne mozemo da biramo koga cemo da volimo, zar ne ?! Ne ocekujem vezu sa njim, ili da se razvodi, ali znate kako je kad se zaljubite sve cinite da budete pored te osobe, bar da razgovarate. Da situacija bude jos gora on poznaje moje roditelje (stariji je od mene deset god) i stalno je negde oko mene. Trazio mi je i broj mobtela, smeska mi se kad se sretnemo... Ne znam u sta se upustam i da li uiopste da se upustim u tako nesto? Sta ako potpuno odlepim za njim?
Ti verovatno pogresno tumacis njegovo ponasanje, tj. vidis ino sto zelis da vidis. mozda je on samo ljubazan.zaljubljena:neko vreme sam bila i ohladila od njega (posto ova opsesija traje) ali uvek se ponovo primim na njegove osmehe i dobacivanja. uvek kada se sretnemo ima neki komentar, kompliment za izgled ili cisto neku glupost pita, eto samo da se prica. ponekad pomislim i da sam umislila, ali cak su i moje drugarice to primetile.Anonymous:imam 20 god. rekla sam da ne ocekujem da se razvede ( jer sam sigurna da on to i ne zeli) ali ipak sam se prilicno primila na njega (sto mi se nikada do sada nije desilo, ni sa momcima sa kojima sam bila)apotekarka:Možda je devojka u fazonu za neku kres varijantu. To može da dobije od svakog oženjenog tipa bez problema, a od mnogih ima i šta da se nauči. Iskustvo je iskustvo....
E, sad , ko je blesav pa se fura na zaljubljenost, to već pametni oženjeni likovi zaobilaze u širokom luku, jer naravno ne žele nekog ko će da ih zivka, smara i pravi probleme.
I, na kraju ima i 1%tipova koji se zaljube , razvedu i ožene sa svojim ljubavnicama
Koliko ti imaš godina?
Mozda je samo ljubazantrejsi:Ti verovatno pogresno tumacis njegovo ponasanje, tj. vidis ino sto zelis da vidis. mozda je on samo ljubazan.zaljubljena:neko vreme sam bila i ohladila od njega (posto ova opsesija traje) ali uvek se ponovo primim na njegove osmehe i dobacivanja. uvek kada se sretnemo ima neki komentar, kompliment za izgled ili cisto neku glupost pita, eto samo da se prica. ponekad pomislim i da sam umislila, ali cak su i moje drugarice to primetile.Anonymous:imam 20 god. rekla sam da ne ocekujem da se razvede ( jer sam sigurna da on to i ne zeli) ali ipak sam se prilicno primila na njega (sto mi se nikada do sada nije desilo, ni sa momcima sa kojima sam bila)apotekarka:Možda je devojka u fazonu za neku kres varijantu. To može da dobije od svakog oženjenog tipa bez problema, a od mnogih ima i šta da se nauči. Iskustvo je iskustvo....
E, sad , ko je blesav pa se fura na zaljubljenost, to već pametni oženjeni likovi zaobilaze u širokom luku, jer naravno ne žele nekog ko će da ih zivka, smara i pravi probleme.
I, na kraju ima i 1%tipova koji se zaljube , razvedu i ožene sa svojim ljubavnicama
Koliko ti imaš godina?
Pa nema frke ako si se primila, kad ti vec ne smeta da budes neciji lekic za krizu srednjih godina...Anonymous:imam 20 god. rekla sam da ne ocekujem da se razvede ( jer sam sigurna da on to i ne zeli) ali ipak sam se prilicno primila na njega (sto mi se nikada do sada nije desilo, ni sa momcima sa kojima sam bila)apotekarka:Možda je devojka u fazonu za neku kres varijantu. To može da dobije od svakog oženjenog tipa bez problema, a od mnogih ima i šta da se nauči. Iskustvo je iskustvo....
Koliko ti imaš godina?
:shock: A jesi li ti optimista kada su tvoji roditelji u pitanju?bgd-girl-2004:Znam ja mnoge koji su ostavili zene zbog ljubavnica :
Moj sadasnji teca, tata od mog druga iz osnovne, kum moje najbolje drugarice, moj profesor matematike i mnooogi drugi. I moj profa srpskog je sad ostavio zenu (nasao drugu) ...
Mozda i ovaj lik to uradi, ne treba biti pesimista !