- Poruka
- 129.341
zasto se zaledjeno povrece stavlja u kljucalu vodu kad ce je rashladiti i opet cekas da voda prokljuca da bi merio vreme kuvanja? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tajna je da ne trebaš da čitaš uputstvo..kao što ne čitaš uputstvo za upotrebu mobilnog tako isto ne treba čitati uputstvo za pripremu zaleđenog povrća...staviš u hladnu ili toplu vodu ne da ključa nego na trojku i kuvaš dok ne bude gotovo...zasto se zaledjeno povrece stavlja u kljucalu vodu kad ce je rashladiti i opet cekas da voda prokljuca da bi merio vreme kuvanja?![]()
dodaš začine, dobro posoliš, dodaš neko meso...nekako je uvek bljutavo, šta god da uradiš..nego je sve iseckano![]()
Ko kaže da se stavlja u ključalu vodu? Zaleđeno povrće kuvam na pari, tri-četiri minute.zasto se zaledjeno povrece stavlja u kljucalu vodu kad ce je rashladiti i opet cekas da voda prokljuca da bi merio vreme kuvanja?![]()
nikad nisam probao, ali mi se prividja zeka na raznjuMi na forumu i vola pecemo na raznju![]()
kod mene boga mi ide u stomakИзбегавам замрзнуто. А и када га користим иде у вок. Не кувам га.