R ruzdo Početnik Poruka 4 08.06.2008. u 14:54 - Zakupite web stranu i zaradite #1 Postovani, pogledajte uslove na : www.ruzdijasabotic.ws pozdrav, Ruzdija
Z zorgon Početnik Poruka 24 08.06.2008. u 21:10 - Zakupite web stranu i zaradite #2 Sta je to?Opet neka nova prevara ili sta?
Peruzzi Domaćin Banovan Poruka 4.066 09.06.2008. u 12:17 - Zakupite web stranu i zaradite #3 da su iole ozbiljni ne bi imao gmail adresu i platio bi, ako ne znas sam da uradis, ljudski sajt ovako, koliko god da si ozbiljan, izgledas, u najmanju ruku, kao amater
da su iole ozbiljni ne bi imao gmail adresu i platio bi, ako ne znas sam da uradis, ljudski sajt ovako, koliko god da si ozbiljan, izgledas, u najmanju ruku, kao amater
Gill Bates Primećen član Poruka 628 09.06.2008. u 14:38 - Zakupite web stranu i zaradite #4 Pogledao sam, i moram ti reci da sam ga zatvorio nakon 5 sekundi. Moras zakupiti hosting, uraditi dizajn sajta i definisati ponudu.
Pogledao sam, i moram ti reci da sam ga zatvorio nakon 5 sekundi. Moras zakupiti hosting, uraditi dizajn sajta i definisati ponudu.