ZAKON O ZABRANI PUSENJA NA JAVNIM MESTIMA!

Konacno,docekacemo taj dugo cekani zakon,o zabrani pusenja,na svim javnim mestima. Dakle,potencijalnim pusacima,ostaje mesto za pusenje,jedino njihov
VLASTITI STAN. Nisam verovao,da ce se to,ikada kod nas dogoditi. Cela Evropa,SAD-e,Kanada i ceo svet,odavno je takav zakon doneo.Kada je jedna Turska,koja je kolevka
"dimljena" i trovanja tim duvanskim djubretom,donela takav zakon,o zabrani pusenja,
ne znam sta se ovi nasi pusaci bune.Zakon ce poceti da vazi,od Prvog Januara 2O15
godine.Svaka cast ovoj Vladi,sto je imala snage,da u ovoj nasoj primitivnoj sredini,
donese takav pozitivan Zakon.U velikoj meri,smanjice se smrtnost,od raka pluca,kao
i mnogih srcanih i kardio-vaskularnih oboljenja.

Nasa deca,koju roditelji do sada,nisu stedeli otrovnog dima,konacno ce ziveti u zdravijoj sredini.Cak su i trudnice pusile i trovale svoje buduce dete,jos dok im je bilo u stomaku.:klap::klap::klap:

...besmisao do besmisla....ponavljačka vlast , pa i ponavljačko podaništvo....ima stvari koje ne dopiru do balkanskog mozga , ako ga uopšte taj tip ima....rekao bih , da možda i sa njim nije slučaj kao ono u vicu o bosancu , koji kad su mu otvorili lobanju nije imao ništa sem jedne žice između dva uveta ----uvaženi doktor iseče žicu , kad bosancu padoše uši kao u slončeta , isplazi lezik , pusti bale i još tuplje blenu u lekarsku ekipu...
...turci nisu ni znali za duvan , pa nemogu ni biti kolevka njegovog dimljenja , naročito to nisu mogli biti jer nisu imali razvijeno preko okeansko moreplovstvo....oni su poznati kao pušači natgije - opijuma , i tu bolest zavisnosti preuzeli su od persijskih naroda....no , ta bolest , bila je rasprostranjena međ činovništvom državnim , oficirima , vezirima - uglavnom međ bogatima i vladajućim ljudima....dekadencija turske imperije , počinje sa omasovljavanjem ov bolesti...nargila se puši , te zato se kaže puši kao turčin -- prenosno , propašće kao turska imperija....
...preko okeanske države , nastale su od evropskog šljama - njihovim naseljavanjem na tim kontinentima , kad su evropske države radile na "pročišćenju svojih nacija"...tako nastale nacije , nisu za uzor - pre za izbegavanje , jer su nastale na genocidu nad lokalnim stanovništvom....sa tim nastalim prekomorskim evropskim kolonijama , upravljala je ta evropa --- koja i dan dani vrši genocide u ime čovečnosti ljudskih prava sodomista i gomorista....sve je to tiranija....
...glupo kopiranje te genocidne tiranije , samo je još jedan dokaz da mi , kao i opnaj bosanac , umesto mozga imamo žicu , koju je neko presekao , pa sad ispuštenog jezika balimo kojekakve zakonodavne bljuvotine , a uši nam spale ko u slončeta , pa ne čujemo glas razuma i vapaj sa neba.....
...sve u svemu zakonodavne budalaštine , srazmerne zakono nemerljivim neznanjem , glupostima , prostakluku , pokvarenosti ....

...nisam pušač , ali volim život međ ljudima , razumnim i čovečnim...teško je živeti na balkanu...zato ovako blesavo i zvučim !

