Zakljucavanje tema.

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Zasto ne ubacite mogucnost da korisnik koji otvori neku temu da moze da je i zakljuca ako hoce? Ja sam to video na forumu od jedne igrice i savrsena je stvar. z:)
Msm ima mnogo tema na kojoj neko nesto pita i dobije odgovor i posle par godina neki mentol dodje i postavi odgovor na tu temu. Ja bi prvi pozakljucavao pola mojih tema jer ne zelim da se do beskraja pise na njima.

Zasto ne ubacite mogucnost da korisnik koji otvori neku temu da moze da je i zakljuca ako hoce? Ja sam to video na forumu od jedne igrice i savrsena je stvar. z:)
Msm ima mnogo tema na kojoj neko nesto pita i dobije odgovor i posle par godina neki mentol dodje i postavi odgovor na tu temu. Ja bi prvi pozakljucavao pola mojih tema jer ne zelim da se do beskraja pise na njima.

Kakav to uticaj ima na tvoj život ?
Negativan ?
Ma,baš me briga da li će pisati na mojoj temi 100 godina
nakon prolaza aktuelnosti zbog koje je otvorena !

Uvek mozes da se obratis nadleznom modu i zatrazis zakljucavanje neke teme, ako si vec dobio zadovoljavajuc odgovor... To mozes da zatrazis i za bilo koju drugu temu, ako je modovi sami ne zakljucaju... Svaka sugestija je dobrodosla...

Mislim da se nista ne dobija time da korisnik moze da zakljucava temu koju je otvorio... Ipak, modovi su ti koji sprovode politiku foruma i ne bi bilo pozeljno da svako od korisnika moze da upravlja temama po svom nahodjenju...

Slažem se...

Back