Zakljucavanje User foldera

NeZero

Početnik
Poruka
13
Molio bih vas da mi pomognete ako neko od vas zna kako da zakljucam user folder na Windows 7. Ako ne znate to je onaj folder koji nosi vase ime, odnosno ime racunara. Nije bitno na koji se nacin zakljucava, dali je to neki program ili sta, samo da ga zakljucam. Probao sam vec sa jednim proogramom za zakljucavanje foldera ali izbacilo mi je da nemam ovlascenja da zakljucavam taj folder.

Unapred Hvala. :D

Ne moze, winrar kaze da ne zakljucava sistemske fajlove. :D

- - - - - - - - - -

To je sakrivanje fajla, a to mi ne treba. :D

Zato sam ti i predlozio to skrivanje,zato sto nisam siguran da mozes prodramski folder da zakljucas,zato sto se drugi podfolderi pokrecu iz njega.Ako zelis da ga sklonis sa desktopa onda desni klik pa propertsi i na komandu change desktop ikons i kada se otvori sledeci prozor samo destikliras taj folder i on nece biti na desktopu,ali onaj folder Users pored program files i Windows,ne mozes niti smes ukloniti ili zakljucati jer kao sto sam rekao ne bi mogao pokretati podfoldere st su u njemu,sem da i za njih napravis shotcat-ove.

Zato sam ti i predlozio to skrivanje,zato sto nisam siguran da mozes prodramski folder da zakljucas,zato sto se drugi podfolderi pokrecu iz njega.Ako zelis da ga sklonis sa desktopa onda desni klik pa propertsi i na komandu change desktop ikons i kada se otvori sledeci prozor samo destikliras taj folder i on nece biti na desktopu,ali onaj folder Users pored program files i Windows,ne mozes niti smes ukloniti ili zakljucati jer kao sto sam rekao ne bi mogao pokretati podfoldere st su u njemu,sem da i za njih napravis shotcat-ove.

Ok, hvala :D

Back