UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.386
Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Kako zovete tu pojavu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovo ultra ne kapiram.Kada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Kako ne kapiraš?Ja ovo ultra ne kapiram.
Slažem se. A opet,kako da naučiš da plivaš ako ne uđeš u vodu?Ko ne zna da pliva, ne treba da skace u vodu, u nadi da ce ga neko vaditi iz iste.![]()
Dogovorićemo.Kada me mislis pozvati na peceno prase, kavu i kolace da se iskupis sto nisi bila dobar domacin/domacica?
Pa oprezno, kao i u zivotu.Slažem se. A opet,kako da naučiš da plivaš ako ne uđeš u vodu?
Čoporativno bolenje k...Da,nego da se vratimo na temu. Kako se zove ta pojava?
zavisi da li je napadnuta jedinka vođa čopora ili neKada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Misliš,čopor bi branio vođu?zavisi da li je napadnuta jedinka vođa čopora ili ne
ukoliko vođa ne bi mogao sam da se izbori al ien bi bio vođa ako ostale iz čopora postroji pozadi dok se on fajtaMisliš,čopor bi branio vođu?
Znaci napadamo jedinku.Kada nekoga napadate,idete u čoporu.
Znaci napada se jedinka.Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
onda postaje vuk samotnjakA šta kad i vođa ostane prepušten sam sebi? Dešava se...
LjigavostKada nekoga napadate,idete u čoporu. Ali kad vas neko kao jedinku napadne,vaš čopor samo stoji sa strane i nemo posmatra.
Kako zovete tu pojavu?
Divlji afrički psiDa,nego da se vratimo na temu. Kako se zove ta pojava?
Da,ali pitanje je,kad si deo čopora. Znači,svi napadate pojedinca. Međutim,kad ti bivaš napadnut,čopor te prepusti da se sam snalaziš. Znači li to da ipak ne važi zakon :" svi za jednog,jedan za sve"?Znaci napadamo jedinku.
Znaci napada se jedinka.
Meni je ovo potpuno ista stvar, sa jednom razlikom, sto u prvom slucaju nismo mi u pitanju a u drugom jesmo.
Treba da se brćka u plićaku...Ko ne zna da pliva, ne treba da skace u vodu, u nadi da ce ga neko vaditi iz iste.![]()