Има ли нешто од западњачких мејнстрим идеја, а да ти не одобраваш?
Постоји ли нека независна мисао код тебе?
У реду је да ти се то свиђа, али није у реду да мантраш и другима оно што сви чусмо већ пар зилиона пута.
Аман, човече...
Све смо решили, е- само још да пушачима утуцамо рогове...?:dontunderstand:

...ovo sluđivanje , uostalom i sva druga su počela sluđivanja da se inetenziviraju - po meni , u onim vremenima kad je slobistički kumunjarizam spucao stabolićevski , i počeo sa tuđmanizmom i alijaštvom da se proganja....tad su počeli rdnike da proglašavaju viškovima , nepotrebnima , ali su po evropeizmu doneli im zakon o zabrani pušenja....i kad god nam šljam otima delić prava na život dostojan čoveka , ispali rulji ništačkoj , dimnu bombu u obliku trivijalnih zakona o pušenju , *****''''izmu svih vrsta, *****''astiji, i sijaset ovakvih gluposti koje su samo pretnja i duhovno urušavanje te iste ništačke rulje - koja bi i ovako i onako , zbog svog mentalnog stanja , trpela tu istu kriminalnu prostačku vlast.....
...a svi oni monarhisti karađorđevićki , radikali i narodnjaci paševićki , brozovske komunjare , komunjarske demokrate i liberali - svi džumle , potomci su onih koji su ubijali "revolucionarno" pljačkali i nasleđivali ubijene - donosili zakone o legalizaciji opljačkanog i oprostu revolucionarnim ubicama , izdajnicima - ponavljačkom razbojničkom soju....

...interesantno je to , što svetina o ovim zločinima sve zna - a ćuti , ali zato se oduševljava zakonodavnim trivijalnim evropeizmom...sad nje da procvetamo kad guzeri, buzeri i ostali kanalizacioni šljam dobije pravo građanstva i počne da puni akademiju nauka , sinod toga već ima na pretrek čak odlikovanog , fakultete , pozorišta - pa i vlast....

Dragi moji forumasi,koji ste ucestvovali u davanju svog misljenja,povodom dolazece zabrane pusenja.Jako mi je zao,sto ste me intelektualno razocarali,na ceku,sa uvazenim Loncarom. Potpuno ste promasili temu,tj.miste shvatili sustinu
mog posta.Ovde se uopste ne radi,tj ne diskutuje o pusacima,kao kategoriji. Ovde se radi o NEPUSACIMA,koji ni
krivi ni duzni,trpe TROVANJE,od strane bezobzirnih pusaca,koji da bi isterali svoj pogani "ceif",truju ne samo nas,
nego bezobzirno truju i sopstvenu decu. Moj dragi prijatelj Loncar,zaslepljen nacionalistickom mrznjom,sve baca
na Ameriku,koja mu je "kriva" za sve.I to sto daleko stanuje,i sto nema dovoljno novca itd.itd.
Dragi moj Loncar.To sto se mi danas,nalazimo u lajnama,niko nije kriv,do mi sami.Nikada nismo bili u stanju,da
uredimo nasu "kucu" Srbiju.To sto sikcemo kao zmije otrovnice,na sve oko nas,to je delo nase gluposti,naseg
primitivizma.Svaki covek,koji u zivotu nije,kako se to kaze,"uspeo",pun je gneva,na sve oko sebe.Svi su mu krivi,
samo ON,ne ! Nije tebi dragi moj Loncar,i drugima poput tebe,Amerika smanjila platu.Ako mislis da jeste,onda se
onaj primer Bosanca,koji si sam dao,veoma dobro,moze primeniti na tebe.Sve vas tako neosvescene,voli i postuje
Lord Gledston.

