Negativegirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 337
Занима ме да ли негде у закону постоји члан о томе да сви ученици на исти начин морају бити оцењени и да морају да имају исти број оцена?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas ti ja znam zakone...Занима ме да ли негде у закону постоји члан о томе да сви ученици на исти начин морају бити оцењени и да морају да имају исти број оцена?
Pa ne mogu svi učenici da MORAJU da budu ocenjeni na isti način jer bi to bilo suprotno stavu da su nastavnici dobri i rade u korist učenika i ocenjuju ga na način koji najviše odgovara njegovim posebnim potrebama.Занима ме да ли негде у закону постоји члан о томе да сви ученици на исти начин морају бити оцењени и да морају да имају исти број оцена?
Професор изводи пред таблу сваки час од прве године, и углавном нико не зна. Тада он или врати на место или издиктира решење задатка. И за ове 4 године ниједном није дао оцену ни на знање ни на незнање добијено овим путем, сем мени прошли час. Нисам знала и он је онда нешто уписао у свеску (ја сам мислила да је минус или тако нешто), све до пре неки дан, када је прочитао оцене и рекао ми да имам кеца због тога, иако сам по његовим стандардним критеријумима заслужила двојку. Можда се нисам најбоље изразила око овог са члановима и законом, али ми је скроз чудно да неко тако нешто може да уради. Нисам једина која не зна, поготово тог часа, када сам добила кеца, 10-ак њих је вратио на место јер нису знали и није им уписао ништа. И сад њима се то не рачуна, а ја морам да поправљам кеца, иако сам на контролном добила 2 на истој тој области коју нисам знала пред таблом. Ту није повређено ниједно моје право или шта већ?Pa ne mogu svi učenici da MORAJU da budu ocenjeni na isti način jer bi to bilo suprotno stavu da su nastavnici dobri i rade u korist učenika i ocenjuju ga na način koji najviše odgovara njegovim posebnim potrebama.![]()
Isto tako ako odgovaraš da popraviš ocenu, upišu ti i tu ocenu. Da svi moraju da imaju isti broj ocena, nikad niko ne bi mogao da dobije tu drugu ocenu kojom popravlja prvu.
Sve u svemu, više učenika ima koristi ako takav član ne postoji u zakonu, pa se niko nije gurao da ga uvede.
Математика. Мада, слични су сви ти природњациJoj da pogadjam , u pitanju je profanka iz fizike???
Nisam siguran da to postoji u srednjoškolskom zakonu, u osnovnoj školi sigurno postojia mene interesuje jel ima u zakonu negde ono da se pismeni ponavlja ako je vise od polovine keceva, pismeni zadatak je u pitanju...?