ЗАКЛЕТВА

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa jel vi znate sta je vojna tajna, a potpisali ste zakletvu......obavezu......
Prvi otkriva brojno stanje a drugi se hvali sa namenom i funkcijom i to jos da je bila jedina jedinica za obuku i to jos u NS.............
Kamp...pa jel si ti bio u izvidjacima, ferijalcima, sportista...bem li ga.......kamp.........
E sto ti je mladost.............

filatelista:
Ne, ostajem svih 6 meseci u NS! Pošto nas ima jako malo dvadesetčetvorica, jedan je već otišao zbog "preteške obuke" :lol:

Дакле ти си нам на овом форуму осветлао ОБРАЗ, овде све неки дезертери, симуланти .......... :confused:

filatelista, pa šta?
Видим ја да спавам ко' јагње....само ти нас чувај.
поздрављам те и желим да ти дани у Војсци Србије прођу брзо и лако.

fortes:
24-orica??????????
Pa NS je bio samo kamp za obuku(jedini) a odatle su se upucivali u druge kasarne i bilo ih je poprilicno.Ocigledno se promenilo jer je ranije kompletan sastav isao u prekomandu posle 3 meseca samo "instruktori" su ostajali u NS.

Reorganizacija je u vojsci, pa se sve smanjuje na potrebnu meru. Ostaju kampovi u Bg i još nekom mestu, nisam siguran gde, ali po klasama ostaje na brojci oko 100 ukupno. To je i realan broj, šta će nam brigade izviđača :lol:

opanak:
Pa jel vi znate sta je vojna tajna, a potpisali ste zakletvu......obavezu......
Prvi otkriva brojno stanje a drugi se hvali sa namenom i funkcijom i to jos da je bila jedina jedinica za obuku i to jos u NS.............
Kamp...pa jel si ti bio u izvidjacima, ferijalcima, sportista...bem li ga.......kamp.........
E sto ti je mladost.............

Koliko sam ja shvatio za ovaj nepun mesec, u vojsci je sve vojna tajana, od toga kad ko ide na doručak, do toga ko krade u kantama naftu. Lepa je ta forma "vojna tajna", pa sve pokriva! Ne znam samo šta u našoj vojsci ima da se krije, kad je sve poznato
r015.gif

filatelista:
Koliko sam ja shvatio za ovaj nepun mesec, u vojsci je sve vojna tajana, od toga kad ko ide na doručak, do toga ko krade u kantama naftu. Lepa je ta forma "vojna tajna", pa sve pokriva! Ne znam samo šta u našoj vojsci ima da se krije, kad je sve poznato
r015.gif

Samo ti, blago meni ili kuku, tako razmisljaj, a da se sve zna to si u pravu, reformisu i kreiraju je ispostave onih koji i hoce da znaju, a za koji dan ti lepo nama javi gde ti je mobilizacijsko mesto, gde ti je raspored, gde ti je rezervni polozaj i ako mozes i vrstu naoruzanja sa kojom ti jedinica raspolaze, ali samo veci kalibar, nemoj da se bahces sa malim cal..............sta ce vama VOJNA TAJNA.............

Back