Lord Gledston;bt267752:
Dragi moji forumasi,koji ste ucestvovali u davanju svog misljenja,povodom dolazece zabrane pusenja.Jako mi je zao,sto ste me intelektualno razocarali,na ceku,sa uvazenim Loncarom. Potpuno ste promasili temu,tj.miste shvatili sustinu
mog posta.Ovde se uopste ne radi,tj ne diskutuje o pusacima,kao kategoriji. Ovde se radi o NEPUSACIMA,koji ni
krivi ni duzni,trpe TROVANJE,od strane bezobzirnih pusaca,koji da bi isterali svoj pogani "ceif",truju ne samo nas,
nego bezobzirno truju i sopstvenu decu. Moj dragi prijatelj Loncar,zaslepljen nacionalistickom mrznjom,sve baca
na Ameriku,koja mu je "kriva" za sve.I to sto daleko stanuje,i sto nema dovoljno novca itd.itd.
Dragi moj Loncar.To sto se mi danas,nalazimo u lajnama,niko nije kriv,do mi sami.Nikada nismo bili u stanju,da
uredimo nasu "kucu" Srbiju.To sto sikcemo kao zmije otrovnice,na sve oko nas,to je delo nase gluposti,naseg
primitivizma.Svaki covek,koji u zivotu nije,kako se to kaze,"uspeo",pun je gneva,na sve oko sebe.Svi su mu krivi,
samo ON,ne ! Nije tebi dragi moj Loncar,i drugima poput tebe,Amerika smanjila platu.Ako mislis da jeste,onda se
onaj primer Bosanca,koji si sam dao,veoma dobro,moze primeniti na tebe.Sve vas tako neosvescene,voli i postuje
Lord Gledston.
.....

Poslednja izmena:
...poštovani Lorde , možda za Vaš uvaženi diskurs i vašu inteligenciju realizam je mržnja , nacionalizam i koještarije...to je vaš Olimp...no , poštovani , američke države nastale su iseljavanjem kriminalaca , čedomoraca , kurvi i šljama o državnom trošku - te kolonije , služile su za takozvano pročišćenje sopstvene nacije i smanjenje državnih budžetskih troškova ( da ti pojednostavim , nemaš zatvorske troškove , a imaš profit od njihovog rada - trebalo bi da znaš , da je vlasnik svih američkih teritorija i ljudi na njima bila engleska krune , pa preduzeća vrancuskog kralja i tako dalje )....američka nacija , formirana je na genocidu nad starosedelačkim stanovništvom - to je istina....uostalom , evropske države od doba helena , pa peko rimljana , do današnjih dana bave se pljačkom i genocidom persije ( evroazijskog kontonenta , i afrike )...to je istina.....
...više od dva milenijuma to se čini , i sasvim je normalno da to činjenje treba budalama da se predstavi kao sveta nebeska stvar - sve u ime boga....
,,,,ja jednostavno nisam sklon da slepo verujem toj imperijalnoj sili...nemam te mudrosti i tu inteligenciju koja će da se povinuje zlu - kako se to kaže...to prepuštam intelektualnom kukavičluku i njegovom slepom poltronizmu.....ali , nemam nii tog pokvarenog patriotizma u sebi da se suprotstavljam toj sili zla....u takvim okolnostima sklon sam kao poslednji šaman , da predupredim sopstvenu nesreću i postanem nevidljiv zlu i njgovoj rsavo animalnoj inteliginciji....
....hoću da kažem , nisam se verao na to uže evropeizma i amerikanizma , jer znajući kakve su to ubice - dečijeg lica , višnji su mi to prijatelji !
...sve ima svoje poreklo , pa i evropeizam , i njegovo grozomorno dete , amerikanizam....

