ZAL ZA MLADOST,OMATORELOG VIP DRUSTVA !

Psihicka devijacija,u obliku histericne trke,da se "povrati" mladost po svaku cenu,obuhvatila je i nas,u malenoj
evropskoj provinciji srbiji. Svakoga dana,sa listova bilo kojih dnevnih,nedeljnih ili u "tajnumesecnih casopisa,gledaju nas
ocvale face,VIP dama.Ali sa kakvih fotki.Sve je to uradjeno u maniru,najnovije foto tehnologije...u fazonu Foto-Sopa.
N atako tehnicko doteranimfotkama,te VIP dame,koje su tu nedavno,prevalile pedesetu-sezdesetu banku,izgledaju
kao nevine mlade devojke,od dvadesetak godina.

Ta nevidjena pomama za mladoscu,govori samo to,da su te dame totalno frustrirane,prazne i emotivno i intelektualno.U utorak sedmog Februara,poznati beogradski nedeljnik,doneo je na naslovnoj strani,sliku jedne
odlicne dramske glumice,ali u "obradi" foto-sop tehnikom. Naravno da fotku na kojoj je bila bukvalno klinka,od
brat bratu,osamnaest godina,nisam mogao da znam,o kome taj list pise,dok nisam procitao ime i prezime.

Ne znam ko je tu glupost napraio,da jedna izvrsna glumica,koja je upravo napunila sezdest cetiri godine,koja ima
dva sina i cetiri unuke,bude tako namagarcena,da se citaocima tog casopisa,stvoti sazaljiv osmeh,kada njenu
fotku vide.Druge poznate dame,iz tog VIP "staleza",toliko pribegavaju plasticnim operacijama,da lice na karikature
onih ranijih osoba,pre izvrsenih operacija.Jedna nasa "poznata" lepotica,iz nekadasnjih dana,opsednuta svojom
lepotom,u poznijim godinama,preporucuje ocvalim zenama,njenu "tajnu",kako produziti mladost.Ona naime,svojim
citateljkama lepseg pola,preporucuje preko javnih medija,da redovno "orosavaju" svoju vaginu,cime ce svoj
seks epil,produziti...do u beskraj.Mislim da bi terbalo da se pripadnice lepseg pola,konacno vrate sebi,vrate
normalnim zivotnim vrednostima.I na kraju,da prihvate starost,ne kao kaznu,vec kao prednost,koju im je zivot
podario.Ostariti,a ostati intelektualno bez smetnji,koje starija dob,moze da donese,to je zaista najvece sreca.

