Zakljucavanje neaktivnih tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
236.165
Ne znam dal kapirate tu vasu novu politiku zakljucavanja teme koja nije aktivna godinu dana,pljunete sebi i korisnicima u lice za sve sto su pisali,ako abba nije aktivna grupa 40 godina nema sta da se ponavlja da bi tema o njima bila aktivna,ako su se sad okupili snimili nove pesme ,postoji razlog za nastavak teme,a ne za otvaranjem nove i samo pisanju o novitetima za mladu populaciju koja nema pojma ko su oni,tako i tema o james bondu nije aktivnija ako samo pisemo na novoj o poslednjem filmu dok je stara zakljucana,ne kapiram koji problem imate sa spajanjem svih tema o jednoj istoj,ne izgleda lepo,dosadno je?

Rešenje
Zakljucavanje tema je logican postupak. Otvori se, aktivna je, ljudi pisu i onda u nekom momentu dosadi i ljudi odustanu od pisanja. Data tema biva potisnuta novim temama i tesko je pronaci je.

Drugo, ako postoji neka novina, valjda poceti novu temu upravo sa tom novinom sa ciljem da svi ostali vide odakle pocinje diskusija. Da se pisalo u staroj temi, ne bi znali ljudi sta je novo nakon 20 postova. Treba da listaju unazad da nadju o cemu se uopste radi. Mimo toga, svi oni koji su pratili temu vise ne prate i nece dobiti notifikaciju.

Trece, preglednije je otvoriti novu temu. Takodje, sa desne strane pojavice se u najnovije teme tako da je veca sansa da ljudi vide uopste.
Ne znam dal kapirate tu vasu novu politiku zakljucavanja teme koja nije aktivna godinu dana,pljunete sebi i korisnicima u lice za sve sto su pisali,ako abba nije aktivna grupa 40 godina nema sta da se ponavlja da bi tema o njima bila aktivna,ako su se sad okupili snimili nove pesme ,postoji razlog za nastavak teme,a ne za otvaranjem nove i samo pisanju o novitetima za mladu populaciju koja nema pojma ko su oni,tako i tema o james bondu nije aktivnija ako samo pisemo na novoj o poslednjem filmu dok je stara zakljucana,ne kapiram koji problem imate sa spajanjem svih tema o jednoj istoj,ne izgleda lepo,dosadno je?
Ako nisi primetio kvantitet je važniji od kvaliteta.

Budi srećan što nisu obrisane. Radi pisanja novih tema.

Nije problem u temama nego u nama sto ne pratimo to , ja se trudim barem po naslovu da zavirim u svaku koja je interesantna i da barem lupim like ili komentar ostavim.
Inace kao i mnogi mene je najpre krsta privukla zbog politike , tj komentarisanja te oblasti.
Nema sta da se prati abba kad je sve odavno receno, zato sam i dao taj primer da se sad ne bi otvarala nova tema i zbog pretrazivanja izadje milion

Ne znam koji je epilog,ne mora da cita ko nece ,meni nije logicno da otvaram temu za 1 post,uopste nije bitno bila aktuelna ili ne nema logike da ima toliko tema o istoj stvari,bile aktuelne ili ne,ako se trazi informacija opet se moze citati stara tema i saveti bez otvaranja nove,jer ne znaci da ce novi komentari dati nove savete ili ponavljati stare ili vi vidite potencijalno aktuelnu temu posecenijom od stare,to je poenta,pa to se ne moze primeniti na sve ocigledno
Jel treba da otvorimo jednu temu o starim jednu o novim kamiondzijama ili moze zajedno u jednoj?

Ako je neka tema bila neaktivna godinu dana, to znaci da nije bilo interesovanja za pisanjem na istoj.

Posto kazes da postoji neka novost, ne vidim zasto ne bi otvorio novu temu. Uvek mozes da dodas u njoj link ka staroj temi.
To ne znaci da nece biti nekome zanimljivo za cca 3 mjeseca. Zakljucavanje tema je obicno uobicajeno ako se krene u krivom smjeru itd. a ovako zbog neaktivnosti je po meni glupo. Meni se osobno desilo da sam na nekoj temi htio nesto napisat jer je bila zakljucana, po meni bezrazlozno jer sam je prelistao. Ne sjecam se koja je to tema bila, ali to je nebitno u prici.
Jos je gluplje otvarati NOVU temu sa istim sadrzajem, osim u slucaju nekih tema koje se nastavljaju kad dosegnu limit postova.

Izgubi se smisao zbog vracanja. ne kuzim opet zasto zakljucavanje

Zakljucavanje tema je logican postupak. Otvori se, aktivna je, ljudi pisu i onda u nekom momentu dosadi i ljudi odustanu od pisanja. Data tema biva potisnuta novim temama i tesko je pronaci je.

Drugo, ako postoji neka novina, valjda poceti novu temu upravo sa tom novinom sa ciljem da svi ostali vide odakle pocinje diskusija. Da se pisalo u staroj temi, ne bi znali ljudi sta je novo nakon 20 postova. Treba da listaju unazad da nadju o cemu se uopste radi. Mimo toga, svi oni koji su pratili temu vise ne prate i nece dobiti notifikaciju.

Trece, preglednije je otvoriti novu temu. Takodje, sa desne strane pojavice se u najnovije teme tako da je veca sansa da ljudi vide uopste.

Rešenje
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back