..a što se tiče plate , bilo bi dobro da su ameri mi gazde...jer kad god su mi oni bili gazde , bio sam dobro plaćen...kao radnik , dobro sam bivao plaćen i od germana...rusi , azijati i naši su čemer i jad....tako da znaš , radnik prodaje uvek po ovom redosledu gazdi : zdravlje , veštine i na posletku znanje....( taj redosled je takav zato što su gazde sujetno prepotentne i znaju da fordovskim organizacionim lancem iscede radnika )....a kad sam ovo znao , onda sam uvek kazdi prodavao u obrnutom redosledu svoje radno vreme...kad takvu igru namestiš gazdi , najmanje profita i zdravlja iscedi iz tebe.....lako je inteligenciji da se upregne u dolap vlasti i da preživa u krug , misleći da je sveta...teško je slobodnom čoveku....on mora da izmisli i napravi taj dolap i sa njim zabavi vlast i rulju - naravno intelektualnu !
...sve ovo ti govorim da razumeš , da postoje na ovom svetu ljudi , koji nastoje da otvore oči zakonodavnim zarobljenicima - svetini i njenoj intelektualnoj rulji....treba biti pošten prema sebi i čovečnosti - pa videti istinu , videti zakonodavne manipulacije i o tome pričati....
...i sve ovo ti govorim , da razumeš jednu stvar koja se zove upravljanje...svak koji misli da časno , pošteno i dostojanstveno upravlja sa ljudskim resusrsima , mora da pravi liste prioriteta , te mora da sastavlja dugoročne i kratkoročne projekte - koji definitivno odlučuju kako će izgledati lista prioriteta ---- naravno , ako ima za cilj opstanak , razvoj i rast tih resursa ( ljuskih)...
..a prevedeno na jezik puka :
zagađivanje : eliminisati velike zagađivače ; kontrolisati hranu /lekove i izbaciti sa tržišta hemijske i svake druge trovače , pohapsiti duhovne zagađivače , prodavce magli i diploma .....
...svaki intelektualac treba da zna , da jedan osrednji dizel motor , zagadi više gradskog vazduha ( pa potruje shodno tome više dece ) nego deset hiljada pušača.....ovo ne znači da treba pušiti , već znači da treba listu prioriteta u vezi zagađivanja vazduha menjati...a svak častan i pošten zna da jedan masovni ubica više napravi štete društvu nego svi dizel motori u njemu...
...i Vi dragi Lorde , tako intelektualno evropeizovani, amerikanizovani , Vi poštovani mudrače , zinuli ste onoliko na tu bednu rulju , destruktivno uređenu , opljačkanu i genocidiranu - sramota...Vi poštovani beograđanine , svakog dana prođete bar pored dve masovne grobnice , vaših sugrađanina koji su mučki pobijeni ( a kažu istoričari da ih u Vašem gradu ima čuma - gotovo koliko i u celom ostatku države ) , sretnete bar jednog koji je učestvovao u tome i na desetine potomaka i sledbenike tih genocid majstora , koji kroje sudbinu i sad tom gradu i ostatku države - VI poštovani Intelektualče o tome ćutite kao zaliveni...pa šta je to sa vama intelektualcima...kakvu to čovečnost nudite ovom napaćenom svetu...zar vam je toliko stalo do profitabilnosti ....koliko bi se tek para u budžet slilo , kad bi se intelektualni kurvarluk oporezivao kao šund....
..a ćutanje nad zločinima je intelektualni kurvarluk...o tome ćuti akademija beogradska , zajedno sa sinodom !

Dragi moj uvazeni kolega i sapatnik.Meni uopste nije bas najasnije,tvoje prilicno opsirno izlaganje.Sa jedne strane,vidim
da si veliki srpski nacionalista.O americi i evropskim zemljama,imas najgore misljenje.A opet,vidim iz tvog opsirnog
izlaganja svog nezadovoljstva,da si radio i za dolare,i za marke.Znaci,izgradjivao si i ti,makar i u maloj meri,taj,kako
ti kazes,ogavni sisitem.Meni se prebacuje,kao da ja toboze,hvalim te zapadne "moralne nakaze",kako ti to velis.
Ali dragi moj Loncar,ja sam imao veoma primamljive ponude,da radim u Nemackoj,SAD-u i Svedskoj.Ja sam sve to odbio,i ostao u svojoj dragoj Srbiji,da radim za osam do deset puta manju platu.Pa sad.......dragi moj,ti i svi oni,koji
misle kao ti,stavi prst na celo,pa razmisli,ko od nas vise voli ovu zemlju.Ovu zemlju,gde sam rodjen,i kojom se
ponosim,bez obzira na sve mane koje ima.!!!

