Zakon o saobraćaju u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VozaČi, paŽnja Izdato nareĐenje!
Saobraćajci maksimalno kažnjavaju prekršaje

Policijska uprava od saobraćajne policije traži da maksimalno pojača kontrolu vozila. Priliv novca od naplaćenih kazni za proteklih mesec dana (oko 50 miliona dinara) „znatno manji od očekivanog"
1

Komanda Saobraćajne policije prosledila je prošle nedelje dopis svim policijskim upravama u Srbiji u kome se traži „maksimalna primena Zakona o bezbednosti u saobraćaju", saznaje Press. U ovom dopisu od saobraćajaca na terenu traži se da pojačaju kontrolu saobraćaja i ocenjuje da je priliv novca od naplaćenih kazni u prvih mesec dana (oko 50 miliona dinara) „znatno manji od očekivanog" (!?!).

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...braćajci+maksimalno+kažnjavaju+prekršaje.html

Само се возите, неће ништа да вас боли....

ja sam cuo da ti saobracajni panduri moraju da ispune neku kvotu u toku dana...recimo 5 kazni da napisu :D sad ne znam da li je tacno to.
Не постоји никаква "квота" али могу бити оцењени као неко ко се не труди довољно на послу и самим тим може им плата бити мања за неки проценат. Обично иде и до 20% мање. С тим да у државним службама постоји сума за исплату зарада која је непроменљива тако да се дешава да се некоме скине 20% од плате само зато да би неки "ближи срцу" добили 20% више...
Синоћ су на авали били гости онај наш аутомобилиста и онај Иван из кеш таксија. Лепо причаше о понашању полиције али џабе. Како рече водитељ, сви то знамо само није званична верзија...

Back