- Poruka
- 6.015
Ne. Gledala sam napad jednog čopora na pojedinca i odsustvo njegovog čopora da ga brani. To je bio povod za temu.
Добро , није битно , али и тај је појединац , тако сам стекла утисак из твоје теме , некога пре тога напао у чопору .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Gledala sam napad jednog čopora na pojedinca i odsustvo njegovog čopora da ga brani. To je bio povod za temu.
Da.Добро , није битно , али и тај је појединац , тако сам стекла утисак из твоје теме , некога пре тога напао у чопору .
Što mora neko biti u čoporu? Meni to čoporisanje, posebno ovde na forumu totalno bezveze. Neko nešto napiše i krene av, av. Pa tu mu dođe nadmudrivanje, ponižavanje, pod..bavanje. Čemu to? Ukoliko se već neko opredeli da bude deo čopora, a drugi ga ispale kad ne treba, onda ima ona pesmica od benda Rimtutituki gde se kaže, peva : "Ko izda biće prokleta p.zda".Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
To kada copor napada je kukavicluk.Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Ратовање...Da,nego da se vratimo na temu. Kako se zove ta pojava?
Ne znam. Nemam čopor. Imam Alfa mužjaka, ali on to reši za mene, ako je meni previše gadno.Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Objasnila sam zašto sam postavila temu. I da nemam čopor.Ne znam. Nemam čopor. Imam Alfa mužjaka, ali on to reši za mene, ako je meni previše gadno.
Ali recimo da razumem. Ako ti je čopor takav, to onda nije tvoj čopor. Stvarno ti je trebao neko da ti to kaže ovde? Ili bilo gde? Hm.
Oh? Onda te zanima prosto kao fenomen?Objasnila sam zašto sam postavila temu. I da nemam čopor.
Ovo nije pravilo uvek. Kada su u pitanju zene, postoji tendencija da zajedno "napadaju" onoga/onu koja se dotakne jednog clana te grupe. Kod muskaraca se moze isto desiti, ali dosta redje.Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Ima toliko besmislenijih tema na forumu. Na ovu si se nakačila - zašto ? Prepoznaješ se u njoj? Ovoliki forum,nemoj pisati na temamsa koje smatraš besmislenim,jednostavno je.I dalje mi nije jasna ova tema. Kako zovete tu pojavu?
Družim se s pogrešnim ljudima?
Na ovom se forumu teme otvaraju skroz random, po principu imam ja nešto da izjavim za dnevnik.
Al bar zato moderatori gase kako im se ćefne.
Vau, ja se izvinjavam.Ima toliko besmislenijih tema na forumu. Na ovu si se nakačila - zašto ? Prepoznaješ se u njoj? Ovoliki forum,nemoj pisati na temamsa koje smatraš besmislenim,jednostavno je.
Nije ti jasna ova temaI dalje mi nije jasna ova tema. Kako zovete tu pojavu?
Esi se predomislila<3Nije svađa. Samo razmena mišljenja![]()
Ne napadam u čoporu.Ne napadam nikako.Gadim se toga.Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?