...poštovani Lorde , za te "moralne nakaze" radio sam ovde...ovde ....većina firmi koja nešto i radi , je u vlasničkim rukama stranaca.....ovi naši držr budžet kao svoju nepresušnu fioku punu para i bave se trange frange biznisom.....
...a voleo bih da ima sile koja bi sačuvala ovu zemlju od onih koji je javno vole onoliko....jerbo svak koji priča javno o svojim ljubavima , trguje , pljačka , ***** se !...državi nije potrebna ničija ljubav....državi je potrebna svačije poštenje , ljudskost , čast , marljivost ...države propadaju od silnih ljubavi i ljubavnika ...to je politički kurvarluk....to je šešeljizam...i Voja je prešao drinske brze vode , sa dve najlon kese - i odmah izjavio kako voli srpsku državi iznad svega , više od svakoga ; pa i od ovog G-dina Trinita , što misli da svaki čovek psu skitnici , treba da vrati istom merom...nije to patriotizam , nit su patriote oni što su napunili masovne grobnice , ajoš manje oni koji ćutke prolaze pored njih , ili pak oni koji slepo btane zločince , jerbo oni voče svoju državu , pa čak i takve....

...htedoh da ti kažem , da kao čovek koji javno hvali svoju intelektualnost treba da imaš listu prioriteta po kojoj bi uređivao svoju državu....nemoj da praviš samoubilačke staze , već počni da haphiš zločince , lopine , prevarante - ne istresaj donji veš na sirotinju....o tome govorim !

...no , dragi prijatelju , nije konačno ni bitno.....

...a , da , u vezi kulučenja....nadničar je prinuđen , hteo nehteo da robija bilo gde , za goli život....teško je ovde zarađivati za život....ne samo danas , već ceo jedan vek...šta god radio , ponižavan i omalovažavan si u svakom pogledu ....no to je daleko poštenije nego da otimaš , kradeš , varaš i sl....zbog svega toga , svakom detetu preporučujem od srca da gleda da novac zarađuje što više glavom nego rukama....da !

...i još nešto moje pretke , moje roditelje , mene , moju porodicu , moju familiju , moje prijatelje , moje komšije , moje sapatnike i nama slične , samo u prošlom veku pet puta u neznan broj talass bombardovali su ti evropljani i angloatlanski narodi . pa čak i jedamput rusi ( što iz vazduha , što sa zemlje ).....ubijali su nas i kao prijatelji i kao neprijatelji....i to je dovoljno , đavoljski dovoljno da se u ničemu ne ravnam sa njima.... i možeš mi pročati do besvesti kako se đavo očovečio , znaću samo koliko si se ti razčovečio ....i tako sa svima ...poštujem tu silu - đavolsku , te preporučujem svakome , pa i svakoj državi da se nje kloni, da za nju bude nevidljiva....

...hajde jedno da živimo svetski neinteresantno , da kao žaba ne dižemo noge da nas potkuju , kad vidimo da se konjine divlje potkivaju.....da trebalo bi svetski da živimo neinteresantno kao Monako , Luksembur , Švajcarska - manimo se Amerike , Engleske , Francuske , Nemačke , Rusije .....ajd da živimo kao ljudi !

Bravo Loncar.Tako se pise,tako se razmislja.Odusevio si me,jer imas pravilno misljenje o svima onima,koji bajagi
rade u nasu korist.To je i moja teza-misljenje,oduvek bilo.Mi,mislim mi,kao drzava,moramo vec jednom da shvatimo,
da nemamo prijatelje ni na istoku,ni na zapadu.Svaka zemlja,tj,oni koji je vode,tezi ka tome,da opljacka one koji
su naivni, i koji ne umeju da vode spoljnu,a ni unutrasnju politiku jedne zemlje.Nazalost,ovu nasu srbiju,od Kneza Lazara
pa do danas (izuzetak Knez Milos),nikada nismo imali srece,da vode pametni i posteni ljudi.Politicari koji su bili
na vlasti,stalno su uvaljivali ovaj kukavni narod,u besmislene ratove.Neka "nacionalisti" vriste koliko god hoce,ali
zvanicna verzija pocetka Prvog svetskog rata,u svim skolama sveta,predaje se djacima,da je Srbija otpocela,odnosno
diverzija "Mlade Bosne",dovela do pocetka tog velikog rata.

Back