Žal za mladost - večna tema........lele !
....našem , nekom mislećem sloju , ako tako mogu da kažem , ovo pitanje nezaboravno je pokrenuto u Koštani , čuvenim monologom o karasevdahu , golemom.......karasevdah , verovatno treba da pojmovno znači crnu istinu koja izaziva unutrašnji kontinuirani ljubavni bol , koji parališe i svaku aktivnost izuzima......a za mladošću , zaista je veliki ljubavni žal , jer istina i to crna , ona , mladost je nepovratna !.....
....naravno , karasevdah u koji se zapada zbog žala za mladošću , pripisuje se boemima , umetnicima koji pripadaju mislećoj sveri koja jednostavno ne može da preboli životnu prolaznost....mladalačka nevina i najvna strast , ka svim životnim lepim ,uživancijama , koje uzdižu čoveka do neslućenih visina u svakom pogledu , više apolonski nego panovski ( čobanski - šumski ).....
....ovakav , apolonski , karasevdah zbog mladosti , manje više je nekako uzvišen......svi imaju razumevanja za ljude koji zapadnu u njega , ali većina svakodnevnicom i umnom racionalnošću uspešno se brani od njega......
.....sa druge strane , postoji i populistički karasevdah - pa da.....i pripadnici rulje , svetine , prostog puka žale za mladoću.....no njihov žal je nekako prizeman , sveden na praktično i korisno - da tako kažem.....najveći njegov domet je biti VIĐEN i PRIMEĆEN.... biti u fokusu svetine , važna je stvar........nafraćkan , nacickan , utegnut , šljašteći i drečeći - cirkuzantski....nekad su ova svojstva bila odlika dama za zabavu sa štrafte lakih žena.....no , jevtin i masovan IT inžinjering pružio im je sva sredstva za okupaciju medijskih prostora.....cirkuska šatra i ulična štrafta lakog sveta preselila se na sve medijske prostore i naravno ispunila ga......svet lakih čobanica.....
....no , ruku na srce , meni je daleko interesantniji svet lakih uličnih čobana / lovaca / šumskih panova drvoseča bez motorki - ili sa motorkama koje neznaju da uključe pa im služe kao stare dobre šiptarske testere.......taj muški izrod , prepun ponosnih sa manjinskim seksualnim slobodama , ne samo što se zateže i šminka - već se firca.....taj sodomizam , prevazišao je i čuveno "orošavanje" prve srpske TV kurave ( javna je tajna da se bavila harem diplomatijom u mlađim godinama , međ jugoistočnim nesvrstanim narodima , obezbeđujući tako doživotno TV radno mesto ).....međ političkom i kulturnom elitom , taj sodomistički žal za mladošću sve prisutniji je i masovniji - jer ga je zaposeo BOG JARAC........važno je biti ViP - ne živi se večno.....

....no , ovo je ipak večita stvar :

Dragi postovani Kolega Loncar.Nisam ja protiv toga,da se te ocvale "lorfe",mackaju i trude ,odnosno zamisljaju da ce uspeti da zaustave starost.
Ali mislim da nije u redu,kada ta doticna," zena,koja je sve postigla tom "haremskom diplomatijom",preporucuje drugim zenama da vrse to njeno
cuveno "orosavanje vagine.Ako se vec nesto "orosava",onda neka se tim i takvim zenama,preporucuje da "orosavaju" mozak,a ne vaginu,koja
bar se meni tako cini,ne sluzi za racionalno razmisljanje.

Poštovani Lorde , ne doživljavam ja tebe kao nekog koji ima nešto lično protivu bilo koga - jok more , taman posla....ti iznosiš pojavu , čak je i minimiziraš , a i lokalizuješ - svodiš na jedan slučaj , za razliku od mene ; mada ruku na srce , mislim da stvari vidiš jasnije i bolje od mene......

.....temu si smestio u problem koji je star koliko i čovek , ali izvukao si u gro plan prost puk , te se fokusirao samo na ženski rod.......ja upozoravam , jer su mi muškarci na tom planu odvratniji , kad izađu iz mikrotalasne pećnice - pa još magareće blentaviji i tupaviji , kakve ih bog dao - stvarno negativno , rekao bih izdajnički vaspitno deluju na mlađu populaciju.....verovatno jer muški rod pored javnog fokusa , vapi za vlašću....naš prostački svet ne misli da je uspešan ako ima par miliona zelebaća - jok!......uspeh kod nas se meri sa buljukom podređenih poltrona i puzavaca.....pa sve što imaš veću vlast nad takvim crvljim robovima , sve si više uspešniji , a onda i božanstveniji......juče je to bio Titoizam , Slobizam , Botizama , danas je AVeizam , a sutra budalizam......
.....sve u svemu , kako ti reče , treba im "umno orošavanje" !

.....sve ovo je u službi sluđivanja stanovništva , te može se videti kao fanariotizam u varijanti srpštine.......nevalja samo što je triput gori od fanariotizma u varijanti cincarštine , a deset puta gori u varijanti jevrejštine ili protestanštine - pa verovatno to boli do besvesti !

....no i ta bol proćiće za koju deceniju - jer izčilećemo mo na pošljetku !......imamo takav nezaustavljiv patriotski trend !

Back