Zalazak sunca

....gledanje zalaska sunca sa kalemegdanske tvrdjave..........chudo od uzitka ,sinoc se shetam sa novom potencijalnom devojchicom i ona se zazeli pogleda na ushce ..........mala je :lol: slatka,lepo se smeje ,shaljiva je ali ispod toga mislim da ce me psihichki dotuci ...............ma ovo ne vazi ,nego na shta vas podseca pogled na ushce ...........mislim sava ulazi u dunav ima tu nekog sex-a samo treba biti navaren ......vasha razmishljanja .........:lol::lol::lol::lol:

Hm.....:evil: Da te udarim sad ili odmah? Vrati mi moj bazen!!!! Vracam se mami i tati!!!:evil:

zalazak sunca me ne podseca ni na sta lepo... samo mi bude neke ruzne uspomene... e, jel ste primetili kako je postalo 'in' da se postavljac teme prvo pohvali kako je 'sta god neku novu malu', pa onda obrazlozi svoju zamisao... mislim... ja se nikad ne bi' pohvalio da sam is'o sa nekom devojkom da gledam zalazak sunca... sta to nekoga briga? al' bi' se zato pohvalio kad idem kod cika Rokija... treba 'razluciti'... :) svaki covek ima dragu... svaka briga ima nadu... sunce posle kise dugu... moja ljubav, samo tugu... eh... kakva sevdalinska pesma... napicu se veceras... pa nek' ide zivot...

....gledanje zalaska sunca sa kalemegdanske tvrdjave..........chudo od uzitka ,sinoc se shetam sa novom potencijalnom devojchicom i ona se zazeli pogleda na ushce ..........mala je :lol: slatka,lepo se smeje ,shaljiva je ali ispod toga mislim da ce me psihichki dotuci ...............ma ovo ne vazi ,nego na shta vas podseca pogled na ushce ...........mislim sava ulazi u dunav ima tu nekog sex-a samo treba biti navaren ......vasha razmishljanja .........:lol::lol::lol::lol:
e nemam pojma za zalazak sunca ali je noc na kalemegdanu bas zabavna kad se popnes na brdo i ucirkas da ne znas za sebe a ono dole puno ljudi.
to leti i kad nema mnogo manijaka.
iace bas sam danas svratila do kalemegdana malo mi se sedelo na zidicu i tamo danju sve penzosi ordiniraju,ali nisu to nekadasnja gospoda i gospodje nego lele odakle ih izvukose...danas sam posmatrala neke dve babe od kojih je jedna jela valjda neke semenke i onako pljuvala ljuske iz sve snage,tako da je ispljuvala sve okolo,a onda su to jele ptice.a druga je izvadila lizalicu u obliku stapa i grizla a valjda kad su je zaboleli zubi pocela je sa blow jobom nad lizalicom onda je izvadila jos jednu i dala ovoj drugoj i onda su zajedno jele.a obe su imale neke odvratne prljave masne farbane kose,fuj sto ne volim kad neko ima prljavu kosu :(

svaki covek ima dragu... svaka briga ima nadu... sunce posle kise dugu... moja ljubav, samo tugu... eh... kakva sevdalinska pesma... napicu se veceras... pa nek' ide zivot...
a jaaaaa imam tebe....
a koooooo da te nemam...
dodjesh pa nestanesh...
ljubish pa prestanesh.... eeeej to me boliiiii...
shto nisam ni prvi ja, a nisam ni poslednji....
ko o o ji te voliiiii!!!!

eh. vr`. :(

Ova fotka koju je divlja stavila me je podsetila na jedno vencanje. Bilo na brodu. Neki muceni pecarosi krenuli da pecaju, tisina, a onda dosli divljaci (zamislite brod sa muzikom i gomilom ljudi) i ... Gde su ribe? :)

a jaaaaa imam tebe....
a koooooo da te nemam...
dodjesh pa nestanesh...
ljubish pa prestanesh.... eeeej to me boliiiii...
shto nisam ni prvi ja, a nisam ni poslednji....
ko o o ji te voliiiii!!!!

eh. vr`. :(

eto zasto bi' ja sa maslackom otis'o u kafanu... nije stvar u tome da se napijes... pa bauljas... pa da razbijes casu... ne... treba umeti i znati i kad sve pred kraj dodje... pa osmeh setni na lice... pa srce zaigra od meraka... pa misli odlutaju... i kazes sebi: ma nek' ide zivot... i nek' idu pare... i srecan si... i treba saslusati coveka do tebe... koji bas tad mora da ti otkrije neku zivotnu tajnu... eh... tu se vide pravi ljudi... i tu se vide i oni drugi... neki nikada nece shvatiti... neki, opet, shvate iz prve... k'o zivot... ali... kao da je to i bitno uopste...

eto zasto bi' ja sa maslackom otis'o u kafanu... nije stvar u tome da se napijes... pa bauljas... pa da razbijes casu... ne... treba umeti i znati i kad sve pred kraj dodje... pa osmeh setni na lice... pa srce zaigra od meraka... pa misli odlutaju... i kazes sebi: ma nek' ide zivot... i nek' idu pare... i srecan si... i treba saslusati coveka do tebe... koji bas tad mora da ti otkrije neku zivotnu tajnu... eh... tu se vide pravi ljudi... i tu se vide i oni drugi... neki nikada nece shvatiti... neki, opet, shvate iz prve... k'o zivot... ali... kao da je to i bitno uopste...

mene ako budes saslusao............8-):D

Ali Kambodza ne gresi... ja volim da slikam, ulje na platnu i ljudi su najcesce trazili da im naslikam zalazak sunca... on je pun boja i lako je... ali me uzasno odbija... e... al neke devojke to stvarno drze za romanticno...

Kad odem na zedge da skidam teme i slicice za fon, te sa zalaskom sunca su skoro sve ocenjene sa 5 zvezdica, znaci, ljudi to vole...

zezas? moja mama slika isto... ulje na platnu... i to jako lepo... na poklon mi je naslikala jednu zimu... sneg svuda... park... prekrio i klupicu... ponovo je nisam cuo dugo... zovem je... kad smo se videli poslednji put, kupio sam joj na poklon cetkice... razne... rembrandt... te su valjda najkvalitetnije... i kupio sam joj srebrnu boju.. i jos neke sitnice... bas se obradovala... voleo bi' da joj napravim jedan mali atelje... ima mesta kod nje, kuci... i uradicu to cim bude otisla negde na 10tak dana... pa kad se vrati, da se iznenadi...

Back