ZALJUBILA SAM SE U POGRESNOG ! KAKO DA GA ZABORAVIM?

• Začetnik teme Začetnik teme DANIJELA *83
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BILI SMO U DUGOJ (4GOD.)I VEOMA STRASNOJ VEZI! :lol: SUPER SMO SE SLAGALI! ALI BILI SMO JAKO RAZLICITI ! ON JE NAVIKAO NA LAK ZIVOT, A JA POSTENO RADIM,JEDNOSTAVNO SMO RAZLICITI BEZ ZAJEDNICKOG CILJA. ALI TO NAS JE PRIVUKLO! OD RASKIDA(JA SAM RASKINULA=NE ZNAM TACNO , MOZDA IZ DOSADE ) JE PROSLO VEC 6 MESECI! SAD NEDAVNO ,POSLE TOGA ,BILA SAM U JEDNOJ KRATKOJ VEZI KOJU SAM SAMA RASKINULA JER JEDNOSTAVNO NE MOGU... POMOZITE MI! POSAVETUJTE ME STA DA RADIM!? STALNO MI JE ON U GLAVI! SKIM GOD DA SAM! RACUNAM DA MOZDA JOS TREBA DA PRODJE NEKO VREME ! PROSTO SAM LUDA ZA NJIM IZ DANA U DAN SVE VISE ! IAKO ZNAM DA ZASLUZUJEM DOSTA BOLJEG(TO MI SVI KAZU!)! PUNO MI NEDOSTAJE I JAKO GA VOLIM A ZNAM DA ON TO ISTO OSECA!ALI NEMOGU VISE DA MU PRIDJEM ! STA DA RADIM????!!! :!:

lako uz slinavko :maramica:

A kakve veze ima kada je neka tema otvorena ako su pitanja neka univerzalna koja prate kroz zivot svakog pojedinca i u kojima se sam i prepoznaje... Ja razumem da je to aktuelna tema u Libiji ali ovde se ipak govori o dusi... I ko sta ima da kaze neka kaze...Ja se nadam da je Danijela 83 za evo 8 godina nasla svoju srecu...:) Mnogi oda nas ovde i nisu tek su na tom putu ali prolaze kroz iste faze,odrastanja i sazrevanja... To je moje misljenje o tome koliko je stara tema ovde na forumu..

U brate dobro si se setio da je utešiš.
Možda je i umrla od tuge

Мožda sam zakasnio za ovaj slučaj ali rekoh ako se zadesila još neka sa ovakvom sudbinom pa čisto da zna šta joj valja činiti

Ахаха, а тему је дигла нека Истрајна, 2009.
Истрајна је толико истрајна да има 23 поста! :zcepanje::zcepanje:
После се тек јавили ови истрајнији, старе форумске куке..
ona je diigla prvi put ja sam digo drugi...
Da nisu istresali sujete na meni ja bih sad bio sa nickom iz 2004... :(

Poslednja izmena:
A kakve veze ima kada je neka tema otvorena ako su pitanja neka univerzalna koja prate kroz zivot svakog pojedinca i u kojima se sam i prepoznaje... Ja razumem da je to aktuelna tema u Libiji ali ovde se ipak govori o dusi... I ko sta ima da kaze neka kaze...Ja se nadam da je Danijela 83 za evo 8 godina nasla svoju srecu...:) Mnogi oda nas ovde i nisu tek su na tom putu ali prolaze kroz iste faze,odrastanja i sazrevanja... To je moje misljenje o tome koliko je stara tema ovde na forumu..

I ja to kažem... Evo na LJiS smo imali slučaj da je NJEGA ostavila ONA...
Jedna poruka i nema ga više... ko zna šta je sa njim... možda ga ribe grickaju...
Dodju tako ljudi bude im teško... al ne računaju na dokon svet koji je zaboravio taj osećaj... nit se sećaju kako boli rastanak nit se sećaju kako je lep početak...

Mislim da bi pravi odgovor na ovo pitanje iz naslova dala sama postavljačica...
Jer...kako ga je zaboravila (a do sada jeste sigurno)to i mene zanima...:)
To bi bio pravi,pouzdan odgovor...a ne naklapanja kojekakvih forumaša...:D

E,sve mi se cini da od nje odgovor neces cuti :D... Nego da cujemo mi od tebe kako ti podnosis te stvari..rastanke i tako to ? ;)

Back