Zakukuljeno,zamumuljeno

Pa dobro, 'ajde sad si ti Ivana a ja njegov kolega, sretnemo se i ja te pitam: "Ej, cao Ivana, izvini za sinoc, morao sam da otkacim Suzu, polako... Nama vec odavno ne ide, ali ne zelim da budem grub... videla si i sama kako je divna osoba (a kecao sam je celu noc i jos planiramo zivot u dvoje), kako ti je bilo sinoc sa mojim ortakom, on se hvalio tobom da si mu divan utisak ostavila, pa znam ja sta treba da izaberem... izvini za ovu nezgodnu situaciju, znas i sama za nju, rekao sam ti, nisam hteo da te zavlacim..."

Sad si ti cokoladice na redu!

All popricaj sa ortakom,vidi koliko mu je stalo do nje.
Prijateljstvo je na prvom mestu, veruj mi!

Imao sam priliku da prisustvujem jednom slicnom dogadjaju (mozda budem pisao temu o tome kad budem imao vremena- 2-3 dana) ne tako davno i taj "prijatelj" je naparavio vencanje u stilu "njih dvoje i konobar" :lol: !

Skroz ne bi bilo ok prema tvom kolezi...A riba je drkosh,prvo pristaje na shemu kresa sa njim i "caskanja" sa njegovom devojkom a onda flert sa tobom...Mislish da bi se promenila i da zapocne vezu sa tobom? A tebe bi kao zabolelo dupe sto ti je "draga" radila fiskulturu sa likom koga ces gledati na poslu svakog dana....Mislim da je u startu
prica bezvezna i da nista dobro ne moze da izrodi iz toga....Ahhh 'ebiga imao si teme sa njom pa i sa nekom drugom ces!!!!

a ja se kao nesto pravim pametna 8)

Back