Žalba(e) na rad moderatora?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Den Haag

Početnik
Banovan
Poruka
14
Kako i gde se možemo žaliti na rad moderatora, a da ne rizikujemo da nam u međuvremenu budu ugašeni nalozi?

Da li uopšte imamo pravo da se žalimo na njihov rad?

Koji su kriterijumi kod ponašanja moderatora?

Imam još milion pitanja i nedoumica, ali ajde da vidim da li ću dobiti odgovor na ovo, pa da eventualčno nastavim...

Svako ima pravo da se zali na rad moderatora ako smatra da je ostecen. Na rad moderatora se zalite supermoderatorima na pp, a na rad Sm zalite se administratorima.
Da li ce ti nalog u medjuvremenu biti ugasen zavisi samo od tebe. Ako se budes pridrzava pravila sigurno te niko nece banovati, ali posto si napravio prekrsaj sa klon nalogom moracu da te pozdravim :bye:
Kada se zalis koristi originalni nalog!

Ovde mozes da procitas Pravilnik za moderatore:
http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&cat_id=005&id=434

Svako ima pravo da se zali na rad moderatora ako smatra da je ostecen. Na rad moderatora se zalite supermoderatorima na pp, a na rad Sm zalite se administratorima.
Da li ce ti nalog u medjuvremenu biti ugasen zavisi samo od tebe. Ako se budes pridrzava pravila sigurno te niko nece banovati, ali posto si napravio prekrsaj sa klon nalogom moracu da te pozdravim :bye:
Kada se zalis koristi originalni nalog!

Ovde mozes da procitas Pravilnik za moderatore:
http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&cat_id=005&id=434
Nadovezacu se na ovaj tvoj post ali bez namere da ulazim u nepotrebnu diskusiju koja se u odnosu administracija - korisnik uvek zavrsava pat situacijom. Korisnik biva nasilno otstranjen iz diskusije a administracija ne da pravi odgovor na postavljeno pitanje ili zalbu.
Pitanje: Kako je moguce da se banovani korisnik zali na rad moderatora ako ne moze da napravi klona? Cini mi se da je upravo ovaj korisnik ostao bez odgovora jer si mu klona otstranio? (Ja pretpostavljam da mu je osnovni nalog banovan ).

Postavljeni link Pravilnika za moderatore.:think:
Citam sve ono zbog cega se korisnici na moderatore zale ali veoma, zaista veoma retko se nesto u tom smeru uradi. :rtfm: Znam samo situacije kada vise niste imali kud. :lol:

Ako je komentar zasmetao mozemo da predjemo i na PP. Meni licno ne smeta niti mi je u interesu da sada zamecem kavgu. ;) Komentar izbrisi a odgovori na pp. Ako hoces da odgovoris. Od volje ti. :)

Nadovezacu se na ovaj tvoj post ali bez namere da ulazim u nepotrebnu diskusiju koja se u odnosu administracija - korisnik uvek zavrsava pat situacijom. Korisnik biva nasilno otstranjen iz diskusije a administracija ne da pravi odgovor na postavljeno pitanje ili zalbu.
Pitanje: Kako je moguce da se banovani korisnik zali na rad moderatora ako ne moze da napravi klona? Cini mi se da je upravo ovaj korisnik ostao bez odgovora jer si mu klona otstranio? (Ja pretpostavljam da mu je osnovni nalog banovan ).

Citam sve ono zbog cega se korisnici na moderatore zale ali veoma, zaista veoma retko se nesto u tom smeru uradi. :rtfm: Znam samo situacije kada vise niste imali kud. :lol:

Ako je komentar zasmetao mozemo da predjemo i na PP. Meni licno ne smeta niti mi je u interesu da sada zamecem kavgu. ;) Komentar izbrisi a odgovori na pp. Ako hoces da odgovoris. Od volje ti. :)

poenta je u tome da se korisnik koji je pokrenuo temu javio sa klon naloga iako mu osnovni nalog nije u banu.
shvatite da se sve zalbe razmatraju uredno i redovno i da uvek radimo na tome da korisnici budu zadovoljni. medjutim i sam znas i shvatas da se ne moze ipak svima ugoditi.

Milica ti je vec odgovorila da mu je osnovni nalog aktivan, ali to trenutno nije bitno. Da je registrovao klon nalog da bi se zalio na neku odluku ne bi bilo nikakavih problema, ali je on sa klonom nastavio da krsi Pravilnik pa je trajno banovan.

Zato sam i napisao ovo:
Da li ce ti nalog u medjuvremenu biti ugasen zavisi samo od tebe.

I da ne bude zabune, nisam ga ja banovao, vec moderator na cijem je pdf-u prekrsio Pravilnik. ;)

Sada mozemo da predjemo i na pp posto smo razjasnili kako i kome se treba zaliti na rad moderatora. :)

E da! No2 ne mogu dok ne prodje 24 h. :sad2: Malopre sam hteo da odradim obecano. :lol:

:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back