Zakon privlačenja

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dosta puta sam slušao o tom nekom zakonu privlačenja na univerzumskom nivou, priča ide ovako:

Kako zračiš, kakve signale daješ i emituješ, takve ćeš i osobe privlačiti, kojima ćeš poslati takve signale, koji će tebi vratiti takve signale (jer si privukao/la osobe kako si zračio/la) i ti ćeš u tome videti potvrdu mišljenja koje imaš, zbog čega ćeš ići dalje u dubiozu.

E, sad, ako neko ima loše okruženje (što u Srbiji nije teško), retko ko može da šalje pozitivne i normalne signale... Ja nekako ne verujem u zakon privlačenja i zračenja, jer možeš da zračiš kao sunce, ako u tvom okruženju jednostavno nema dobrih ljudi, džaba ti sve.

Šta vi mislite o ovoj temi?
Ta teorija je u potpunosti netačna, jer kako onda žrtva privuče ubicu. Kakve veze imaju seksualni manijak i devojčica od 12 godina i kojim bi to ona talasima mogla da ozrači i privuče svog dželata?

Ako je tako, onda ovaj narod mnogo loše zrači. Počevši od turaka, preko ratova, od kojih nas nijedan nije zaobišao, pa zatim nato bombardovanja, sve do ovih sadašnjih političara. Mnogo smo loših stvari privukli svojim zračenjem.

Eto vidiš kako sam ja privukao onog internet - eksplorera, a ni malo se ne slažemo.
Kad god uđem ovde, neki mi se demagog nakači o vrat. Ali nema veze... Pa s kim bi ja razradio temu da njih nema 🙂
Zato retko ovde ovde i dolazim.

Back