Zakoni čopora

Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Što mora neko biti u čoporu? Meni to čoporisanje, posebno ovde na forumu totalno bezveze. Neko nešto napiše i krene av, av. Pa tu mu dođe nadmudrivanje, ponižavanje, pod..bavanje. Čemu to? Ukoliko se već neko opredeli da bude deo čopora, a drugi ga ispale kad ne treba, onda ima ona pesmica od benda Rimtutituki gde se kaže, peva : "Ko izda biće prokleta p.zda".

Da,nego da se vratimo na temu. Kako se zove ta pojava?
Ратовање...

Кад је неправедан, остајеш сам у рату по оној ''рат је зао брат''--- бумеранг

Кад је рат за правду и истину, не осећаш се нити схваташ себе као самца, ма колико био издан... зачкољица је у оправданости ратног чопорисања

Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Ne znam. Nemam čopor. Imam Alfa mužjaka, ali on to reši za mene, ako je meni previše gadno.

Ali recimo da razumem. Ako ti je čopor takav, to onda nije tvoj čopor. Stvarno ti je trebao neko da ti to kaže ovde? Ili bilo gde? Hm.

Objasnila sam zašto sam postavila temu. I da nemam čopor.
Oh? Onda te zanima prosto kao fenomen?
Pa, ni tu nemam drukčiji odgovor. Ako neko sve radi za čopor, a kad njemu lično nešto treba, čopor stoji sa strane i ne pomaže, taj je u pogrešnom čoporu. Ili, da prevedemo na ljuCki, taj ima pogrešne prijatelje. Pretpostavljam da je čopor bio eufemizam za prijatelje? I, pričamo o mladim ljudima? Obzirom da odrasli po difoltu nemaju nikakve čopore (ako su iole razumni), dok je u mladosti to uobičajeno. Kako god, ako te tvoj čopor/prijatelji/šta god ne podržavaju MADA si ti bio tu za njih kad je trebalo - skroz je očigledno da se ne radi o pravim prijateljima, i da trebaš raskinuti kontakt s njima i potruditi se naći ljude koji će te biti vredni. Znam da je bolno, ali lažno prijateljstvo je bolnije.

I dalje mi nije jasna ova tema. Kako zovete tu pojavu?
Družim se s pogrešnim ljudima?
Na ovom se forumu teme otvaraju skroz random, po principu imam ja nešto da izjavim za dnevnik.
Al bar zato moderatori gase kako im se ćefne.

Kako zovete tu pojavu?
Ovo nije pravilo uvek. Kada su u pitanju zene, postoji tendencija da zajedno "napadaju" onoga/onu koja se dotakne jednog clana te grupe. Kod muskaraca se moze isto desiti, ali dosta redje.
Ako neko napada u "coporu", to je zbog osecaja da ima podrsku uza se. Bolje je uvek imati nekoga uz sebe, nego biti sam.

I dalje mi nije jasna ova tema. Kako zovete tu pojavu?
Družim se s pogrešnim ljudima?
Na ovom se forumu teme otvaraju skroz random, po principu imam ja nešto da izjavim za dnevnik.
Al bar zato moderatori gase kako im se ćefne.
Ima toliko besmislenijih tema na forumu. Na ovu si se nakačila - zašto ? Prepoznaješ se u njoj? Ovoliki forum,nemoj pisati na temamsa koje smatraš besmislenim,jednostavno je.

Ima toliko besmislenijih tema na forumu. Na ovu si se nakačila - zašto ? Prepoznaješ se u njoj? Ovoliki forum,nemoj pisati na temamsa koje smatraš besmislenim,jednostavno je.
Vau, ja se izvinjavam.

Pokušala sam da pitam da mi se tema obrazloži - razloge iz kojih si smatrala da je bitna, i da je proširiš detaljnije kako bi i ostali razumeli o čemu se radi. Ja nisam kriva ako ljudi ne umeju postaviti temu kako treba - a to prozivanje, tipa "prepoznaješ se?" (Hvala na pitanju: ne.) i slične idiotarije - pišu jer sve doživljavaju kao udar na svoju ličnost. Nije udar na čovekovu ličnost ako mu kažeš da prvo nauči kako se otvaraju teme pre nego uzme da otvara teme. Ali, pretpostavljam da si vrlo mlada, ili si odrasla na društvenim mrežama i da ti je ego od stakla.
Što nije moj problem.

Na te gluposti: idi čitaj nešto drugo ako bla bla neću specijalno ni da odgovaram. To je klasičan argument svakog ko zna da je u.sro, i nema način ili ga ne ume artikulisati kako bi nastavio razgovor s ljudima.
I to je isključivo tvoj problem.

Ne možeš mi TI reći na kojim ću temama pisati, niti šta ću na njima pisati. Za mene, nisi nikakav autoritet ni po tom ni po bilo kojem drugom pitanju. Mogu odsad pa nadalje preskakati svaku novu temu koju otvoriš - ali možda neću :zcepanje:

Back