sunrays*
Početnik
- Poruka
- 7
Sunrays falling
to kiss the place
where the two wild waters meet...
Sunset at Kalemegdan
to kiss the place
where the two wild waters meet...
Sunset at Kalemegdan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....gledanje zalaska sunca sa kalemegdanske tvrdjave..........chudo od uzitka ,sinoc se shetam sa novom potencijalnom devojchicom i ona se zazeli pogleda na ushce ..........mala jeslatka,lepo se smeje ,shaljiva je ali ispod toga mislim da ce me psihichki dotuci ...............ma ovo ne vazi ,nego na shta vas podseca pogled na ushce ...........mislim sava ulazi u dunav ima tu nekog sex-a samo treba biti navaren ......vasha razmishljanja .........
![]()
..sad sam ko jagnje koje vode u guchu,mislim da me voli a ono u shumi krchka se kupus ..........![]()
e nemam pojma za zalazak sunca ali je noc na kalemegdanu bas zabavna kad se popnes na brdo i ucirkas da ne znas za sebe a ono dole puno ljudi.....gledanje zalaska sunca sa kalemegdanske tvrdjave..........chudo od uzitka ,sinoc se shetam sa novom potencijalnom devojchicom i ona se zazeli pogleda na ushce ..........mala jeslatka,lepo se smeje ,shaljiva je ali ispod toga mislim da ce me psihichki dotuci ...............ma ovo ne vazi ,nego na shta vas podseca pogled na ushce ...........mislim sava ulazi u dunav ima tu nekog sex-a samo treba biti navaren ......vasha razmishljanja .........
![]()
a jaaaaa imam tebe....svaki covek ima dragu... svaka briga ima nadu... sunce posle kise dugu... moja ljubav, samo tugu... eh... kakva sevdalinska pesma... napicu se veceras... pa nek' ide zivot...
..........postavljach teme je olichenje bolida pa mu nije zameriti .............![]()
a jaaaaa imam tebe....
a koooooo da te nemam...
dodjesh pa nestanesh...
ljubish pa prestanesh.... eeeej to me boliiiii...
shto nisam ni prvi ja, a nisam ni poslednji....
ko o o ji te voliiiii!!!!
eh. vr`.![]()
eto zasto bi' ja sa maslackom otis'o u kafanu... nije stvar u tome da se napijes... pa bauljas... pa da razbijes casu... ne... treba umeti i znati i kad sve pred kraj dodje... pa osmeh setni na lice... pa srce zaigra od meraka... pa misli odlutaju... i kazes sebi: ma nek' ide zivot... i nek' idu pare... i srecan si... i treba saslusati coveka do tebe... koji bas tad mora da ti otkrije neku zivotnu tajnu... eh... tu se vide pravi ljudi... i tu se vide i oni drugi... neki nikada nece shvatiti... neki, opet, shvate iz prve... k'o zivot... ali... kao da je to i bitno uopste...
I meni takodje.:wink:zalazak sunca me ne podseca ni na sta lepo... samo mi bude neke ruzne uspomene...