Zalihe

Karpoš11

Buduća legenda
Poruka
25.203
Imate li hrane i vode u zalihama u slučaju rata i za koliko dana.
Ovo kažu Nasi stručnjaci...
Građani Srbije u slučaju ratnog ili vanrednog stanja moraju sami da se pripreme da najmanje pet dana funkcionišu bez podrške javnih institucija, predviđa Koncept totalne odbrane zemlje.
Za vreme korone ljudi su pravili zalihe ja nisam.
Ako zagusti imam konzerve za 15 dana :mrgreen:

Građani Srbije u slučaju ratnog ili vanrednog stanja moraju sami da se pripreme da najmanje pet dana funkcionišu bez podrške javnih institucija, predviđa Koncept totalne odbrane zemlje.
Jopet stručnjaci? Da nije Tiodorović, onaj što ga postavio Medenica i doveo mu celu familiju na vrh zdravstvenog sistema....

Normalno je da se prave rezerve opštih namirnica za 5 dana, da se ne ide u prodavnicu svaki čas.
Poenta je obezbediti da te namirnice opstanu tih 5 dana...znači opet je najvažnija enrgija, pa znači treba uvek imati krompir luk so i mast....

nemam pojma ko je strucnjak....objavio N1 pre mesec dana clanak....portal Balkanska bezbedonosna mreza
objavio nalaze stručnjaka koji naoružavaju zapad za "odbranu" od Rusije...znači ubacuju ih u mašinu rata...."plašite se Rusa, mi će ih bombardujemo, pa će da odgovore..." Normalno ne kažu tako, ali rat se sprema, nije više pretnja robotizovanim Bajdenom, već direktna pretnja evropi....

Ko ne zna, evropska unija je savez evropskih država stvoren da se ekonomski suprotstavi američkoj i Kineskoj privredi koje su težile da zauzmu svetska tržišta.
Jasno je da amerikanci uništavaju svakoga ko im se suprotstavi kroz politiku i ratove, tako da ekonomija amerike prosto gazi evropu, prvo ratom, a onda oduzimanjem ruske energije i izazivanjem rata u evropi. Engleska koja upravlja dubokom državom glupe amerike je ostavila EU na cedilo i sad upravlja svim potezima kao spasilac....Propagandna pretnja ratom je u tom smislu, angažujući resurse umesto na proizvodnju i pomaganje delovima nacionalnih privrednih resursa na naoružavanje, održavajući strah stalnim propagandnim impulsima...

Ispratite gde srpska intelegencija odlazi vikendima odustajući od Svajcarskih jezera, pare peru kupovinom imanja po Srbiji, mnogi po Bugarskoj i Rumuniji.
Oni znaju da do Madagaskara ne mogu da stignu u ratnom okruženju, ali za privremeno im treba selo....to je baš dobro....:)

У време короне нека баба у Србији је толико имала страх да је у шпајз на сталаже гомилала храну. Пуче једном полица од терета и уби бабу.

Back