Zakopao oca u dvorištu da bi primao njegovu penziju: posle 8 godina odlučio da sve prizna, ispituje se jedna stvar! jezivi detalji

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

ZAKOPAO OCA U DVORIŠTU DA BI PRIMAO NJEGOVU PENZIJU: Posle 8 godina odlučio da sve prizna, ispituje se jedna stvar! JEZIVI DETALJI​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...voristu-i-osam-godina-podizao-njegovu-penziju

Kad bi bio neki hrabar istrazivacki novinar...otkrio bi verovatno da je taj pokojni ćale poznatiji kao Skeleton..., bio redovan glasač SNS-a svih ovih 8 godina...mozda i koodinator za glasacka mesta Novo Bežanijsko, Novo groblje, Orlovača, Lešće...

Penzija, glaSNSanje...
I ko onda da kaze da nema života posle smrti?

Samo @Jugoslav Čvarak ne veruje u to...

...

...

ZAKOPAO OCA U DVORIŠTU DA BI PRIMAO NJEGOVU PENZIJU: Posle 8 godina odlučio da sve prizna, ispituje se jedna stvar! JEZIVI DETALJI​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...voristu-i-osam-godina-podizao-njegovu-penziju

Kad bi bio neki hrabar istrazivacki novinar...otkrio bi verovatno da je taj pokojni ćale poznatiji kao Skeleton..., bio redovan glasač SNS-a svih ovih 8 godina...mozda i koodinator za glasacka mesta Novo Bežanijsko, Novo groblje, Orlovača, Lešće...

Penzija, glaSNSanje...
I ko onda da kaze da nema života posle smrti?

Samo @Jugoslav Čvarak ne veruje u to...

...
Bilo je u bivšoj državi da je lik u zamrzivaču desetak godina držao palac pokojne, nepismene matere, redovito postaru govorio da je bolesna u krevetu, a u kući uredno odštancao otisak.
Susjed ga skužio i tražio pola penzije, ovaj ga odbio, susjed cinkao i lik zatvor zaglavio.
I onda još netko kaže da majka nije jedna.

Ako se ne varam bio je Crnogorac u pitanju, sigurno palac držao u Obodinu.
To je radilo kao ludo, nikada se nije kvarilo.

Jedino ne znam koja je zakonom propisana kazna za ovako sta...Ti kao pravnik znas li? 🤔

Ovaj frik kaze da je otac preminuo prirodnom smrcu...
Premda posle 8 godina ko ce ga znati da li je srcka ili ga je ludi sin dotukao...kad je samo kosturko ostao...

A penzija rukovodeca iz NIS-a...

...

Jedino ne znam koja je zakonom propisana kazna za ovako sta...
Odlično pitanje, tu svaki tužitelj prvo pogleda što kaže sudska praksa, ali o vezi ovakvih slučajeva koji su 1:1.000.000 ne kaže baš puno.

:mrgreen:

Mislim da će lik zaglaviti dvije, tri godine zatvora, samo iz razloga što je državu koštao para, plus što će javni tužitelj sve zabiberiti patetičnom pričom o ocu kojem je sin uskratio dostojan ukop.

Barem bi ja to tako sudu prezentirao.
Pojma nemam, možda bi se prosrso svjetski, nemam pravosudni, ali u ulozi javnog tužitelja zaigrao bi na kartu sablažnjavanja, plus naravno štete koju je porezne obveznike koštao.

Da dobije 1 - 3 godine, čisto da državi nije previše na jaslama, a da opet služi kao generalna prevencija i odvrati druge od slične ideje, iako moram priznati da čak i ja, koliko god trknut bio, ipak ćaću i mater ne bi držao u zamrzivaču ili tajio njihov ukop.

Odlično pitanje, tu svaki tužitelj prvo pogleda što kaže sudska praksa, ali o vezi ovakvih slučajeva koji su 1:1.000.000 ne kaže baš puno.

:mrgreen:

Mislim da će lik zaglaviti dvije, tri godine zatvora, samo iz razloga što je državu koštao para, plus što će javni tužitelj sve zabiberiti patetičnom pričom o ocu kojem je sin uskratio dostojan ukop.

Barem bi ja to tako sudu prezentirao.
Pojma nemam, možda bi se prosrso svjetski, nemam pravosudni, ali u ulozi javnog tužitelja zaigrao bi na kartu sablažnjavanja, plus naravno štete koju je porezne obveznike koštao.

Da dobije 1 - 3 godine, čisto da državi nije previše na jaslama, a da opet služi kao generalna prevencija i odvrati druge od slične ideje, iako moram priznati da čak i ja, koliko god trknut bio, ipak ćaću i mater ne bi držao u zamrzivaču ili tajio njihov ukop.
Није баш непознанинца у нашој судској пракси, имало је оваквих случајева.Реч је о кривичном делу преваре, а висина казне затвора зависи од новчаног износа који је присвојен.Поред казне затвора иде и новчана казна, а независно од овога мора и вратити оно што је присвојио.

Back